推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

龍虎門討論區

有否發覺lee幾期格數多密集好多,over 140格, 上2期都唔錯, 但今期好似唔惦番.... 唉~~~!

引用:
原帖由 冰河 於 2006-8-17 18:47 發表
唉~今期又係吹水多過打!

之前明明係劍妖 head 住金鵬,但係現在竟然無啦啦變鱆鷵P控制翻劍妖,仲好有信心話當陰陽合壁後,連聖上也不怕!

石武夫冇見個仔咁多年(鶖伅臍s仲係小孩 ...
通天教的情報網絡都應該遍佈全亞洲啦,可能之前已經搵齊黑龍的資料都唔奇
音樂無界限

四龍元帥堂堂一個大男人,石武夫竟然用『性格最可愛的一個』來型容?
如果話人:『蝦∼你真係好可愛!』通常都係暗踩對方話佢幼稚、天真個諢C

引用:
原帖由 714alex 於 2006-8-18 00:35 發表
四龍元帥堂堂一個大男人,石武夫竟然用『性格最可愛的一個』來型容?
如果話人:『蝦∼你真係好可愛!』通常都係暗踩對方話佢幼稚、天真個諢C
正式的白話文,讚賞人家性格可愛呢個詞語是正面的,只不過我地香港人比較多心,先會懷疑別人是否踩緊自己!

引用:
原帖由 求其 於 2006-8-17 10:43 AM 發表

sorry, 應該更正, 果時仲未係龍虎門, 而仍是"小流氓"
唔該冰河大哥叫我過來~

小弟簽到!

之前比劍妖點左"月",都無講點樣,突然又返左參幫.....

痴膠花既,去到白蓮教連浮沙都過唔到啦~

引用:
原帖由 ruger 於 2006-8-17 06:10 PM 發表

連名都冇,2打6兩名
老黃又係度老作話套戲個個睇個個贊
真係頂佢唔順
後面專欄仲要話套戲大收之餘仲要好好口碑!!真係講完都唔面紅果下堅!!

大家好。過到黎新討論區,有 d 唔係好慣,特別係好多野都要重新再 set 過。

可惜之前條討論 thread 果萬幾個 post 唔能夠全數轉移過黎,否則真係想延續落去,成為全個 forum 最長o既 討論 topic !  

金鵬無啦啦變成咁,真係非常之失望。因為不嬲都當佢係一個好人,曾經輸功俾風雷練成六重天功力,又試過捐血俾馬小靈佢地解毒,的確幫過群英唔少架。但家下連個樣都變到好鬼奸,成個藍浪咁,哎。      

火雲邪神雖然同金鵬佢地合作,但純粹都係互惠互利,為左對付東方無敵。一旦無利用價值時,或者金鵬唔聽話時,火雲邪神一樣都會殺佢啦。

Anyway,希望金鵬或者劍妖都可以練得成日月神鑑,等邪神或者無敵可以有多 d 同等功力o既對手。

四龍元帥功力應該高過石黑龍少少,但佢 d 招式同身法就應該無黑龍咁勁,用來用去都可能只係雷拳,電掌,好寡 ! 所以我希望黑龍嬴 !
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-8-18 10:50 AM 發表
大家好。過到黎新討論區,有 d 唔係好慣,特別係好多野都要重新再 set 過。

可惜之前條討論 thread 果萬幾個 post 唔能夠全數轉移過黎,否則真係想延續落去,成為全個 forum 最長o既 討論 topic !    ...
金鵬成個人都變哂,心狠手辣,不擇手段,何解!? 

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-8-18 10:55 AM 發表

金鵬成個人都變哂,心狠手辣,不擇手段,何解!? 
佢話要幫佢阿爸報仇

請問金鵬係舊著幾時死架?

引用:
原帖由 failong 於 2006-8-18 03:30 AM 發表

佢話要幫佢阿爸報仇
舊著時候好似死得幾英~

佢同時又鍾意玉兒...........

其實...大家又唔駛咁為金鵬o既改變咁大反應o既...

只不過遭逢大變o者.....

掉番轉...老妖咪又係大反派轉左入龍虎門......陳傲雲咪又係正轉邪派..仲邪得很添..

多d呢d 角色心態轉變...其實冇咁一味正派就一路都正派...反派就到死先會覺悟黎得人性d.

不過...唉....俾幾好橋佢地都冇用...佢地玩拖橋拖書...真係...唔怪得之由細睇到大...

by the way...今期終於做個力量表出黎....不過...計數..又睇下佢點計丫..

霸級..皇級...至尊級武功....其實都係舊瓶新酒...只係同一樣武功唔同人練有唔同威力...

咪又係兜番金羅漢單野自說先話....睇黎都係咁o既場趨勢多....

引用:
原帖由 ttfung1 於 2006-8-18 02:38 PM 發表
請問金鵬係舊著幾時死架?
白蓮聖上死之前個期..

引用:
原帖由 獵食者 於 2006-8-18 06:48 AM 發表
其實...大家又唔駛咁為金鵬o既改變咁大反應o既...

只不過遭逢大變o者.....

掉番轉...老妖咪又係大反派轉左入龍虎門......陳傲雲咪又係正轉邪派..仲邪得很添..

多d呢d 角色心態轉變...其實冇咁一味正派就 ...
霸級..皇級...至尊級武功
^^^^^^^^^^^^^^
唔係咁"蠢"下!!!!玉皇朝真係無人材!!!!!
林到咁白痴0既野都有0既!!!!!!!!
我睇佢地都未明白問題係邊到......

咪就係咯...講黎講去都係為左自圓其說...

遲d..話唔定會有神級...超神級...無極級...

問題o既癥結係佢地由故事推進,人物出場/關係, 武功設定, 完全冇fully planning話出就出!

人物出完場打個轉就擺埋三幾個月.....用大半年講天子峰...根本就係一個錯誤o既方向

好心啦...有咁多錢去玩...唔該用少少擺落去換很左班編劇啦..

回想番初初話重新出過龍虎門..唔多唔少都有d期望...而家?!...唉....我睇番舊龍好過啦

哂膠氣!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:@

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-8-18 02:50 AM 發表

可惜之前條討論 thread 果萬幾個 post 唔能夠全數轉移過黎,否則真係想延續落去,成為全個 forum 最長o既 討論 topic !    ...
佢兩個要練日月神鑑, 先要搵返日月神鑑本秘笈.

個兩條龍我諗都係打幾野就算,石爸爸一出聲就肯定停
舊著金鵬係為解群英既解,自願放哂d血比佢地,失血致死
其實當年金鵬造型幾似小虎同黑龍,仲諗住佢有得入群英添...

引用:
原帖由 Sekin 於 2006-8-18 10:02 AM 發表
新不如舊。而家既龍虎門,畫得差,故事差。
Hello Everybody!  好耐無出post!!

依家老黃淨係諗住食老本,係咁上下la, 不過都仲好過”天下”!

引用:
原帖由 ruger 於 2006-8-18 09:48 AM 發表
個兩條龍我諗都係打幾野就算,石爸爸一出聲就肯定停
舊著金鵬係為解群英既解,自願放哂d血比佢地,失血致死
其實當年金鵬造型幾似小虎同黑龍,仲諗住佢有得入群英添...
以前叫金鵰,塊面一邊黑一邊白,白髮白眉。
外型同黑龍查唔多,黑龍試過扮佢去交換人質。

comic for fighting men, always popular

天下本無事,庸人自擾之!二郎神的心胸狹窄在這回書裡有提到,你看過書了嗎?
以你雞腸鳥肚的心胸和口無遮攔的言行,你自認夠資格當實習版主甚至於版主嗎?要當個服眾的管理者,少一點仇恨多一點寬容是最起碼的條件,別再表現幼稚令香港討論區蒙羞!

呢句係香港討論區度..相由心生串我架..大家睇下佢講d野

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。