推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2009-7-17 00:29 發表
勇哥哥連中 4 大絕招 (九陰大霹靂, 君臨天下, 霹靂狂龍, 九子連環), 就算輸都係合理, 非戰之罪. 不過佢畢竟都有一間戰紋黑級, 最後連一個人都殺唔到, 實在有 d 意外. 我估佢應該未死, 不過今鋪睇怕都要被雪藏好耐.
...
佢地仲要凶人吖嘛! 你老人家今次唔夠凶星打......本嘢痴X線架!

勇哥落敗最大原因-------------屈機, 屈腦殘, 次次比人圍,  單挑三邪個個輸左又返生圍愀................. 大俠 死得好慘..
玉兒呢件婊子比Laser射都唔死啦!!!  真係好難再忍呢本野落去
The Flying Finn

引用:
原帖由 阿左 於 2009-7-18 21:17 發表
今期有d失望,原來大霹靂+霹靂狂龍會變成海虎爆破拳,而六神訣又突然間跌哂watt
最大原因-------------屈機

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2009-7-22 00:57 發表

小苦是可以去死的~
小苦是絕對可以去死的~

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2009-7-24 01:18 發表
無敵 d 十陽功力去左邊樹?

九陽合一硬拼 3 皇都搞到自己嘔血?哎,非常失望。

文殊天尊就更加不值一提喇,完全係可有可無。
新著己經cut咗2年,真係頂唔住D弱智劇情! 而家都係上網睇,但係都睇到眼怨! 呢本垃圾真係不知所謂到會令你一路睇一路係咁小佢老母!

畫功好左好多! 今期最大Bug就係小虎! 九陽功力 - 一出手全場人都化晒灰啦!  仲打乜Q呀!
打啲二打六打足幾頁, 根本吾似一個強者..
仲有就係老王仲係唔明D讀者超憎小虎, 點Hardsell都冇用! 寫好D蚩尤仲好啦!

王小虎, 卑鄙無恥又玩偷襲了! 九陽功力都偷襲! 屌

不知所謂, 四龍上三十七層天都不敵小虎九陽境界,係四龍太廢?定小虎太勁?三十七層天係可以輕鬆壓下火雲大俠黑級中階的啊!! 但轉頭九陽竟然"鑽"一個陳傲雲都鑽唔死...現在的陳傲雲真是一個好可怕!  更可怕係新著龍虎門......

引用:
原帖由 火雲邪神西城勇 於 2009-8-10 13:30 發表
如果龍仁同龍貫天有關係,咁龍仁都吾會係好人

咁故事發展落去應該係龍仁話王小虎毁壞國寶,拉佢坐監。
好呀,但係要畫埋小虎比人"通櫃", 老王親自講解過程! 一定升書

引用:
原帖由 魯魯修 於 2009-8-13 23:29 發表
黑心老叟竟然咁講道義, 踢到白仇半死, 都仲守諾言 !
無恥王小虎又偷襲了! 黑心老叟有道義

戰神蚩尤冇咁易輸嘅! 龍貫天反而有鳳奪天果套乾坤x氣訣feeI, 左卸右卸!

希望下期,王小虎能被老天尊狠狠Dup一獲!

引用:
原帖由 stanley099 於 2009-8-23 00:36 發表

蚩尤0係風雷傳有37層
唉....初初講泰國3大神功又話三十二, 三層天已經好勁
而家又講到三十九層踢落金鐘罩十一關一d事都冇
而家果d咩煞星...出黎就話勁過黑龍....即係個個都有十一關!  李中興,快D終極十陽新新著啦! 如果唔係守門口都要有九陽合一!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-8-27 07:20 發表

我覺得老天尊都唔會好過,可能是小虎中兩招,老天尊捱番一腳咁,話哂是第九陽,斷唔會冇還腳之力.
王小虎冇被老天尊狠狠Dup一獲! 仲中多幾野, 頂! 不過畫功好左好多! 讚

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2009-9-3 21:31 發表
今期通天三仙 d 做型真係好普通,個款勁似 2 打 6,其中一個又係練咩雷霆魔功,真係無咩新意可言。

下期叫邪拳回歸,唔知會唔會係講風雷回歸龍虎門呢?
小棍妖, 新 2 打 6個個十關以上, 王小虎九陽連個六騎士都秒殺唔到! 麻生落台...........點兜落去?

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2009-9-5 14:52 發表
小棍妖呢 part 真係越寫越離譜,支棍斷左,跟住又話以易筋經白級功力去凝聚支氣勁棍,然後插穿金鐘罩 10 關。佢 d 白級仲要係九死邪功夾硬谷上去果隻,真係好離譜。

其實金鐘罩 10 關防禦力已經係超強,邊有可能咁 ...
算啦, 我地正常人理解唔到架啦! Kuso可能話支氣勁棍係九死邪勁黎!

小邪女竟有六重天, 冰火大平賣呀!  故事已經痴X左線!! 如果比小邪女練多3年隨時打爆地球!  

這期沒有唯一賣點了龍虎三傻, 實在太失望!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2009-9-18 23:50 發表
小邪女有六重天功力 ,老黃係咪癲咗定失憶呀,當年王風雷來香港踩場時佢自己都係得果四、五重天,就算佢係我地唔知甚至老黃都唔知o既情況下暗溝咗絛女,私人醒咗俾佢,但以當年邪拳小魔王o既 ...
可能佢係骨場做, 所以速成! 熄燈, 一淡暖水, 一淡冰水!

龍虎三傻而家係我買呢本書o既原動力!
加油呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-10-9 12:50 發表

其實每一套武功, 只要給龍虎群英學會了,
全部都會降 grade, 這已是不變的定律......
睇黎風雷傳真係好唔掂, 勇哥要出黎救亡啦! 勇哥快D練成真.易筋經, 秒殺王小鼠輩!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2009-10-10 02:05 發表
我開始有 d 頂唔順外傳果邊 d 故事 + 劇情。

就今期討論,以無敵呢種級數,對住涅盤老妖竟然好似無晒辦法一樣,無晒還擊之力,仲要金羅漢同風雷出手先可以叫做話迫走呢個老妖。

空我好討厭,明知金鵬呢個人係心 ...
勇哥係出黎救亡架!

今期終於有番三傻!

今期終於有番三傻!

小龍連對方已經投降,都要打殘對手..........邪派所為!  永遠淨係識洽廢柴, 自已見到邪神果時咪又係比人打到變廢柴!

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2009-10-31 02:29 發表
D編劇越來越懶,今期臨尾小貓學足當年中華英雄入面阿羅漢哥咁,問人眨眼要幾耐.......
大佬,好多我呢類老餅實記得架,咁都夠膽抄,唔該用腦諗下新野啦!
今期小文"王風濕"串爆鬼畜興!  

這期又沒有龍虎三傻,這本書還想賣嗎?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。