標題: [灌水] 大家覺得迷好睇嗎??? [打印本頁]

作者: chan1987920    時間: 2007-5-17 22:47     標題: 大家覺得迷好睇嗎???

大家最想睇係關於咩GE迷丫~
其實我個個迷都想睇~但係最感興趣係.....人會無啦啦著火.....真係唔希望係真.....唔係死左都唔知咩事
作者: ase8    時間: 2007-5-18 01:09

王貽興好造作,迷女郎無咩用,其實秋官一個人都得啦!
作者: sheungwan    時間: 2007-5-18 03:06

人體無故燃燒其實在醫學上已經給予了解釋,原因是人類(不知其他動物是不是)放出來的「屁」是易燃的,所以有些人在施手術時,被主診醫生意外地在大腸弄了一個很小的洞,使腸內的屁發放出來,然後剛巧又受到高溫而燃燒。youtube 亦有段片,是一個外個人示範用自己的「屁」來說明屁的易燃性。若果說有人睡著了自燃的話,亦可能和屁有關。
作者: chan1987920    時間: 2007-5-18 07:12

引用:
原帖由 sheungwan 於 2007-5-18 03:06 發表
人體無故燃燒其實在醫學上已經給予了解釋,原因是人類(不知其他動物是不是)放出來的「屁」是易燃的,所以有些人在施手術時,被主診醫生意外地在大腸弄了一個很小的洞,使腸內的屁發放出來,然後剛巧又受到高溫而燃 ...
估唔到放個屁姐咁都出事=3=~
作者: chan1987920    時間: 2007-5-18 07:14

引用:
原帖由 ase8 於 2007-5-18 01:09 發表
王貽興好造作,迷女郎無咩用,其實秋官一個人都得啦!
係囉.............我都唔中意佢2個~反而覺得丫秋哥真係做得好好@@~
呢套野應該都幾好收屎~
無記應該都估唔到=.=
唔通呢個都係一個迷=3=?
作者: shan999    時間: 2007-5-19 14:41

超好睇∼∼
但我覺得有d假∼∼
作者: SUB-ZERO    時間: 2007-5-20 16:29

d 衫完整無缺點解釋 ??
作者: sheungwan    時間: 2007-5-20 21:01

引用:
原帖由 SUB-ZERO 於 2007-5-20 04:29 PM 發表
d 衫完整無缺點解釋 ??
如果衣服是完整無缺的話,那便不知道了。要看看「謎」甚樣說。
作者: 茶tea    時間: 2007-5-23 09:30

剛巧又受到高溫而燃燒
<< 咁要去到幾高溫先 得... @@ ?
作者: 無神論狂徒    時間: 2007-5-24 16:19

最好睇係果個謎女郎。好似叫呂慧儀!
作者: 金屬狂人-Ⅱ    時間: 2007-5-24 22:47

我覺得似係Adam鄭一個人喺度玩棟篤笑多D,貽興王反而變咗做小丑咁,娛樂性非常之豐富
作者: rocketf1    時間: 2007-5-24 23:07

好多野以前明珠台播過,
所以冇乜特別
作者: hongkongfree123    時間: 2007-5-27 00:12

yes of course,but if the迷女郎fuck off就very good!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0