推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

^ o ^ 留言聊天千千舍

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-11 03:32 AM 發表

咁唔好再打我可以嘛~~~~~
原來夢本身長短唔係問題...而係你自己幾時會醒~

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-11 09:31 AM 發表

關唔好再打你咩事~???
好好打咩~~~~~~

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-14 10:31 AM 發表
如果期待得到結果
 願意因你著魔 曾受的苦值得恭賀
 我恨我 被動期盼也太傻
 耐心啃苦果 是為著你改變麼

期待畢竟太多 為了等到甚麼
 難道你 能自己自動的改過
 你一再犯錯 承受等的苦楚 問 ...
\

無啦啦.....又唱歌~~~~~

為你慶祝終於失去單身的優勢
若有秘笈幫幫兄弟
願意捨身擔起一生一世那樣危
虔誠值得 我們跪

*最後今晚 陪你去踩鋼纜
 最後今晚 嫌你飲得太慢
 (最後今晚 隨便你怎去辦)
 最後一杯 你以後告別孤單
 怕我們以後冤眼 夜夜甜甜蜜變監犯

最後今晚 明晚只得冷飯
 最後今晚 明天你不要殘
 以後一旦 有個淑女在中間
 要再狂野亦不慣
 入夜前人定要交更 友誼亦變淡*

就趁這晚好終止應否早婚的爭拗
盡快鬥估新娘的美貌
若你重色輕友是否識貨也別吵
未來入夜店權力沒法包

最後今晚 陪你去踩鋼纜
最後今晚 隨便你怎去辦
最後一杯 你以後告別孤單
怕我們以後冤眼 日後為人父你怎玩

趁伴侶還不可介意 最後一擊放肆
願你記得 吹水到日出的那老日子
(你伴侶遲早都介意)
新娘與你便沒法痛享今宵的醉意
(我們不好意思)

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-16 02:47 AM 發表
香港天氣   ( 2007 年 01 月 16 日 ) 更新時間: 16/01/2007 10:02

天 色 明 朗
氣溫 : 20 °C
濕度 : 70 %

紫 外 線 強 度    :    低  
平 均 紫 外 線 指 數    :    2

天氣概況
一 ...
好似暖返少少wor~~~

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-16 03:01 AM 發表
星期四又會凍番啦~!!我岩岩先大感冒好番d咋~!!
保重身體呀.....千千同學.....咁星期四著多件衫~~~~

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-16 03:06 AM 發表

我應該唔會再俾人激咯呵~??
邊個激你咁衰.......我幫你佢......

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-16 03:11 AM 發表

蛋.....你對我真係好~!!
係咪一定要臭屎蛋咁叫呢......

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-16 03:13 AM 發表
你又轉番芬芬既蟲我筒我喎~!
唔好咩.......

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-16 03:18 AM 發表

咁你想我點叫你o者~!!
叫返小弟皮蛋經已好好.....唔該哂~~~~~

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-16 03:26 AM 發表

皮蛋叔叔你好~!!
千千妹妹你好....叫叔叔都可以

等叔叔帶你睇金魚呀......

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-16 03:39 AM 發表

金魚好好睇架咩~!點解叔叔一定要帶人金魚既~?
不如帶糊塗哥哥去睇啦,佢一定俾我更有興趣~!
係wor....點解一定要係金魚呢.....

唔睇金魚睇咩好呢~~

咁好唱口呀.....千千妹妹.....

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-17 12:42 PM 發表

皮蛋大哥你都唱得唔错
咁好口咩......

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-17 12:42 PM 發表

原來蛋叔有d咁既興趣............~!!!
比你發現左tim.............

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-18 02:49 AM 發表

其實我一早就知啦~!仲咁得意忘形,好心你低調d啦~!!
唔比咩......

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-18 09:57 AM 發表

點解你 每個 REPLY 都可以得三四個字既~!! 好掂呀你~!

跟住又9年都唔REPLY ~!!
咁唔通要次次都長篇大論咁覆先可以??

咁呢度又唔係成日有人....咁快reply做咩wor.....

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-19 02:30 AM 發表
原來夢本身長短唔係問題...而係你自己幾時會醒~!!
做咩無啦啦copy我段野呢.......

誰會在意 誰會及時  只差一秒 心聲都已變歷史
忙極亦放肆 見我愛見的相知   要抱要吻要怎麼也好
不要相信一切有下次.......

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-19 03:20 AM 發表

你唔reply又點知冇人係度呢~!!
咁有時reply左都冇人答咪知law~~~~~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-19 07:02 PM 發表

千千姑娘话你翘起条尾就知你屙屎屙尿喎
你果然識睇人~~~~~~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-19 07:03 PM 發表

皮蛋大哥最爱出风头架啦
風頭火勢......避一避先......

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-21 12:42 PM 發表

皮蛋大哥,係千千姑娘睇穿咗你呀
唔通千千妹妹係X-光機~~~~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-21 12:44 PM 發表

咁你入嚟千千姑娘间房啦,佢会保护你不被任何人伤害架喇
佢唔打我偷笑...重要佢保護.....免啦....

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-22 06:35 AM 發表

你都唔佢,佢梗係你啦
變態既咩..............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。