推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

む金馬倫道め沐風 美容養生館

午安∼今日返工名單

今日返工靚女有:可可、Ruby、Sasa、Sophia、yoyo、Miki、

[quote]原帖由 沐風主持人
今日返工靚女有:蘇菲、Yuki   Ruby  YOYO   可可  pinky

今天返工靚女有: 可可、Yuki、Sasa、Sophia、yoyo、Angle、Pinky

周末愉快∼今日返工名單∼

今日返工靚女有:可可、Sophia、yuki、冰冰、Sasa、Lala、yoyo、Angel

午安∼今日返工名單∼

今日返靚女有:36E娜娜、36E甜甜、S身型Sasa、36Dyoyo、高高Tina

午安∼今日返工名單

今日返工靚女有:leila、Sasa、Ada、Anna、yoyo、娜娜、彤彤

午安∼今日靚女名單

今日返工靚女有:Anna、Ada、娜娜、彤彤、Leila、Sasa、yoyo

好耐冇上樓上spa,由第一日開始喺呢度學野,摸上去,試,到依家其實都仲係好初哥,上到去都係戰戰競競,又驚囡囡唔掂,又驚作個鐘流流長dead air大家無引,最最最驚既就係見到喺論壇所講既最壞情況⋯⋯就係囡囡R Tips加黑面⋯⋯遇著咁就真係乜引都無晒⋯⋯好在細佬我到依家都仲未試過。

講返頭先,上到沐風開門既唔知係乜水,仲之係靚女兼態度可親,對我呢D初哥黎講係至為緊要,如果入到去連笑容都冇個既話,好似杜文澤話齋,咁就真係大獲。

上到去,照舊⋯⋯冇要求,任得佢階D意。

入黎既係Ada,未算靚爆但亦充滿迷人氣質,尤其係對眼⋯⋯

身材豐滿充滿手感,唔算多野講,可能應該係我唔算係多野講既人先岩⋯⋯但佢好識配合,知你想靜時佢會靜,知你想傾計時亦會細心傾聽,聲線溫柔對客呵護備至,又驚我熱又驚我凍較冷氣都較左兩次再加開燈關燈兩次,冇黑面不特止仲耐心待候,收左錢冇即時鬆人,最後仲幫我剪爛左既指甲⋯⋯想信初好此道既巴打絕對會得到一次難得滿意既體驗,保證你唔會有跌錢既感覺。

而最重要既係....Part 2未轉身已攪到我幾乎走火....佢溫柔配合冇葉問,雖未至狂野奔放但亦足夠慰藉我呢D長期缺乏陰陽調和既中年毒男。

臨走出到去見到一群美女坐左喺疏化度,有個巴打竟然坐正中間同成班囡囡打情罵俏惹人羨慕。

最後總結⋯⋯

地方整潔度:8/10
主持人態度:8/10
囡囡親切度:9/10
囡囡身材:8/10 (因為小弟不愛大,而係愛嬌小玲瓏類型)
整體感覺:8/10

評語:絕對係一間會再光顧既店!

ahluka兄,在我眼中,Ada已是很靚女迷人了。
我雖未做過她,她坐在我身旁的一刻間我也感受到她對客人的關懷。
也恭喜你享受到一次正面的按摩經驗。
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 ahluka 於 2016-6-16 00:19 發表
好耐冇上樓上spa,由第一日開始喺呢度學野,摸上去,試,到依家其實都仲係好初哥,上到去都係戰戰競競,又驚囡囡唔掂,又驚作個鐘流流長dead air大家無引,最最最驚既就係見到喺論壇所講既最壞情況; ...
貓兄,咁夜都未瞓?四點仲上網?喂話時話坐喺中間個巴打唔係你黎呀?

引用:
原帖由 ahluka 於 2016-6-16 00:19 發表
好耐冇上樓上spa,由第一日開始鰫O度學野,摸上去,試,到依家其實都仲係好初哥,上到去都係戰戰競競,又驚囡囡唔掂,又驚作個鐘流流長dead air大家無引,最最最驚既就係見到鶵袛穢畛翱J最壞情況; ...
很感謝ahluka兄的分享
在這少人願意分享的年代實屬難得∼

引用:
原帖由 ahluka 於 2016-6-16 08:41 發表

貓兄,咁夜都未瞓?四點仲上網?喂話時話坐喺中間個巴打唔係你黎呀?
我昨晚好早九點几訓荂A於是今早紥醒,回了你後訓翻。前晚唔夠訓。

God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 ahluka 於 2016-6-16 08:41 發表

我有坐荂A但是前天星期二,你是昨天星期三到?
兼且我有和旁邊女孩一兩句傾計,而非打情罵俏,哈。

引用:
原帖由 messenger 於 2016-6-16 08:54 發表

很感謝ahluka兄的分享
在這少人願意分享的年代實屬難得∼
我諗好多巴打都好似我一樣,需要按文索冀的,尤其是盲中中乜都唔識既時候呢

引用:
原帖由 白貓兒 於 2016-6-16 09:45 發表

我有坐荂A但是前天星期二,你是昨天星期三到?
兼且我有和旁邊女孩一兩句傾計,而非打情罵俏,哈。
對,是昨天

[quote]原帖由 沐風主持人
大家下午好∼今日返工靚女有:Pinky、sasa  Anna   ada   leila  momo

今日咁岩又經尖沙咀, 身痕想試下師兄們提過既小酒窩, 點知whatsapp冇人應, 結果都係上返呢間話過會再幫襯既沐風, 打電話有房即上, 之前講過小弟唔好大, 但我抵死, 喺冇提過任何要求之下, 今次入黎既比上次既Ada重大, 佢叫彤彤, 我直頭有廣島被投下兩枚原子彈既感覺, 好此道既師兄應該會比個讚佢......

Part 2 既時候佢問我做乜唔郁手, 佢話有D師兄PART 1已經會開始襲擊佢, 心諗你出到咁重型既武器, 我有乜可能唔棄械投行, 最後唯有躺在按摩床上任佢魚肉, 始終命仔緊要! 只好心甘情願放低保釋金離開佢核武既威懾陰影之下....

樣貌: 8/10 (其實佢幾靚的)
身材: 7/10 (重複, 只是小弟不愛大, 冇要求之下骨運欠佳)
服務: 9/10 (有傾有講冇黑面, 態度一流可試)
整體: 8/10

忘記了也提提彤彤,我另一相識,除了她引人留意的上圍外,這陣子我才驚覺她皮膚彷佛白過從前。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2016-7-10 21:07 發表
忘記了也提提彤彤,我另一相識,除了她引人留意的上圍外,這陣子我才驚覺她皮膚彷佛白過從前。
我知你說誰
主持通知我去探探她
我還沒找到機會呢∼

引用:
原帖由 ahluka 於 2016-6-21 00:17 發表
今日咁岩又經尖沙咀, 身痕想試下師兄們提過既小酒窩, 點知whatsapp冇人應, 結果都係上返呢間話過會再幫襯既沐風, 打電話有房即上, 之前講過小弟唔好大, 但我抵死, 鹺N提過任何要求之下, 今次入黎既比上次既Ad ...
原來ahluka兄也不愛大
me2我畏高也畏大

引用:
原帖由 messenger 於 2016-7-11 11:11 發表

原來ahluka兄也不愛大
me2我畏高也畏大
手細無計,像油漆工就笑死囡囡了

各位親∼下午好∼今日返工名單

今日返工靚女有:彤彤、Sasa、文文、小雪、yoyo、陀地Baby

見到陀地Baby
完全本土妹妹仔Feel
細細粒,陽光健康膚色,性情活潑開朗
找天要找她入房了解了解了....

終於見返她,在這裡是彤彤....
奪取我目光的不是她的魔鬼身材
而是她明艷照人的樣貌,靚

還見到兩三位,其中一位較高的我認得是文文
其他的因主持未有介紹,未知其芳名呢

我試了誰? 今次不欲分享了

昨天試過Baby, 同聲同氣,順得人,有驚喜。

可以有下次。
引用:
原帖由 messenger 於 2016-7-22 11:09 發表
見到陀地Baby
完全本土妹妹仔Feel
陽光健康膚色,性情活潑開朗
找天要找她入房了解了解了....

終於見返她,在這裡是彤彤....
奪取我目光的不是她的魔鬼身材
而是她明艷照人的樣貌,靚

還見到兩 ...

引用:
原帖由 fuzzyboy18 於 2016-7-23 20:53 發表
昨天試過Baby, 同聲同氣,順得人,有驚喜。

可以有下次。
謝謝師兄的應
只是幾句的描述已相當吸引

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。