推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-10 11:09 發表

邊個叫做花花?
我昨日有 send email 比你, 有時間看過嗎 ??

Thanks Iris
多謝你d濕身相, thank you!

回復 6923# 的帖子

Dear Iris,

我都沒有收到, 可以再 send 嗎  ??  (已pm 你 email address, thanks!)

回復 6934# 的帖子

sorry, forgot to put my email address, PM you again, please check!

回復 6942# 的帖子

OK, no problem for bothering you so much but you're really so lovely to all of us......

回復 6966# 的帖子

Iris,

我已經 pm 你了, 但還是收不到, 你是否不喜歡我呀 ?? 我的 email 是 :busy....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 15:56 發表

HI....我仔褲....但我又差不多要走啦.....記得明天8:30前收相
但係我好似係仲未收到, 真慘......>_< !!

引用:
原帖由 james3504 於 2011-1-24 16:28 發表

咁我黑心d喇,最好女神老公快d出去偷食,或者女神當妳老公已經偷食啦!
女神老公一人偷食,女神大開性門,我地呢d慾海飢民就有得食,功德無量呀
Just PM you, please check!

回復 7067# 的帖子

早晨呀!
收到相,多謝Iris!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 08:36 發表
早晨....男人......好多謝這麼多人支持我....我都覺得好開心
但我覺得這個pk 太不守信,需然張相片影不到我的樣子,但這個是我們基本的遊戲規則,大家成年人出來開心應該有分吋,應該有道德.
你們叫我以後怎會再搞活動 ...
IRIS, 見番你真好 !!    100% 同意你的講法, 出來玩有玩的守則, 唔好過界......

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 10:09 發表

沒有....用網中人再PM
Dear Iris,

剛剛再 pm 給你, 有收到嗎 ??

引用:
原帖由 六十一隻小狗 於 2011-1-31 10:13 發表

Dear Iris,

剛剛再 pm 給你, 有收到嗎 ??
Dear Iris,

你係咪收唔到呀 ??

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 10:30 發表

早晨...........車仔
Iris, 你係咪唔再理我呀 ??

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 10:33 發表

SORRY......現時較忙
唔緊要, 係肯回覆的就得啦.......已 pm 咗你, 請問有無收到 ??

早晨呀...IRIS....我係六一呀...你好 !

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 10:13 發表

多謝....有機會給你揸下...想嗎
IRIS, 我係六一呀 ?? 點解收唔到你的相呢 ?? 可否再SEND 給我?? 謝謝! 已 PM 你了...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 10:21 發表

已SEND.................
O....my dear Iris, 已收到, 真的不得了, 真的好想用手去感受一下.....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 10:51 發表
回來啦....入左老細房
我收到啦, 謝謝, 真想用手感受下....

[quote]原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 09:44 發表

早晨, iris.......Happy New Year !!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。