推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[檔案] 亞洲讓球盤擂台~~~每個回合賽果

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-19 11:29 AM 發表

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-19 11:28 AM 發表

我冇打錯字  
中兄冇打錯字
係你兩粒紅豆眼有老花

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-19 11:27 AM 發表

係喎!你兩個都打錯字,
請我地去食,順便睇清楚個字點寫咪得LAW
兩個都無打錯,裕記o係深井、榕記o係中環

一於食晒兩間  

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-19 11:35 AM 發表

一於食晒兩間  

變大肚南

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-19 11:35 AM 發表

一於食晒兩間  

好野有野食,多謝唔易做同中年地盤佬!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-19 11:37 AM 發表

變大肚南
Sax唔係叫阿南喎,最多係大肚Sax o者!

佢食唔食都有大肚腩,咁就更加要食tim啦

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-19 11:39 AM 發表

好野有野食,多謝唔易做同中年地盤佬!
我同中兄請你請完燒鵝
你要請番我地全部去B仔吃甜品喎

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-19 11:43 AM 發表

我同中兄請你請完燒鵝
你要請番我地全部去B仔吃甜品喎
B仔好遠BOR,嫌又唔係好食!去第二樹食啦,好味好多GA

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-19 11:45 AM 發表

B仔好遠BOR,嫌又唔係好食!去第二樹食啦,好味好多GA
咁你有邊到好介紹

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-19 11:46 AM 發表

咁你有邊到好介紹
你地請完,我咪帶你去囉!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-19 11:45 AM 發表

B仔好遠BOR,又唔係好食!去第二樹食啦,好味好多GA
今日玩捉錯字

嫌, 係讀(嚴)音
你應該用'兼'至O岩

威番次, 冇奶油次次都係我打錯字

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-19 11:57 AM 發表

今日玩捉錯字

嫌, 係讀(嚴)音
你應該用'兼'至O岩
我手快快打錯o者,呢d捉錯錯唔係你做ga

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-19 11:58 AM 發表
威番次, 冇奶油次次都係我打錯字
捉到一次就咁鬼開心,你個牙擦仔呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-19 12:36 發表

捉到一次就咁鬼開心,你個牙擦仔呀
唔係牙擦仔,佢叫「保長」至o岩

綜合你地既意見, 已對症下藥

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-19 12:40 PM 發表

唔係牙擦仔,佢叫「保長」至o岩

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(20):羅馬 對 國際米蘭 (意甲)

賽果:
羅馬 對 國際米蘭  (0:1)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

大事不妙, 被''豆豆''追過, 重被佢入左''三甲''添

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-21 08:36 AM 發表
大事不妙, 被''豆豆''追過, 重被佢入左''三甲''添
咩大事不妙呀,今次要追Dragonball 同Sax!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-21 08:41 AM 發表

咩大事不妙呀,今次要追Dragonball 同Sax!
你要追佢地2個, 真係要大大注了

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-21 08:55 AM 發表

你要追佢地2個, 真係要大大注了
佢兩個大大注都得ga,唔一定要我

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-21 10:14 AM 發表

佢兩個大大注都得ga,唔一定要我
哈~~~~
你好
等人大大注咁

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-21 10:23 AM 發表

哈~~~~
你好衰呀
等人大大注咁輸
車~~佢地有佢地落注,我有我落,與人無關BOR!你咁多事做咩?
我有信心都會加注GA?你有信心都係1000 o者,你又唔話你自己!真係冇改錯名,牙擦保長

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-21 10:29 AM 發表

車~~佢地有佢地落注,我有我落,與人無關BOR!你咁多事做咩?
我有信心都會?

我很醜但我很溫柔

另一鉅獻

我牙擦但我很膽小

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。