標題: 一個走了的舊同事 [打印本頁]

作者: hidehiro    時間: 2008-7-5 21:13     標題: 一個走了的舊同事

今天我無聊,發了一個sms to 她,問她現在怎樣,她說現在都ok啦,
不過她問我幾時有時間食晚飯,我其實一直對她有好感,但是她大我
9年,而我又有女朋友,我不知道去不去好?
作者: momoccc    時間: 2008-7-5 22:09

如果你個心對呢個女仔係冇野既話...
只係當同普通朋友食飯..你咪去lor.....
如果你驚會對你而家既女朋友唔住既話..........
我諗..你唔去好過........
作者: DJ32    時間: 2008-7-6 18:33

你真的是出於無聊嗎,或你早有企圖? 問問自己?
作者: namepimp    時間: 2008-7-6 18:38

作者: 牛仔2    時間: 2008-7-6 18:49

引用:
原帖由 DJ32 於 2008-7-6 18:33 發表
你真的是出於無聊嗎,或你早有企圖? 問問自己?
very suppot this opinion of DJ32
作者: 公子哥兒    時間: 2008-7-6 20:09

一個簡單到極度既感情問題
作者: saltiwet    時間: 2008-7-7 22:42

食飯咋, 唔係嘜野呀, 你想左d嘜野呀.
作者: yuppy    時間: 2008-7-8 11:58

9 year ....!?
作者: jimmy1001    時間: 2008-7-8 16:23

one more friend only?
作者: gibson0205    時間: 2008-7-8 17:23

9 yr  or 19 yrs aren't the matter if you only think about friendship.....
plz ask yourself...
作者: hidehiro    時間: 2008-7-10 01:59

今天食完飯了,好開心我又多了一個friend,可能我之前想得太多了,好感謝每一個比意見我的人.
作者: 日月金    時間: 2008-7-11 01:15

引用:
原帖由 hidehiro 於 2008-7-10 01:59 發表
今天食完飯了,好開心我又多了一個friend,可能我之前想得太多了,好感謝每一個比意見我的人.
而家先睇到樓主的post....咁咪好囉...happy ending!
作者: superstar21    時間: 2008-7-11 21:07

好簡單又開心的結局, 遲d可能有意外收獲....
作者: sheepstreet    時間: 2008-7-18 22:55

諗住有Free Lunch? 貴庚呀?

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0