推介:| 手機 | 手機配件 | 手機資訊 | 手機遊戲 | 流動電話網絡商 | 手機鈐聲圖案 |

43 12
發新話題

點解nokia出左咁耐電話仲係咁失敗

點解nokia出左咁耐電話仲係咁失敗

我就覺得佢依家d款麻麻地冇以前3g前咁特別.

以 NOKIA 今時今日既地位 !

佢出舊木頭 再打埋'NOKIA' 呢5個英文字

已經足以令佢既一班忠實FANS 瘋狂 ! 同埋叫好叫坐

相機唔係佢賣點

感到高興的系NOKIA如家的芒比以前靚好多啦.......

引用:
原帖由 lm1875lm 於 2006-8-22 12:57 AM 發表
感到高興的系NOKIA如家的芒比以前靚好多啦.......
100% agree...
6280's mon is quite good...

I don't like Nokia....

千其唔好買6280呀=_=""成日輕機嫁...sms打字又勁多字出唔到...食電又快

引用:
原帖由 disneyland1234 於 2006-8-22 03:10 PM 發表

100% agree...
6280's mon is quite good...
6280 個 mon 靚是相對於其他nokia...

但同其他牌子比仲差好遠

you buy a good DC la.

引用:
原帖由 eh123 於 2006-8-21 08:06 發表
佢身為手機既龍頭,我覺得佢既電話真係有一個敗筆,
就係無微距,無論一部電話幾大萬像,無微距真係好唔掂!
我真係幾鐘意n記既電話,介面易用,但又係對佢無微距好無耐,有陣時想影下d細微野都唔得
你想要的到底是手機定相機?!

相關搜索目錄: 手機
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

實情Nokia?機都幾襟用。如果等佢壞機先轉款都幾襟等。

引用:
原帖由 eh123 於 2006-8-26 04:07 發表

每個人既要求都唔同,但我覺得佢未能夠做得完美囉,
即係空有一身好武功!!你有好武功,能發招殺人,但唔識善用!
佢有強勁既功能,易用既介面,高像素既相機,
睇得出佢越出越高像素係想向相機進法架!
但 ...
當然有要求是好,但很難十全十美。

引用:
原帖由 kftsui 於 2006-8-29 16:25 發表
沒有十全十美的產品,請用電線膠紙把電話和數碼相機紥好,那就又有微距相機又有電話了,講下啫
遲d可能有人問點解NOKIA咁差,出d手機點解冇反坦克火箭同埋機關炮。

相關搜索目錄: 數碼相機 手機

引用:
原帖由 eh123 於 2006-8-21 09:43 PM 發表
但佢做既野永遠係比人慢一步!!唉!
同感~

s60系列既機食電, 開藍牙在S40既機時唔覺明顯食電, 但S60會.
s60 d機唔知似唔似INTEL CPU 自動降頻省電

個款佢成日覺我前衛, 但其實好樣衰, 唯有選番佢得一兩部個樣唔靚, 但起碼正正經經既款, 近期D款都開始有改善.

個個牌子都有唔同既selling point同不足架啦~

Nokia 的相係差少少,但運作較SE機順渦

nokia用就幾好用不過d款好怪

nokia手機出名硬~點撞都唔爛~!!

相關搜索目錄: 手機

N73

yup, N73 very good!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OS is nokia selling poiint!!

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。