推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

44 12
發新話題

[疑難] 夕陽論壇

引用:
原帖由 lionaxe 於 2018-7-26 16:28 發表
死啦,我真係唔知邊到係對面 XDDD
Me too ~~ 我都真係唔知邊到係對面

引用:
原帖由 messenger 於 2018-7-26 15:55 發表

如果要做,十多年前已做了啦
如果只掛個名在角落
又不出來交流與分享
不如唔好做,還戀棧少少權勢....
信兄十多年前我和你係好運來 & 東湖相見過

引用:
原帖由 ccxo 於 2018-7-28 01:14 發表

我都係呢兩個埸常客咼

回復 28# 的帖子

反正這處成為廣告台,請大家去新4論壇一聚

相關搜索目錄: 廣告

回復 29# 的帖子

那裡是新4論壇?可否PM?
Thanks

回復 31# 的帖子

問題同上,請pm. Thank you

引用:
原帖由 stupidkong 於 2018-7-30 10:34 發表
哇哇!你好大膽準備被刪被拉被鎖吧

點解總是要問?  一個簡單的Google search 你就可以揾到啦!

回復 33# 的帖子

來時什麼沒有,走時亦什麼都沒有
為何要留戀一個帳號呢?

回復 34# 的帖子

讚好!自己找找才有滿足感

引用:
原帖由 stupidkong 於 2018-7-30 14:55 發表
來時什麼沒有,走時亦什麼都沒有
為何要留戀一個帳號呢?
我都想被禁言
看看我所發表的全部消失的樣子
會是怎樣的?
阿管理員可能都過了去那邊收料
沒回來做看更

引用:
原帖由 llvd 於 2018-7-27 15:44 發表
小弟解放前 jp clubs 熟客, 當年搵錢容易, 張妹妹, 夜巴黎, 朱古力 ..... 美女如雲. 今日唔愛國搵唔到錢, 上面又唔想去. 得信差兄指點, 開始踏足士巴場, 幾位紅牌試過,講樣, 老實講, 自己要求過高, 強如天使, 都係 ...
相頭族人士通常著重feeling
Nothing more than feeling...

引用:
原帖由 ccxo 於 2018-7-28 01:14 發表

當年在GFS
都先後見過不少的師兄....

引用:
原帖由 meltykiss 於 2018-7-28 20:26 發表

我都係呢兩個埸常客咼
傾心轉手了
你還有沒有去?

引用:
原帖由 messenger 於 2018-7-30 18:17 發表

傾心轉手了
你還有沒有去?
又轉手?
沒有再去了
新手如何?

引用:
原帖由 stupidkong 於 2018-7-30 10:34 發表
可否pm thx

回復 29# 的帖子

新4是否暗语?Google 没有這論壇,何否pm,? 或师兄能否給多点提示?

回復 43# 的帖子

新的英文…………nxx.
4台即好多假報告,打手,寫手嗰台嗰3個數目字,
英文十数字,就search到喇。

44 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。