推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

引用:
原帖由 xsaix 於 2010-10-10 22:41 發表

依個貨櫃起重架我都買左,
不過見到佢o的顏色之後,
就放埋左一邊,單係噴色都有排搞
好在我仲未拆嚟玩, 哈

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-10-12 22:59 發表

溫泉村真係好吸引,但係要買起成塊地要成千銀(7140 + 1575 + 1575 + 1575 Yen),都係嗰句,錢呀!

落下毒先!

ht ...
魚兄, 其他小物如渡步橋包唔包呢? 有冇得另外買?

回復 1335# 的帖子

嘩...魚兄又放極品
呢set係咪只有Tomix出, Kato冇架呢?

[報告] Tomix嘅7-11還有貨, 出現在葵涌為你, 盛為約$!&)

引用:
原帖由 鴨蛋 於 2010-12-21 00:28 發表
對不起.....重覆發表..........萬分對不起
師兄唔怕, 可以delete重覆嘅post.
預祝layout早日完工, 早日貼多啲圖分享

[報告] Tomix變壓站出現在葵涌為你, 價$!!(, 有折。
多謝魚兄引誘

引用:
原帖由 JRFANS 於 2011-1-3 22:34 發表
葵涌偉x有無kato2011果本產品目錄賣呀
未呀, 遲下先有, Tomix就有
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +5 熱心幫助其他會員解決問題! 2011-1-4 16:05
  • 冰河 威望 +5 熱心幫助其他會員解決問題! 2011-1-4 16:05
  • 冰河 金錢 +5 熱心幫助其他會員解決問題! 2011-1-4 16:05

回復 1397# 的帖子

JR兄你係咪在網上入呢set的呢?

引用:
原帖由 JRFANS 於 2011-1-25 22:09 發表

唔係呀
係長沙灣買
幾時買架? 我間唔中去都唔覺有呢?

引用:
原帖由 JRFANS 於 2011-1-26 22:45 發表

我星期日買架
我仲諗緊係唔係果到訂番架E5系番黎玩
E5系正呀  不過恐怕要等幾個月先有

引用:
原帖由 JRFANS 於 2011-1-27 22:01 發表

應該唔洗等幾個月,架E5系3月出,我下個月去訂最多都係等1個月左右
我去604 BID 2手車由落BID開始計起到拎到車都係7~10日左右
3月出嘅其他如E231系, 651系583系, 你之前買了嗎?

受JRFANS兄引誘及指導, 小弟都忍唔住入了呢Set.
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2011-2-14 18:31
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2011-2-14 18:31
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2011-2-14 18:31

引用:
原帖由 JRFANS 於 2011-2-14 22:39 發表

你比我還要厲害
15輛全編成
我只係玩8卡車
最衰老闆話有埋5輛付編同埋兩輛增結, 你知基本八輛編號斷了在兩輛增結, 而兩輛增結又可以放埋入付編個盒, 所以...
你都快啲入埋佢啦

引用:
原帖由 JRFANS 於 2011-2-14 22:45 發表
昨日諗住去揾下邊到有買5層住宅
但係就買左架
呢架北斗星正呀, 不過我冇買, 只買了柴油款, 都好希望可以入埋

引用:
原帖由 JRFANS 於 2011-2-15 21:53 發表

唔啦
我屋企都無咩位放
8卡車已經係極限
下一步行動可能係建立有3~4線既車廠
嘩...冇咩位都可以建車廠? 真係羨慕
我連擺盒嘅地方都要左諗右諗, 莫講話砌layout...

引用:
原帖由 JRFANS 於 2011-2-15 22:11 發表

我跟下E233系先
嘩...你係咪買哂所有E233系喇?

引用:
原帖由 JRFANS 於 2011-2-16 22:00 發表

kato出既就已經齊
如果計埋tomix既話就只欠京葉線E233系-5000番台
請問你識唔識ALLEN呀? 我見佢個COLLECTION又係超多車, 我諗你同佢都可以砌個超級火車城

引用:
原帖由 JRFANS 於 2011-2-17 01:04 發表

唔識呀.....
呢位仁兄, http://hk.myblog.yahoo.com/allencollection/index?l=f&id=27, 唔知魚兄識唔識呢
你有冇去為你搵building呀?

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2011-2-17 21:21 發表

只是網誌上的朋友,香港地,只要有錢有地方就可以砌火車城啦!
魚兄兩樣都有, 唔怪得之玩得咁開心啦

Kato V15 複線駅構内線路
http://www.katomodels.com/n/unitrack_v15/

本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2011-2-18 23:41
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2011-2-18 23:41
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2011-2-18 23:41

引用:
原帖由 JRFANS 於 2011-2-18 14:27 發表

http://www.katomodels.com/n/e5kei/
你訂咗未?最正有坐位放人仔

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2011-2-18 12:41 發表

對不起,魚兩樣都欠缺
唔使咁謙啊,好像7-11同變壓站都係受魚兄引誘補購

回復 1453# 的帖子

呢set都幾好,仍然期待現代車

引用:
原帖由 JRFANS 於 2011-2-18 20:34 發表

訂左啦
我等緊4月既100系
5月既ef510+e26系
考慮訂埋架北斗星24系
Ef510+e26都好正呀
不過宇宙訂好像等好耐都無音訊
久唔久去問下最穩陣

引用:
原帖由 JRFANS 於 2011-2-19 15:46 發表
你試過係宇宙訂車?????
車就未呀, 富山直軌加長地板就有, 留電話囉, 過一排去行下, 一問之下原來有貨, 可能太多人訂, 都唔知俾邊個好, 有問題嗎?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。