推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

26 12
發新話題

~~成鬼日斷線~~

~~成鬼日斷線~~

而家用緊個流動bb成日斷線,
有冇其他好d o架?  

你用緊邊間呀

其實呢個問題係唔係好難解決O既呢...?

我聽好多人講都係咁...

我諗都係睇台o者,smartone同3個電話台都係一般o者.

引用:
原帖由 Ginto 於 2009-4-8 12:18 發表
我諗都係睇台o者,smartone同3個電話台都係一般o者.
聽聞1010 出左全港最快bb

引用:
原帖由 小羊皮 於 2009-4-9 00:43 發表

有幾快呀?10mb?8mb?

引用:
原帖由 小羊皮 於 2009-4-9 00:43 發表

o岩o岩睇到廣告,系全球最快,覆蓋最廣.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 鬼太郎 於 2009-4-5 01:40 發表
而家用緊個流動bb成日斷線,
有冇其他好d o架?  
有21mb呀,睇黎你要轉台啦! 無得唔用

引用:
原帖由 寒奈 於 2009-4-9 23:14 發表

有21mb呀,睇黎你要轉台啦!h:" /> 無得唔用
21mb...好勁喎

回復 7# 的帖子

一分錢一分貨啦,
1010都係主打商用客.

流動~~~~~~~~~~~~~好老實請.......間間都會有咁既惰況發生..........

引用:
原帖由 fishballjack 於 2009-4-10 23:41 發表
流動~~~~~~~~~~~~~好老實請.......間間都會有咁既惰況發生..........
有時tran trans下file果時斷真係好激氣ga....

引用:
原帖由 acitaly 於 2009-4-11 03:08 發表

有時tran trans下file果時斷真係好激氣ga....
哩個咪main point 囉!!

引用:
原帖由 day文 於 2009-4-10 13:09 發表

21mb...好勁喎
如果佢有21MB,
咪仲快過屋企嗰個BB!?
值得考慮喎!!  

引用:
原帖由 鬼太郎 於 2009-4-11 14:35 發表

如果佢有21MB,
咪仲快過屋企嗰個BB!?
值得考慮喎!!  
如果你屋企部機做SERVER比你係街拎野, 就無得CUT屋企了~~~

21mb.....連番屋企nas d/l野應該都快喎睇黎

回復 12# 的帖子

有就實有o既, 多定少o者.

回復 16# 的帖子

咁我諗個樽頸位係你屋企個upload speed度喎.

唔好意思
0岩0岩睇到個廣告
唔係全港最快
係全球最快先真 =.="

引用:
原帖由 Ginto 於 2009-4-12 21:45 發表
咁我諗個樽頸位係你屋企個upload speed度喎.
我屋企用BN啦.....之前用數記D/L都唔係好快咁....

引用:
原帖由 小羊皮 於 2009-4-13 00:42 發表
唔好意思
0岩0岩睇到個廣告
唔係全港最快
係全球最快先真 =.="
打個折都應該快過其他.....

係囉!! 咁.......你哋試過好,
咪記住話我聽囉!! ok!?

引用:
原帖由 exceljp 於 2009-4-12 17:34 發表

打個折都應該快過其他.....
咁我就唔知喇
不過廣告既野
永遠都信一半好喇
但係1010既話起碼都叫有少少信心保証

TOO BAD.......

o................

26 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。