推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

XO球彩台,即時啟動!

引用:
原帖由 Sax 於 2007-10-29 01:02 發表
睇怕追唔番   
咁就好
......!

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-10-29 01:42 發表

1:1  
阿仙奴班友真係痴痴地, 跑到90'都仲好似隻馬咁快...
......!

引用:
原帖由 Butt 於 2007-11-3 21:24 發表
  爭d瓜得!
咪就係, 好彩雲達沙響度....

不過我自己覺得果球根本唔應該有犯規
......!

1-0

睇慢鏡唔知係咪我睇錯, 似係og多d...
......!

不過今場55波, 和都合理
......!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2007-11-22 05:19 發表
我估英格蘭會係70分鐘追到 2 : 2 ,之後打拉布,最後補時階段輸多粒變成 2 : 3  
強!!

不過搞到買和都輸.....
......!

引用:
原帖由 cationic 於 2007-11-24 21:33 發表
半場:暫時贏住 1:0 先
睇個勢利記想大炒咁喎

差d 就4-0
......!

引用:
原帖由 cationic 於 2007-11-24 22:19 發表

大大話話都可以從22位升到個位數卦
如果下半場把握力好d的話, 6-0都似

仲諗住利記要分心歐聯最多嬴一粒, 點知去到咁盡
......!

WRONG POST,

**********DELETE**********

......!

引用:
原帖由 Butt 於 2007-12-9 23:06 發表
下半埸  75'  2-0!!!  
米堡咁勁抽?
......!

引用:
原帖由 Butt 於 2007-12-9 23:32 發表
全場統計:
呢個女主持係邊個?
......!

今周六英超已經有兩場大手交易

FT Wigan Athletic 5 - 3 Blackburn R.
FT Manchester C. 4 - 2 Bolton W.

剛剛第二次睇完今季曼城的比賽, 以一隊英超中游黎講實在表現唔錯.
技術的層面更明顯高於只係靠一兩個技術球員的保頓一兩班,
多次的直線短傳滲入睇到小弟不知幾開心
如果曼聯有d咁的中場就好了.....期待安達臣的進步同史高斯的復出, 分波始終唔能夠單靠傑斯吧....
......!

引用:
原帖由 Butt 於 2007-12-16 01:23 發表
Today Sonia of NOW TV also 表現唔錯!  
邊個?

有無cap相先
......!

有野問:

點解兩場荷蘭波( 飛燕諾 & 阿積士 )會唔踢?
......!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-16 17:13 發表
未預備好點假法嘛
妖, 無黎正經
......!

43' 迪維斯,  曼聯 1-0 利物浦
......!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-12-16 22:21 發表
會唔會追和呀! 

客和都幾好分。 
咪就係, 開1-0同2-0就最好
......!

引用:
原帖由 Butt 於 2007-12-16 22:29 發表
Half time stat.  
你尋日就係講呢個?

cap大張d嘛
......!

引用:
原帖由 Butt 於 2007-12-16 22:35 發表

Yesterday was Sonia, she is not the girl tonight.

Sorry, this is QQ image, it is the biggest.
oh.....
......!

朗尼差dd....就2-0喇...
......!

引用:
原帖由 Butt 於 2007-12-16 23:23 發表
FT LIV 0  MAN 1!!!  
Ya!!!
......!

引用:
原帖由 Sax 於 2007-12-23 01:02 發表
祝筆兄無官一身輕     
最緊要繼續做球彩台主持, cap下相, 多d同我地玩波波
......!

岩岩省港盃打完第一回合,

本場戰果:
港聯 3 - 0 廣東
......!

臨完場前cap的.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
......!

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-24 00:31 發表
結果三隻復活蛋

不過而家阿記lead住一粒.
希望倫敦打比會和波喇......車仔嬴埋就仲好
......!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。