推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-24 02:38 PM 發表
好眼訓..好肚餓...
肚餓可以落街食
但你重要返工喎, 點頂呀

引用:
原帖由 oldgun 於 2006-8-24 02:40 PM 發表
BB乖,玩夠就返去洗白白啦!
呢便危險呀!

oldgun (耆英)
老野~~~~~~

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-24 02:40 PM 發表

肚餓可以落街食
但你重要返工喎, 點頂呀
>"<我咳到仆街呀仲係~~~
公司又吹我返工~~~
咪由佢地等下先囉~哼

引用:
原帖由 oldgun 於 2006-8-24 02:40 PM 發表
呢便危險呀!

最危險既地方係最安全

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-24 02:42 PM 發表

>"<我咳到仆街呀仲係~~~
公司又吹我返工~~~
咪由佢地等下先囉~哼
咳到咁勁, 返到去重要劈酒.......

引用:
原帖由 oldgun 於 2006-8-24 06:40 AM 發表
呢便危險呀!

哦, 知道

引用:
原帖由 bbbear 於 2006-8-24 02:48 PM 發表

哦, 知道
原來係同你講

一齊返去講南華了

返工啦.....啜啜啜啜啜~~~~~~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-24 02:52 PM 發表
返工啦.....啜啜啜啜啜~~~~~~

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-24 06:51 AM 發表

原來係同你講

一齊返去講南華了
咩野講南華???

引用:
原帖由 bbbear 於 2006-8-24 02:58 PM 發表

咩野講南華???
南華足球隊

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-24 07:06 AM 發表

南華足球隊
乜仲有人睇架??? 咁~~~~~

引用:
原帖由 bbbear 於 2006-8-24 03:13 PM 發表

乜仲有人睇架??? 咁~~~~~
都有,
不過唔多囉

靚妹 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
你返工果度收幾錢一個鐘 ?? 啤酒幾錢半打 ??
你仲未答我wo ,
問埋芝華士幾錢一支

相關搜索目錄: 啤酒

嘩!呢好耐都冇咁旺啦!
一有女就咁多人入黎!

返工就水靜河飛,
出現就人山人海!

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-24 11:11 AM 發表
嚇死人都有份~~
你 又 知 嚇 死 人 !? 哼 !

過 兩 個 禮 拜 搵 你 隻 抽 !

但 我 淨 係 唱 歌 o架 咋 , 飲 酒 、 猜 枚 都 好 廢 , 你 .... 會 唔 會 彈 我 呢 可 ?

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-24 11:39 AM 發表
唔信...我d爸爸會同我頂酒架...
我d爸爸差妹好勁...唔食煙就真係好少有...
極品爸爸...
佢 做 爸 爸 已 經 做 到 出 神 入 化 o既 境 界 , 帶 女 女 俾 兄 弟 命 中 率 高 到 嚇 死 人 。 對 兄 弟 、 客 人 、 女 女 都 好 到 無 o野 講 , 所 以 佢 冇 做 之 後 有 一 次 返 去 跳 一 part , 結 果 全 場 o既 索 女 圍 住 佢 想 佢 坐 ....

最 勁 係 佢 成 日 企 o係 鐘 房 旁 邊 , 永 不 call 客 , 只 有 o的 客 call 佢 , 而 且 經 常 聽 到 o既 對 白 係 ︰ 「 無 女 呀 ! 無 房 呀 ! 走 走 走 ! 去 第 度 ! 」

又 或 者 ︰ 「 女 就 冇 o勒 , 房 就 有 一 兩 間 , 你 上 o黎 飲 杯 囉 ! 唔 通 帶 扒 你 坐 咩 ? 不 過 , 你 真 係 要 坐 o既 , 我 都 會 帶 o既 , 帶 件 扒 之 中 最 唔 扒 o既 俾 你 囉 。 」

結 果 , 班 兄 弟 俾 佢 訓 練 到 , 打 俾 佢 而 佢 竟 然 答 ︰ 「 哦 , 四 個 呀 話 ? 多 就 冇 喇 , 都 有 幾 個 OK o既 。 」 我 地 就 好 似 中 六 合 彩 咁 極 速 衝 晒 上 去 ....

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-24 02:20 PM 發表
但係又咁講~~~~~~你會唔會一見面就摷你O既朋友丫?
如果唔會~~~~咁佢都唔會彈你O既~~~~
我 地 o的 斯 文 人 , 見 到 無 論 係 女 又 好 、 係 朋 友 又 好 , 梗 係 一 見 面 就 又 車 又 摷 o架 啦 , 下 話 ?

我放工啦~好慘呀..把聲愈黎愈衰~就出唔到聲啦~
唉...飲飲飲~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-25 02:45 AM 發表
我放工啦~好慘呀..把聲愈黎愈衰~就出唔到聲啦~
唉...飲飲飲~
抱 抱
錫 錫

回復 #371 陀地靚妹...XD 的帖子

仲向度

好唔開心...><

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-25 05:12 AM 發表
好唔開心...><
做咩唔開心, 因為病??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。