標題: About LV or Gucci [打印本頁]

作者: AkiraYuki    時間: 2006-8-23 16:47     標題: About LV or Gucci

緊急, 想問邊一度有賣 LV or Gucci 既地方呀??

小弟想買個銀包仔俾內子呀!!

米蘭站信唔信得過??

of course, 梗係要新架啦!!
作者: apeapeape    時間: 2006-8-23 23:01

作者: siusiu_hang    時間: 2006-8-25 02:08

米蘭站信得過,但二手多
專門店一定有,但貴小小
作者: siuhenry    時間: 2006-8-25 15:50

I prefer not to buy in 米蘭站.

Go to TST (Canton Road), both 專門店 are on the same street,
very close together !!

作者: 潮爆阿嬸    時間: 2006-8-26 14:39

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-23 08:47 AM 發表
緊急, 想問邊一度有賣 LV or Gucci 既地方呀??

米蘭站信唔信得過??

其實最重要想買咩款.......米蘭站可以買到其他歐洲或者係日本現時有o既新款....
已香港未有o既款或者專門店都買晒o既款....都可以係米蘭站搵到...所以諗o下買咩款最重要
作者: Leg King    時間: 2006-8-28 01:26

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-23 04:47 PM 發表

米蘭站信唔信得過??

梗係去專門店買穩陣啦
作者: jimmyboy2102    時間: 2006-8-28 05:33     標題: 回復 #1 AkiraYuki 的帖子

BTW, YOU CAN ALSO TRY DUTY FREE SHOPPER AT SUN PLAZA CANTON ROAD.

JUST OPPSITE TO LV + GUCCI SHOP. THEY ARE SELLING BOTH BRAND PRODUCTS AS WELL.

DFS Galleria Hong Kong
Sun Plaza
28 Canton Road Tsimshatsui
Kowloon, Hong Kong

电话: 852.2302.6600
营业时间:10am - 11pm
作者: sam17hk2000    時間: 2006-9-1 01:37     標題: ....

信得詔ge!!但係我覺得要買最好買一手唔好買2手!!
作者: william214    時間: 2006-9-3 02:23

信得過...
作者: coco    時間: 2006-9-7 21:57

米蘭站應該多係二手貨,都信得過~
作者: busman    時間: 2006-9-7 22:05

專門店當然會貴些, 不過一定安心
作者: 炸彈人    時間: 2006-9-8 01:03

米蘭站都信得過, 不過大部分係二手

如果要買全新0既, 都係去番專門店買喇!!! 安心d 嘛!!!
話晒都唔平0架!!!
作者: BTS2021    時間: 2006-9-9 22:16

見到咁多位朋友講起,我順帶一問,

大家知唔知GUCCI或者LV有無咩售後服務?

例如:產品保用...等等...

唔該晒.

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0