推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[灌水] 吹水問題,想知大家是否囡囡口中的好男人

吹水問題,想知大家是否囡囡口中的好男人

早晨各位兄弟,以下事件純粹吹水,我只是想作個統計。 話說小弟間中也有去香港同深圳揼骨。 當同技師閒話家常時每有提到我會在家幫手早家務,(例如煮飯,抹地,教仔女功課等....)。 每次我都聽到她們回應說,像我這種好男人已經很少,搵老公都要....。我知道她們只是吹噓,並不以為然。但我也想知道,究竟各位已婚兄弟閒時除了偷跳外,會唔會在家幫手做家務或教仔女功課?各位是不是囡囡口中的好男人,還是俾完家用後便什麼都不理的大男人?

相關搜索目錄: 功課
本帖最近評分記錄
  • 屈臣氏 體力 +20 尼條題目好掂 2006-11-22 21:00
  • 屈臣氏 威望 +20 尼條題目好掂 2006-11-22 21:00

我都會做家務架!!  有乜問題?
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-11-22 12:07 PM 發表

我自問係囡囡口中的好男人 !
我"細佬"係囡囡口中的好男人

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-11-22 12:14 PM 發表

我"細佬"係囡囡口中的男人

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-11-22 12:14 PM 發表

我"細佬"係囡囡口中的大男人
大男人 ..... 令我諗返起廟街有檔賣底褲的牌子....
大大個鐵環, 套住條大底褲

牌子 : 大男人

原來各位大佬唔單止玩得,重入得廚房,出得廳堂。佩服! 佩服!

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-11-22 04:04 AM 發表
我都會做家務架!!  有乜問題?
無問題。 我八卦問下 足證大家以家庭為先,揼骨只是純粹娛樂。

相關搜索目錄: 娛樂

所以我每次在洩慾排洪時都會諗住呢家屋企果件。

引用:
原帖由 devilsadvocate 於 2006-11-22 13:27 發表
係囡囡都會話自己個客係好男人+大男人
呢d奉承說話, sales都識講
唔駛咁上心
美麗的謊言
人人皆愛聽

尼條題目好掂......

懂得尊重囡囡就會係她們心目中的好男人

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-22 10:35 PM 發表
懂得尊重囡囡就會係她們心目中的好男人
我咁多手多脚,算唔算係

你咁多手、多腳、多口、多毛、多情
最緊要你....多錢
仲唔係好男人!!!!

引用:

我"細佬"係囡囡口中的大男人
我"細佬"係囡囡口中的老

My new target!!

做囡囡口中好男人有乜好? 過癮d架
我都係繼續做番個好男人把啦

(純吹水講笑 唔好我)

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-22 02:55 PM 發表
你咁多手、多腳、多口、多毛、多情
最緊要你....多錢
仲唔係好男人!!!!
多錢只係好老細,好僱主。未必係囡囡口中的好男人。講真有錢的技師大有人在。(唔信搵番以前顧老板的舊作) 我相信技師都係人,佢地都希望屋企個件都可以幫手一齊做家務。 我都聽過有些囡囡讚佢姊妹老公除了靚仔識搵錢俾錢外,仲會揍仔同做埋家務。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。