推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

沉痛悼念一大班網友

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-8-17 22:31 發表
陣亡烈士記念碑, 還是
反中亂黨黑名單?
我地就用 "烈士記念碑".........xocat 就一定用 "64 民運反中亂黨"

多左個小潔,唉,無言......
砵砵砵

.....................

~每個人心中都有一座斷背山~

引用:
原帖由 癲巴 於 2007-8-19 09:53 PM 發表
又添新魂!!..................

練 肉 的個人資料

註冊日期: 2002-8-22
頁面訪問量: 480
...
.......
砵砵砵

引用:
原帖由 癲巴 於 2007-8-19 21:53 發表
又添新魂!!..................

練 肉 的個人資料

註冊日期: 2002-8-22
頁面訪問量: 480
...
至抵死呢件............     

引用:
原帖由 Sax 於 2007-8-20 12:49 發表

至抵死呢件............     
係米一定要死呢?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-20 13:21 發表

係米一定要死呢?
犯左下面條罪:
1. 嚴禁宣傳/連結其他與本討論區性質相同之論壇或討論區 :
嚴禁宣傳/連結其他與本討論區性質相同之論壇或討論區:及嚴禁在文章或簽名檔中發表其他商業宣傳之廣告及連結。

犯上述之版規者會被即時禁言而不做任何通知。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-8-15 15:58 發表

唔好意思呀休兄......我反而覺得個 "死" 字用得好喎......因為佢]唔係人死.....而係心死......有些網友可能唔會再返薨O度玩啦.......
同意, 就算被 unban 都唔會再返o黎!

引用:
原帖由 fachai 於 2007-8-20 14:06 發表

就算返鷑仇ㄗ垂{樣喇...
有病醫病,無病保健~
有碗話碗,有碟話碟~^o^

引用:
原帖由 fachai 於 2007-8-20 14:06 發表

咁點算呀.....

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-8-20 16:05 發表

咁點算呀.....
JUST FOR FUN, NO NEED TO WORRY ANYTHING...
TAKE A LOOK OF THE NEW VCD 太陽倒數.
人性醜惡莫過於此

在沒有上網的數天中,發覺原來自己在不知不覺中,從自閉返回現實。
以前實在太上心,太沉迷了;
現在才發覺,原來我浪費了那麼多時間!

我無壓力;我無洐n解決!

引用:
原帖由 巴士茂李 於 2007-8-20 17:22 發表
在沒有上網的數天中,發覺原來自己在不知不覺中,從自閉返回現實。

根哥醒有空約小弟一起TEA LA !

引用:
原帖由 fuk 於 2007-8-20 13:36 發表

犯左下面條罪:
1. 嚴禁宣傳/連結其他與本討論區性質相同之論壇或討論區 :
嚴禁宣傳/連結其他與本討論區性質相同之論壇或討論區:及嚴禁在文章或簽名檔中發表其他商業宣傳之廣告及連結。

犯上述之版 ...
這個我知喎.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Sax 於 2007-8-15 13:27 發表
沉 痛 悼 念 八 一 四 19 壯 士

你們的犧牲,充份反映管理層的不濟,不仁不義,不分青紅皂白!

你們一直以來的貢獻,永遠長存網友心中。有幸認識你 ...
佢地全部都死得好慘~~~~

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-8-15 15:54 發表
今次既壯舉.....我無份做死士.....真係對唔住啦.....
同感.....如果我果幾日唔係出左trip......我肯定可以陪埋我班朋友一齊就義~~~~

引用:
原帖由 巴士茂李 於 2007-8-20 17:22 發表

呢層我一早就知啦....

Rest in peace!!!!!!!

引用:
原帖由 bbbear 於 2007-8-21 16:31 發表

同感.....如果我果幾日唔係出左trip......我肯定可以陪埋我班朋友一齊就義~~~~
就你CF

引用:
原帖由 KFC123 於 2007-8-23 15:04 發表

就你CF
WHO are u???

引用:
原帖由 bbbear 於 2007-8-23 16:17 發表

WHO are u???
OF COURSE 69 MEMBER, DLCF IS MY LANUAGE.

引用:
原帖由 KFC123 於 2007-8-23 16:49 發表

OF COURSE 69 MEMBER
no matter who u are, just want to remind u, someone said Group identification is not welcome here......

引用:
原帖由 bbbear 於 2007-8-23 17:14 發表

no matter who u are, just want to remind u, someone said Group identification is not welcome here......
OIC, BUT IT DOESN'T MAKE ANY SENSE TO ME

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。