推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 亞洲讓球盤擂台~~~每個回合賽果

引用:
原帖由 Sax. 於 2007-2-15 04:37 PM 發表
清楚好多 BOR   

係咪以後你計分???  
係咪講真ga?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax. 於 2007-2-15 16:37 發表
清楚好多 BOR   

係咪以後你計分???  
叫火雞教下miss豆點整~
......!

「實唔鬼使中」五人組總分  及   
部分參賽者走勢(5人組及開thread者、曾上榜首者、眾人目標豆豆)

p.s. 由此可見.....英雄落難魔咒仍未解除
      幸運的係...經歷低潮的5人組終於衝破10日平均線.
      而sax兄好似上左岸咁, 近排鮮有大注, 靜心睇住下面成班友買得多時輸得多~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-2-15 05:48 PM 發表
部分參賽者走勢(5人組及開thread者、曾上榜首者、眾人目標豆豆)

...
做咩我係眾人目標呀?

誰能代替哥哥地位

Testing Tesating
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-2-15 06:53 PM 發表
Testing Tesating
點解你清楚d既?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-2-15 17:48 發表

...
每次只買一千, 真係有排輸囉

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-2-15 18:59 發表

點解你清楚d既?
不清的原因是寬度超出而被thread縮了可視範圍,
最好不要用700以上的寬度圖.

你懂 photoshop 嗎?
有好多sofeware都可以縮 ,但我用開photoshop.

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-2-15 08:23 PM 發表

不清的原因是寬度超出而被thread縮了可視範圍,
最好不要用700以上的寬度圖.

你懂 photoshop 嗎?
有好多sofeware都可以縮 ,但我用開photoshop.
公司唔知係咩software,原來要縮,下次我試下先,thx

誰能代替哥哥地位

Very good !
I like boston celtics dunk the most,
he was almost looking down at the ring

亞洲讓球盤擂台(115): 阿仙奴 對 布力般流浪(英格蘭足總盃)

賽果:
阿仙奴 對 布力般流浪 (0:0)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(116): 雲達不萊梅 對 漢堡(德甲)

賽果:
雲達不萊梅 對 漢堡 (0:2)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(117): 巴勒莫 對 切禾(意甲)

賽果:
巴勒莫 對   切禾 (1:1)

誰能代替哥哥地位

新年流流, 連中三場唔度, 但仍會繼續努力,

亞洲讓球盤擂台(118): 巴塞隆拿 對 利物浦(歐洲聯賽冠軍盃)

賽果:

巴塞隆拿 對 利物浦 (1:2)

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-21 08:56 發表
新年流流, 連中三場唔度, 但仍會繼續努力,
新年流流, 連中四場唔度, 但仍會繼續努力

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-22 08:37 AM 發表

新年流流, 連中四場唔度, 但仍會繼續努力
跌左啦

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-2-22 08:40 發表

跌左啦
你講我呀, 我真係又跌左幾位

但上上落落係好平常, 我會堅持跌唔落去既

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-22 09:05 AM 發表

你講我呀, 我真係又跌左幾位

但上上落落係好平常, 我會堅持跌唔落去既
你堅持唔跌落去就唔落既咩

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-2-22 09:11 發表

你堅持唔跌落去就唔落既咩
我會用絕招, 唔買, 但你地跌落去

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-22 09:14 AM 發表

我會用絕招, 唔買, 但你地跌落去
我怕你唔買跌得仲快

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-2-22 09:16 發表

我怕你唔買跌得仲快

越買得細, 升會升,
所以唔買, 就一定會慢慢向上的

這策略係你處學架, 已有人跟風

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-22 09:22 AM 發表

越買得細, 升會升,
所以唔買, 就一定會慢慢向上的

這策略係你處學架, 已有人跟風
我D好野,梗係大把人學啦

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(119): 布力般流浪 對 利華古遜(歐洲足協盃)

賽果:
布力般流浪 對 利華古遜 (0:0)

誰能代替哥哥地位

好野, 止蝕啦  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。