推介:| 手機 | 手機配件 | 手機資訊 | 手機遊戲 | 流動電話網絡商 | 手機鈐聲圖案 |

36 12
發新話題

N73

N73

請問有無人用過N73呀???好唔好用呀???

It's too expension!

價錢貴呀46xx!!!!!!

引用:
原帖由 leoland 於 18/8/2006 09:01 AM 發表
  呢個世界
係無 Free Lunch
只係有"因 Lunch"

引用:
原帖由 leoland 於 2006-8-18 09:01 發表
遲的買就會跌價。

外型同colour有d女性化 ......

我今日有個同事的朋友在CSL上台出機(N73)三千八到......真定假???

玩過喇...

雖然個鏡頭令...可惜CMOS感光...

實際質素麻麻...要玩影相令都係買翻903/K800啦...有錢可以考慮N93

好似幾好用

引用:
原帖由 harrytse 於 2006-8-17 10:30 發表
我玩過下咋~~

少食!少食!
生日快樂!

引用:
原帖由 harrytse 於 2006-8-17 10:30 AM 發表
用過 symbians S60 smartphone 未???
用過就會覺得差唔多......唔覺得難用
未用過就會覺得難用

引用:
原帖由 wesleyyip0 於 2006-8-18 01:42 PM 發表
玩過喇...

實際質素麻麻...要玩影相令都係買翻903/K800啦...有錢可以考慮N93
係呀,,我都覺得se d機影相令d,不過就好易heng機

好似冇乜特別,但影相好似有防手震

防手震效能一般,據說“頭版機”均有此專門打撃水貨的“通病”,於稍後的OS版本,缺點便會一一改善。

引用:
原帖由 wesleyyip0 於 2006-8-18 01:42 PM 發表

SX-833用CCD感光正好多

k800i is better^^

打去Smartone問,用恆生咭買N73,做緊個價錢係$2680!
吸引到爆燈呀!!!!依家個心動緊.
但要係用最低3G plan月費 $128 + $10 隧道費 + 最少$28其他服務組合, 一共$166up. 簽18個月.

優 惠 期 至 2006 年 8 月 31 日

個款始終差dd

引用:
原帖由 harrytse 於 2006-8-17 10:30 AM 發表
我鍾意k800i多d

我用左一個星期~部機都都好ok!!
影相都好令@@""
唔錯~

除左拍片唔掂之外................

引用:
原帖由 blonesucker 於 2006-8-22 12:21 發表
打去Smartone問,用恆生咭買N73,做緊個價錢係$2680!
吸引到爆燈呀!!!!依家個心動緊.
但要係用最低3G plan月費 $128 + $10 隧道費 + 最少$28其他服務組合, 一共$166up. 簽18個月.

優 惠 期 至 2006 年 8 月  ...
好似是 $3080 , 月費如您所引述, 不過要等 2星期以上.....到時個價唔知價格幾多....

THX

"當你見到星河燦爛,求你在心中記住我。"

買K800i

N73 good ah, but need to wait until price drop to below $3800

36 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。