推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

大家一齊黎恭賀軟軟啦

大家一齊黎恭賀軟軟啦

[fly] 恭賀靚女軟軟成為韓風版新任餅豬~~ [/fly]

公起QQ.........賀起QQ.........

It's better to be an OPTIMIST who is wrong than a pessimist who is right!!

恭喜軟軟成為韓風討論區版主!!!

恭喜....恭喜....恭喜你啊.....
恭喜....恭喜....恭喜你啊.....

引用:
原帖由 Big Rock 於 2006-8-24 02:35 PM 發表
恭喜軟軟.....篤篤茄
篤篤茄子?? 咩意思...

多謝各位...

一緒ズ、生わペ

恭喜恭喜!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-24 01:49 PM 發表
恭賀靚女軟軟成為韓風版新任餅豬~~

恭喜QQ....

恭喜恭喜 ~

congratulation

축하합니다

恭賀 soft soft 出任韓風版版主,好野!
窮到冇錢買EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

恭喜哂!
得閒教我學韓文,等我可以去搵大長今

引用:
原帖由 祖雲達斯 於 2006-8-29 11:25 AM 發表
恭喜哂!
得閒教我學韓文,等我可以去搵大長今
好呀, 不過我d韓文都仲係好下....

一緒ズ、生わペ

韓國呢版終於有人做版主 LU 恭喜恭喜!

引用:
原帖由 Big Rock 於 2006-8-24 21:35 發表

有個韓籍靚女教我架喎.....篤篤care()即係真棒咁解喎唔通佢old point我
一般篤篤care()係解 "傻明""醒目"...
好多旅行團個導遊都會教d香港人架...
仲有好似
阿加斯 =小姐
朱古力(呢) = 你想死嗎?
阿豬媽 = 阿嬸

順便和牌主打聲招呼~~~恭喜~

引用:
原帖由 almost 於 2006-9-23 01:26 AM 發表

仲有好似
阿加斯 =小姐
阿豬媽 = 阿嬸

謝~~

送您

一緒ズ、生わペ

引用:
原帖由 almost 於 2006-9-23 01:26 發表

仲有好似
阿加斯 =小姐
阿豬媽 = 阿嬸

篤篤care = 傻明,醒目 똑똑하다
阿加斯 =小姐  = 아가씨
朱古力(呢) = 你想死嗎? 죽을래?
阿豬媽 = 阿嬸 아줌마 (아주머니)

一時心急忘戁打韓文~

引用:
原帖由 almost 於 2006-9-23 01:39 AM 發表

阿豬媽 = 阿嬸 아줌마 (Ꮊ ...

有個韓文老師啦我地....

一緒ズ、生わペ

引用:
原帖由 almost 於 2006-9-23 01:39 發表

阿豬媽 = 阿嬸 아줌마 (Ꮊ ...
大哥, 得閒同我o地補o下課呀!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。