推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

28 12
發新話題

[疑難] 去韓國優惠

去韓國優惠

有冇人去韓國時用過哩個優惠呀?

用果時會唔會唔太方便呢?

thx

http://www.visa-asia.com/ap/hk/zh_HK/cardholders/offers/travel_index

韓國用visa 應該唔會唔方便呀?除非去o左北韓o者

但visa 個韓國優惠甘快就完o既~~

唔理三七二十一,成本PRINT 曬出O黎, 一本野旁身,韓國著數通行呀.當然要整返張VISA CARD 一併甘用啦!

引用:
原帖由 神田吉 於 2009-3-14 12:44 發表
不過個優惠又真系好快完呀. 都頂唔到去EASTER . 唔知VISA CARD 公司會唔會加碼再加延長時限呢?

回復 1# 的帖子

OK啦...
o岩o岩去完冇耐,
樂天duty free都好多間有哩個優惠.

回復 4# 的帖子

我去韓國時都有print o左帶定,
gucci o個d都有折,
而且本身o個邊都平過hk少少.

gucci 都有折? 有無攪錯先?

甘去韓國真系要print 定d coupon 同開定幾張visa 卡喎.

引用:
原帖由 神田吉 於 2009-3-14 12:42 發表
  韓國用visa 應該唔會唔方便呀?除非去o左北韓o者
北韓連入境都有困難啦

引用:
原帖由 寒奈 於 2009-3-16 01:52 發表

不過個優惠又真系好快完呀. 都頂唔到去EASTER . 唔知VISA CARD 公司會唔會加碼再加延長時限呢?
係囉~EASTER無真係可惜左D囉

引用:
原帖由 寒奈 於 2009-3-17 21:58 發表
平得過HK買嗎 ?

引用:
原來三月底就會完 . . .

引用:
原帖由 寒奈 於 2009-3-17 22:03 發表
甘去韓國真系要print 定d coupon 同開定幾張visa 卡喎.
visa就去邊旅行都要帶嫁啦

引用:
原帖由 day文 於 2009-3-18 19:07 發表

visa就去邊旅行都要帶嫁啦
怕一,兩張都唔多夠用,開多一兩張真系旁身o麻!

如果去到韓國真系甘多平野,抵野,無理由再等下次再去先買架, 又要等百年先遇上下一個金融海嘯.

嗱!! 邊個話金融海嘯, 邊個話經濟唔好......
你哋睇吓............... d 人幾有米吖.........
不過咁數, 我都心郁郁呀.........

韓國都好吖...............
可以係skinfood 入番d 貨吖.....  做吓人情都好吖!!

引用:
原帖由 寒奈 於 2009-3-17 21:58 發表
無搞錯呀. GUCCI PLAZA 有折呀.

唔止GUCCI , DOOSAN BURBERRY 都有折呀,有買就快手啦!

除外果砍度之外, 驪州名牌Yeoju Premuim Outlets 都有25~65%折啦! 果度仲有其他牌子野賣啦!

嘩!! 咁多名牌地都有discount呀!!
去到咪破產........

都係咪啦!! 蓄番d彈藥先!!
唔知visa 嚟緊仲有d咩優惠呢??

引用:
KRW is very low!

回復 8# 的帖子

BURBERRY都有呀.

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。