推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-23 09:53 發表

Yes.....對著三面鏡幫老公含JJ......又半站立著給老公從後大力抽插.......又要忍著叫聲.....好快就有高潮...
Iris 女神,如果可以做妳一日老公就正囉,好羨慕妳老公呀!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-23 11:17 發表

一定會大報復...........可能每晚都要兩個男人......一定有你份,如果你對我有興趣的話
我想妳老公快d去偷食,大報復記得預埋我呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-23 11:43 發表

淫c9去到JJ森林....................
Iris 女神都好有想象力!咁,去到JJ森林妳會點做呀?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-24 11:34 發表

我已送了聖誕禮物給你.你睇下鐘不鐘意
Iris 女神,我都想要聖誕禮物呀!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-24 11:48 發表

我已經給了你啦......不要這樣貪心啦
已經收到,Iris女神既皮膚白中透紅,身形重係我夢寐以求個種,今晚既聖誕大餐有著落喇,多謝女神!

聖誕禮物就收左喇,希望過幾日可以再收Iris女神既新年禮物

望穿秋水終於見到Iris 女神出現,聖誕節性生活愉快嗎?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-28 10:53 發表

早晨呀.....James哥
Iris 女神,我由早晨等妳等到就黎中午喇,今日咁遲先出現,是不是昨晚的戰況好激烈呀?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-28 11:00 發表

Sorry 昨晚食自己.....今早多野做囉
Iris女神,冇得食搵我陪妳一齊食啦!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-28 14:21 發表

我老公都好鐘意睇我自慰....特別自慰時我個樣...佢話好淫蕩
我唔想睇Iris 女神自慰,我想幫妳自慰姐!

Iris 女神又換左新頭象,我好想做頭象個隻手妳摸呀!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-29 10:38 發表

你好想睇嗎?????????睇下多唔多承意先啦......是否只SEND給你一個....還有冇人想要??????
Iris 女神,我都想睇呀,send埋比我啦。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-29 10:55 發表

公平起見.亦免我重覆再重覆做......請你們再次PM你們的E-MAIL.好讓我一次發送.....好嗎?下次再想問要這張相就沒有嫁啦.................
已經send左e-mail比妳喇Iris 女神,希望可以盡快收到啦!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-29 11:23 發表

當然不會同老公講啦....你想我死嗎??????
傾性經妳唔講妳老公唔會知既

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-29 11:30 發表

這個當然會啦.....我們女人什麼都講的.....連大家老公的JJ幾長幾粗都大家公開......有時還會交換相片.....不過都係得啖笑個種
妳同C9講呢d咸野有冇一路講個西一路濕嫁,如果人地講佢老公條JJ大過妳老公、性技好過妳老公,有冇幻想會比人老公插呀!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-29 11:47 發表

濕就好多時都會...她們都和我一樣.....幻想就較少....講笑玩換夫就講過......
講講下就會變真啦,其實妳心中想唔想試下玩交換呢?

Iris 女神又換左新頭象,好sexy,如果冇左條褲仔就更引人入性喇!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 11:52 發表

又可以不給機會他滾
有妳咁正既女人做老婆,又好服待又識吸精大法,男人又點會諗住去滾呀,有時間都諗下用乜野方法比多d高潮妳啦!

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-31 12:02 發表
Iris 真係好吸引人..想try下個鮑魚
呢度所有師兄都想試下Iris隻鮑魚既吸精大法啦!

Iris 女神去左邊呀?又去左自慰呀!

Iris 女神,新年快樂!有冇新年禮物派呀,又唔見妳幾日喇,好掛住妳呀,見禮物如同和妳一齋,可以過溫暖的新年呀!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 12:31 發表

現時開始LUNCH TIME
成日食生果唔夠營養嫁,今日大除夕有冇諗加條大腸呀!

我都想要呀,Iris女神,send埋比我啦!
天寒地凍望住女神性感既相,人都溫暖好多架!

早晨 Iris女神,睇住妳既相,冬天都不再凍啦!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:13 發表

早晨呀.....james.....你是我的第一個回應者......我無記錯吧
我很開心呀,妳個post咁受歡迎、咁多男網友日日同妳傾計都記得我是第一人

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。