推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

40 12
發新話題

其它指壓塲

回復 24# 的帖子

之前111提過話下次玩雙飛搞到我成日心思思想上去试下,終於尋晚玩了人生之中第一次雙飛,不過好燃贵但真係好燃爽,最正就係我狗仔式扑緊條囡時另一條囡就一邊幫我洗車底,最後一Q加一口爆760買單!

回復 27# 的帖子

愉快:!!!!!!!!!!!!!!lol

上星期本來想上愉快番食111可惜她例假,咁就求燃其同KEEPER講要件大波就算,等左两分鐘入左一件年過四十五的老豬扒10仔,本來想彈,但KEEPER話呢件10仔做四味反正未試過就去馬,一關門條女就立即除衫,除燃完突然同我講M來,話用口幫我吹爆,屌佢老味我肯定唔制,就立即要求換女,條女居然話唔燃得佢話因為佢除左衫,如果要換女都要比番一舊水佢,最后比燃左一舊水佢我就走,M來就米燃返工嗎仲要比佢老屈左一舊水.

哇!有無咁撚矛嫁!

去指壓點可以叫keeper求其俾件你,明知求其一定係俾扒o架啦

另外有無人試過愉快 #29 ? 睇相好fit

回復 22# 的帖子

今朝林書豪又累我輸錢,谷鳩氣就食午飯時揾條囡出下火,之前见到有咁多師兄話愉快#111唔錯就決定上去揾佢出下火,上到去囡囡上緊鐘要等十五分鐘,由於放午飯得一個鐘怕唔夠時間唯有唔等,可惜之後比我連彈四件,呢個場囡好鳩恐怖呀,正想閃既時候keeper哥哥話#111刚出閘,於是再睇下係吾係都是嚇人豬扒,幸好之前的師兄真係冇吹水,一個字(正),由於趕時間返工,匆匆忙忙同美人快快完事就走人。因為趕時間冇細心品嘗囡囡的吹功,但條囡下次補番數,件囡服務態度唔錯一定有下次。

引用:
原帖由 林書豪老豆 於 2012-3-8 22:01 發表
今朝林書豪又累我輸錢,谷鳩氣就食午飯時揾條囡出下火,之前见到有咁多師兄話愉快#111唔錯就決定上去揾佢出下火,上到去囡囡上緊鐘要等十五分鐘,由於放午飯得一個鐘怕唔夠時間唯有唔等,可惜之後比我 ...
我之前都有留個言話,呢個係死場,可以唔洗去.....無人信我....

回復 35# 的帖子

我絕对同意師兄所講呢個係死場,但我食呢件囡的確唔燃差,小弟會再翻食多一次(因為今次太趕,好多野都冇玩過),之後肯定唔會再去呢個西場。

引用:
原帖由 林書豪老豆 於 2012-3-9 20:15 發表
我絕对同意師兄所講呢個係死場,但我食呢件囡的確唔燃差,小弟會再翻食多一次(因為今次太趕,好多野都冇玩過),之後肯定唔會再去呢個西場。
呢件#111上次都想再翻食,可惜她例假,但經過上次比#10老屈之後我係永遠都唔會再上去呢個埸

回復 32# 的帖子

師兄我見過愉快 #29 但未食過,两個多月前我都係睇相覺得好似好燃正所以上去MARK佢,但比我見到佢真人就嚇燃到我暈,, 即彈

引用:
原帖由 bicycle2012 於 2012-2-7 16:57 發表
年二十八小弟也试过111,真的幾後生幾靓,呢個老餅埸真係難得一見.條女仲话下次介绍我玩雙飛!
緊係難得一見啦!佢之前係某大指壓場紅牌,因為太辛苦先走黎呢個老餅西場。佢真係幾正如果唔係我都唔會食到而家。

引用:
原帖由 林書豪老豆 於 2012-3-9 20:15 發表
今日星期六下午一点凖時收工,立即打上愉快問下#111有冇返工先,廢燃事白行一轉因為上次見得太多怪獸,確定美人在此恭候就立即上去再續未了情,入房後即被美人抱住狂吻一輪然后一整解甲沐浴,美人簫功了得因為小弟比佢在水中蕭畤下下深喉吹爆咗 冲完凉之后休息左十分鐘美人又開始响我發動第二輪攻褺,但可惜任由美人点樣努力小弟始終回不到气,最后只好攬住美人共同小睡片刻等夠鐘 走時攞咗美人电話號碼

40 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。