推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

^ o ^ 留言聊天千千舍

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-2 03:20 AM 發表
原來承諾 一早 消散 不可兌現
 忠誠 變做 感情裡的弱點
 從前 童話 終於 給你親手破滅
 說穿了 你只當我救生圈
 就拋出海再算
咩事咁好唱口~~~~~
原來夢本身長短唔係問題...而係你自己幾時會醒~

來到兩點幾 扮作睡有哪位
長夜抱著手機的你 恐怕是心中有鬼
聆聽細聲 喂 在對面線那位
然後你便怱怱收線 走到大廳等那位

誰能讓我睡 實在沒法睡
烽煙似就快四起
為何強逼我猜測 三點幾
誰會再致電你

*看到9434 0634 看到他呼喚你
 用了一整個晚上偷聽你
 我卻聽不出轉機
 有個他要搶你 來電找你
 我怕黑都因為你
 害我不敢看你電話 驚識穿你*

捱到五點幾 極秘密有哪位
寧願坐在廳中的你 短訊是否給儲起
而我也只好 扮照睡覺不理
期望繼續吞聲忍氣 一切便可不記起

然而沒法睡 實在沒法睡
烽煙似就快四起
為何聾不了 怎麼總聽到
誰背我吻著你

REPEAT*

看到9434 0634 看到他呼喚你
用了一整個晚上偷聽你
我卻聽不出轉機
怕會知你隱秘 我最想你
轉震機隱藏你
靜到想哭也怪自己 真不爭氣

相關搜索目錄: 手機

回復 #391 皮蛋 的帖子

又話人地唔同你傾計,自已又唔知o左去冰~!

誰會在意 誰會及時  只差一秒 心聲都已變歷史
忙極亦放肆 見我愛見的相知   要抱要吻要怎麼也好
不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-2 09:12 AM 發表
又話人地唔同你傾計,自已又唔知o左去冰~!
去得邊呀~~~~~

回復 #391 皮蛋 的帖子

@~@

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

不要相信一切有下次

詳盡天氣報告及預報 10:30更新

警告訊號   

一號熱帶氣旋警告信號現正生效。
火災危險警告為紅色,表示火災危險性極高。

詳盡警告訊號

本港地區今日天氣預測

大致多雲,日間短暫時間有陽光,天氣乾燥。吹和緩至清勁東至東北風,離岸海域及高地間中吹強風。

展望:週末期間大致多雲。

不要相信一切有下次

做咩偷我幅相自先~~~~~~

引用:
原帖由 皮蛋 於 2006-11-3 10:37 AM 發表
做咩偷我幅相自先~~~~~~
得鬼閒偷你張o野呀~!我係嚇親咋~!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-3 02:47 AM 發表

得鬼閒偷你張o野呀~!我係嚇親咋~!
又點嚇親呢~~~~

又冇人~~~~~~

引用:
原帖由 皮蛋 於 2006-11-3 11:39 AM 發表
又冇人~~~~~~

不要相信一切有下次

回復 #410 皮蛋 的帖子

明知我心裡苦衷    仍放任我做好夢
難得你這個朋友    極陶醉    但痛

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-3 04:25 AM 發表
明知我心裡苦衷    仍放任我做好夢
難得你這個朋友    極陶醉    但痛
有咩苦衷先~~~~~

引用:
原帖由 皮蛋 於 2006-11-3 12:40 PM 發表

有咩苦衷先~~~~~
一言難盡啦~!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-3 04:44 AM 發表

一言難盡啦~!
可以講黎聽下ma~~~唔一言law~~~

回復 #415 皮蛋 的帖子

仲反唔反呀~?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-3 04:47 AM 發表
仲反唔反呀~?
反咩先......怕你咩~~~~

又話有野玩~~~~~~

引用:
原帖由 皮蛋 於 2006-11-3 02:03 PM 發表
又話有野玩~~~~~~
一個楊桃要分畀5個小了朋友,點樣可以平均分呢~?

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-3 07:04 AM 發表

一個楊桃要分畀5個小了朋友,點樣可以平均分呢~?
自己食左先~

引用:
原帖由 皮蛋 於 2006-11-3 03:35 PM 發表

自己食左先~
錯呀...咁就錯晒啦~!

不要相信一切有下次

做楊桃汁......人人有得飲~~

引用:
原帖由 皮蛋 於 2006-11-3 03:46 PM 發表
做楊桃汁......人人有得飲~~
咁耐先估到…低B蛋低B蛋~!!!!唔好反既~!!

不要相信一切有下次

一早估到啦~

即刻估到你又會唔開心啦~~~~

引用:
原帖由 千千 於 2006-8-18 10:44 AM 發表
詳盡天氣報告及預報 10:40更新

華中及華南普遍天晴。上午十時,熱帶風暴悟空集結在長崎之東約70公里,預料向西北偏北移動,時速約13公里,橫過日本九州。

本港地區今日天氣預測

大致天晴,天氣炎熱,但 ...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。