推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-4-11 04:25 PM 發表

阿仙奴今屆全靠實力,唔使運氣! 
如無意外,應該可以KO維拉利爾既!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-4-11 23:35 發表
如無意外,應該可以KO維拉利爾既!
晉級四強應該唔成問題,不過要再進一步就比較困難! 

呢一排睇住兩件好大壓力呀!!

又要準備心情去面試!!

又要理老爸那一邊的事情, 真係好大壓力!!

點樣先可以舒服一下呀!!!!    
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-4-13 12:09 PM 發表

晉級四強應該唔成問題,不過要再進一步就比較困難! 
維拉利爾連辛拿都無埋,阿仙奴又有主場!

盃賽既野逐場計數,到四強你驚人,人地都驚你,有咩唔可能呢?

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2009-4-15 02:04 AM 發表

又要準備心情去面試!!

請看看本人之大頭相!鍾意既出聲,俾左你!

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2009-4-15 02:04 發表
又要準備心情去面試!!
而家做人爸爸真係唔簡單,少啲心力都唔得!

去面試? 你又轉工?? 

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-4-15 20:36 發表

維拉利爾連辛拿都無埋,阿仙奴又有主場!
盃賽既野逐場計數,到四強你驚人,人地都驚你,有咩唔可能呢?
無左辛拿爭好遠,中場完全輸哂,
費比加斯對於阿仙奴真係好重要,瞻前顧後,
中場分波同比波都好有呎吋,無得彈! 

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-4-16 05:08 PM 發表

無左辛拿爭好遠,中場完全輸哂,
費比加斯對於阿仙奴真係好重要,瞻前顧後,
中場分波同比波都好有呎吋,無得彈! 
西班牙捧歐洲盃,個個都讚費蘭度托利斯、沙維....其實辛拿係無名英雄黎架!

阿仙奴下場四強對曼聯,知已知彼,有得打架....雖然我鍾意曼聯多d!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-4-16 21:46 發表

西班牙捧歐洲盃,個個都讚費蘭度托利斯、沙維....其實辛拿係無名英雄黎架!
阿仙奴下場四強對曼聯,知已知彼,有得打架....雖然我鍾意曼聯多d!
阿仙奴從未捧過歐聯冠軍,我真係好希望可以突破!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-4-18 09:22 AM 發表

阿仙奴從未捧過歐聯冠軍,我真係好希望可以突破!  
自已要爭氣,贏到曼聯先,跟住就望車仔打低巴塞!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-4-18 21:36 發表

自已要爭氣,贏到曼聯先,跟住就望車仔打低巴塞!
而家艾沙維踢唔到歐聯,實力難免有些少差距啦!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-4-22 01:28 PM 發表

而家艾沙維踢唔到歐聯,實力難免有些少差距啦!   
佢尋晚對利記入四球!

我買咗阿仙奴贏四比二波膽,咁都俾利記追到四比四平手!百幾倍波膽架!

....................................................
張張圖都一樣.......

回復 11929# 的帖子

唔係, 係想升咋.....
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 aundylaw234 於 2009-4-22 09:27 PM 發表
....................................................
張張圖都一樣.......
.... .... ....

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2009-4-23 03:19 PM 發表
俾心機!

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2009-4-23 15:19 發表
而個時勢有機會升職,唔錯啦!  

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-4-22 20:43 發表
佢尋晚對利記入四球!
我買咗阿仙奴贏四比二波膽,咁都俾利記追到四比四平手!百幾倍波膽架!
四比四唔係咁易買得中!  

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-4-23 22:17 發表

.... .... ....
應該係入錯區! 

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-4-24 11:45 AM 發表

四比四唔係咁易買得中!  
我有諗過三比三,或者主客其他,四比四就真係估佢唔到!

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-4-24 11:46 AM 發表

應該係入錯區! 
耐不耐就有呢d蛋散走入黎!

回復 11939# 的帖子

冇機會lu.....
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-4-24 21:42 發表
我有諗過三比三,或者主客其他,四比四就真係估佢唔到!
老實講,四比四既比數,係一季中都唔知有無兩三場,

要買中真係唔易,所以通常有成三四百倍!  

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-4-24 21:44 發表
耐不耐就有呢d蛋散走入黎!
但係好快又閃左出去,好似好驚咁樣! 

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2009-4-25 03:26 發表
冇機會lu.....
唔緊要,下次再黎過囉! 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。