推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-9 11:53 發表
Hi 我只是一個好普通的c9,不是少女不是靚女.我只是想在這裡和男人女人談談大家的性愛問題.........未知會否過份?????未知會否有人會理會我???????
你講嚟聽吓喇。

天口冬,最好飲飽食醉,上床執番劑。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 08:28 發表
早晨呀.........男人...........
早晨呀,今日咁早呀。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 08:39 發表

是呀....但都會好早走......12點左右就走
你去街街呀?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 08:56 發表

是呀.....有個朋友從外國回來過年.......
咁你咪可以約佢飲杯茶,傾吓計囉!最近你先生點呀?有無回番氣呀?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 10:10 發表

反而做愛就未必會是心愛的......可能是性慾.發洩.報復......或滿足感
相等麻甩佬鳩硬咁,洩咗度真氣之後,就會c服晒喇!

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-10 10:44 發表

死啦,前晚同我女人搞野時,我幻想住同你呀。
尤其係最後同我女人推車時,推到啪啪聲。射左幾多入去呀。
女人屎忽大又有肉,推車至會啪啪聲喎。

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-10 10:45 發表

可能係妳晚晚都幫老公口交,令到佢一切太熟悉少左刺激性,
試下餓佢個多星期唔俾佢攪,晚晚Iris著多件衫睡,
可能會幫到佢都唔定噃
煲啲壯陽湯水,一樣有咁嘅效果,不過樓主要一星期三鑊,佢老公都好難餵得佢飽喇!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 10:50 發表

我好想試下就真...............
你以前一星期約六日,每次都會有兩三回.....但現時一星期只得三次左右.....所以發覺他已力不從心啦!真係要揾代工喇!

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-10 11:10 發表

一星期三鑊就唔係問題,但一日三鑊先考男人耐力呀
老友你係四十頭,又或者一,兩個星期就可能無問題,但經常係咁,就算飲大保湯,兼還魂簫都死。點解成日啲麻甩佬鍾意食街外野呢?就係咁嘅原因,一個女人比你吊咗廿鳩幾年,四十幾都重要一星期三鑊?咁咪慘過返工?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 10:59 發表

要自慰一個星期??????唔係掛
揾條電動假狗囉。

引用:
原帖由 a26926850 於 2011-1-10 11:21 發表

所以女人都要食外賣...
女人食唔到外賣,咪揾條電動假狗囉,頂住雞頭先囉。

今日真係好凍呀!凍到jj縮呀。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 15:16 發表

幫你變番做大個仔........好嗎
你點樣先至幫我變番做大個仔呀?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 15:20 發表

用個口喎.............
劑講矛用嘅!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 15:52 發表

我要去洗手間解決先啦.................
你去疴屎?

天口凍,最好食飽飽,上床執番劑。

恭喜發財,祝男網友,鞭鞭有力,出入平安,祝女網友,青春常駐,細水長流!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。