推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 見習靚太再戰小鮮肉

Nice boobs

回復 1# 的帖子

Ching,

very nice body...

引用:
原帖由 ChloeMoretz 於 2019-12-8 01:15 發表
老公不在港,太太們今晚帶我食好東西
身形正、波形靚、靚色都正!嘩!引死人咯…。

** 不接受私下換相,你有相就係 Xocat 貼出來同大家 share 啦! **

靚太對乳好正,冇比bb啜到變形?

1個女人上薑1堆男人,其實靚太係寂莫定係想show off自己仲好有吸引力?

回復 1# 的帖子

靚太, 你可能唔記得了, 我好想睇你腳板底啊

靚太你身材好好

回復 1# 的帖子

靚愛的靚太,回來了?!

引用:
原帖由 ChloeMoretz 於 2019-12-8 01:15 發表
你就好,有得食小鮮肉

而好東西就係...小鮮肉XD?

回復 1# 的帖子

正到無倫!你儮鴾潀n幸福

我地三十出頭都好玩得

好想同你一戰...

嘩!小鮮肉咁好彩阿
細靚太好正阿

回復 1# 的帖子

哇!對燈咁燈火通明,掂呀!
仲要老公又唔係身邊,唔駛太太們帶,身邊應該都大把後備吧?
祝師姐長玩長有,期待師姐post多囍n文或好相分享。

好耐無見喇靚太,幾時再share啲靚相

想飲熱鮮奶啊,靚太

引用:
原帖由 ChloeMoretz 於 2019-12-7 17:15 發表
原來中間錯過了那麼多故事, 要慢慢回顧了.
咁耐冇上嚟一定好忙, 食象拔蚌

波形好靚

女神返來了

引用:
我想join埋妳地一齊去, 可唔可以帶埋我去姐?

引用:
原帖由 十年之後 於 2019-12-8 22:18 發表
靚太對乳好正,冇比bb啜到變形?
冇呀,bb已戒奶

引用:
原帖由 microguy 於 2019-12-9 14:42 發表

原來中間錯過了那麼多故事, 要慢慢回顧了.
咁耐冇上嚟一定好忙, 食象拔蚌
中間好似無上過嚟,上次係幾時已經忘記了

引用:
原帖由 69professor 於 2019-12-8 23:34 發表
靚愛的靚太,回來了?!
hi 好耐無見

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。