推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

47 12
發新話題

龍虎門討論區

回復 7361# 的帖子

可能係我過敏了
白仇,新舊著都係冇乜突出表現
舊著仲要盲埋兼死在D二打六手上,比水上電單車撞瓜

相關搜索目錄: 電單車

引用:
原帖由 gunman_keung 於 2008-9-1 04:51 PM 發表

老黃可能會講.............欲知洪東英雄事績, 請看龍虎門前傳........洪東傳
"洪東傳"咪玩啦~~~~
咁好大鑊o架肥佬黃,會將龍記D角色分拆上市再上市,人人一本書, 人人做主角
跟住D人物不斷Crossover跟住咪有:
"伏虎與媚娘之戀"
"海蛟勾大嫂傳奇"
"飛鷹闖東瀛"
"降龍出家記"-(淨係降龍帶綠帽,都可分拆兩part )
等等...........
到時問你死未,5知仲以為睇緊美國英雄漫畫

回復 7379# 的帖子

邊道搵到o架
拜服

戒了睇港產片,好多年了~~~
對上果套係06年星爺套"功夫"
之後都冇睇過港產片

回復 7453# 的帖子

記得舊著"龍虎門"
易筋經,練到爐火純青境界係可以把身體的肌肉縮入體內1寸
那一期好像叫"致命的一寸"(太耐5記得")
老邪亦因為咁避開了,劍魔的"紫電無儔"~~~
殺劍魔一個措手不及
亦訂立了同是黑級浮屠功力的分野
並5係今日的什麼:1間,2間,3間戰紋
5知新龍的易筋經,有冇呢個新奇功效

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-10-16 03:02 PM 發表
下期叫 "九霄驚天變",似乎韋陀將會有突破咁喎,唔通黎個九霄 9 章頂級?
但我覺得似係呀"韋生"要去領飯盒多d

引用:
原帖由 魯魯修 於 2008-10-16 08:09 PM 發表

如果韋陀真係要領飯盒,總好過成日俾人雪!
起馬學舊著般死後投胎過當醉拳做主角!
現在醉拳又重出,莫非阿韋生真係………
5通呀"韋生"逃不了宿命
又要攞多次飯盒
往生去"醉拳"做"無忌"
之後又同"小劍仙"打鑊金!
再黎多次自斷經胍而死

今期臨尾真係好腩吹帳
呀勇哥發神經望住個"mon"d,1010
入極冥想同張三豐打
真係當堂想撕柒爛本書
咁都打得贏,o係"龍記"時空,
咁就應該30分鐘滅盡所有門派,
龍虎3大小丑晨柒就要攞飯盒啦
仲打條柒咩 都痴鳩線
本帖最近評分記錄
  • 休谷客 體力 +20 我很贊同 2008-10-23 23:31
  • 休谷客 威望 +20 我很贊同 2008-10-23 23:31

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-10-23 11:56 PM 發表

仲以為韋陀有咩驚天變嘛!以為可以入big4添

話時話,韋哥去左邊?人地5大世家黎探訪,韋陀縮左去邊?

人地上門搵三皇,唉,人1地真係可能唔知韋陀武功係高過哂佢地.....
韋哥可能去左"醉拳"casting
所以5可以出來招呼客人

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-10-26 10:34 AM 發表

如果韋陀有得威威,過風雷傳又有乜所謂! 
呀"韋生"睇來都係做返"無忌"多囉
我都好想佢威返次
或者"呀勇哥"同3豐打得5過癮
走佢搵"韋生"打返場,5覺意打到"韋生"攞飯盒
"韋生,正式過檔新"醉拳"轉世做多次無忌,又死多一鑊
我諗呀"韋生"大約會o係咁上下收埸
估o下o者,5o岩聽咪"妖"

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-10-30 09:07 PM 發表

根據「水漲船高」的原則,阿柴都有機會上九關.
又未必
阿柴呢d2打6,5攞飯盒咪好彩
仲諗住升關

玩戰紋
屌那星 要睇戰紋駛撚睇佢咩
班仆街編劇,主筆用o下腦啦
原裝都跌watt
你仲走去翻人版
又話支持原創
屌那媽,講一套,做一套
來自撒旦幫的元祖粗口怪人

回復 7704# 的帖子

咁就更加係"仆街中的仆街"
死肥鬼自己本野都鬼5馬6
仲照搬去的話...........................

個"撚"個都練功,又呃2大頁

無理取鬧的人,自有他們自己的一套理論!
常人是很難理解的
正如"丁蟹"至死也認為他所作所為一切也沒有問題
各位也省省氣暖肚窩好了
絕無掀起筆戰之意!
只是剛好路過的路人甲,在無矢放的

回復 7765# 的帖子

北海蛟龍呢d咪叫5識教囉
(5可以話佢冇家教 )
呀大水牛輕度弱智,真係5受教o架
我自問都5知點教一個輕度弱智的
佢地真係out of control
龍虎門班茂炳,一向駛銅銀兼大聲
5好5記得,佢地前身叫:"小"流氓
一班抵"小"嘰流氓

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2009-3-5 02:12 PM 發表
今期終於開大片,難得邪神被人圍緊周身唔得閒時都居然仲百忙中抽空出嚟去抽呀玉兒水,果然係非常咸濕!
大戰無咩好講,講返盟主山莊,不出所料陳奪同舊著一樣原來已經敗晒五大世家副身家,空心老 ...
勇哥,可能真係有命o架!
老黃已準備好抄考美國漫畫d奸角咁!
只會敗,5駛死!
輸左最多咪閃埋一二邊!
過多一輪又出來搞搞陣!
最重要呀"勇哥"受歡迎,長賣長有!果o下緊要耶!
無敵-都上5到十陽,"風雷傳"已有講"十陽"只係理論,練到都等同自殺!
等同"共產主義"拿來講冇問題,真係實行死的人多!睇o下國內咪知
所以"無敵"同而家的"一間勇哥"打,同送死冇咩分別

就算呀勇哥武功蓋世
都係一個黑社會大佬
都係一個古惑仔
淫賤抽水,奸淫擄掠,作姦犯科!(下刪數十字~~~ )
佢都係做足本份!
都係做好佢份工!
so佢都冇咩錯!
大家係咁易屌2句好嘞
要屌都係屌d編劇,
之前將呀勇哥美化了做情聖o者

[quote]原帖由 休谷客 於 2009-3-20 09:43 AM 發表

今期既打鬥都幾精彩,不過對手係勇哥,非戰之罪...

但係易筋黑級高階真係有啲跨張,亂槍掃射都無事...

勇哥硬接子彈冇事,
除了因為黑級功力夠硬,最大原因係有"天蠶衣:的幫助
根據舊著,天蠶衣連"離火古劍"都吹呀勇哥5漲
區區子彈算係d咩呀
只係而家d主編掛住吹"一間戰紋"的力量
忘記左"強"亦要有合理的情度
當年"馬榮成"成功的地方,是會找合理的破敵方法!
好像"中華英雄"黑龍司令"的大旗陣完美無懈!
呀"馬仔"看完之後,讚不絕口,跟著即刻問呀"劉定堅"咁點破陣
以上內容,係呀"毒瘤"自己在"刀劍笑"專欄講
編劇功力的強弱分野就係在於此
5係死煲功力勁((咁似馬名 )就好睇
誇張5緊要 但要合理解釋的到

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-3-20 11:34 AM 發表

但特警用的子彈,應該唔係區區子彈喎!
呢d咪就係碌鳩編劇失敗嘰地方囉
只係識得煲大呀勇哥 神格o左"一間戰紋"
只管盡力吹捧勇哥來"dum"呀肥佬黃開心
咪話特警用的子彈,遲d核爆呀勇哥都5驚呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-3-20 12:23 PM 發表
如果以此推論,即使出埋火箭炮同坦克車,
勇哥都可能無事喎!  

你太睇少呀勇哥啦~~~
火箭炮同坦克車,E d太濕碎啦
核爆都冇有怕啦
如果"一間戰紋"都咁堅
12關"金鐘仔"咪隕石撞地球都頂得順
"金鐘仔"係3大神功當中防禦力最強
易筋經可以成為3大神功之首,
除左攻擊力同持久度比"金鐘仔"強之外!
係因為"金鐘仔"太難練到上頂關
除左"達摩"之外,冇人練到上12關!
所以"金鐘仔"先淪為第2 神功
(之前5記得邊期有講 )
其實呀勇哥係咪扮練"易筋經",掩飾佢事實上係練成左"金鐘仔"12關
睇完今期,5知以為佢係用"金鐘仔"擋子彈

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2009-3-20 04:15 PM 發表

阿洪老頭識得細胞重組,好快冇事的!

細胞重組

係喎,洪老頭有"戰紋"
直頭係"白無邊"

引用:
原帖由 桃花居士 於 2009-3-23 03:53 PM 發表

谷次郎對眼咁精靈,唔駛再帶黑超
現代科技,真係神乎奇技

幾十年前舊著白骨丞相都已經有機械臂啦
今日何止機械,洪東直頭可以來一招「鐵甲飛掌」
仲可以有artificial intelligence追蹤能力,外加laser死光 ...
咁樣發展落去
咪變o左"超級機械人大戰"
呀虎少帥橫掂身在扶桑
佢又玩開腳法
搵"撒旦幫"幫幫手,改造一下,變身幪面超人!
一招"風雷電"咩都殺o西啦
什麼"一間戰紋","十陽聖火","九死邪功"通通收皮
"蛇麻LU~~~SHORT O架"~~~~"輕身"~~~~(要用日語發音 )
都係5好睇咁多特攝片"真係教壞細路哥

相關搜索目錄: 日語

47 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。