推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

海吓的小家碧玉

我做証, 大海哥條女真係唔錯架喎, 一睇就知唔係老雀, 有時玩得多又唔鐘意d太pro既
尋晚全場一定最得係佢...

我尋晚講左七八轉, 都無個0岩, 咁就叫七少兄個相好, 是但幫我搵佢果組既過來, 點知佢真係剩係搵一個, 不過我都無乜所謂, 之後發信息問下舊人, 都唔知佢會響無返工之下, 十分鐘內趕到, 我連彩都未趕得切派

我個friend都係為左比面媽咪, 一開始媽咪死推, 佢就食左個...所以我都估到佢唔0岩架啦...

無論是愛與被愛,也是串步難行

星期六攪到我都想去玩, 等我諗下計先...

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-8-31 18:06 發表

唔該打 110 拉呢條友遊街   
我等著你回來....我等著你回來....(國語演繹)

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-8-31 19:09 發表

我幫你揾到你個廣東女友既相片

都幾似   
我覺得似呢個多d..

不過唔係我女朋友0羅.....

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-8-31 20:28 發表

No mood  ...   
最好既方法, 一定係玩得再激d....

引用:
原帖由 AINY 於 2011-9-1 09:42 發表

系呀。。女女对我笑就最起码不讨厌我啦。。好难得既啦。。 。。一般女女都讨厌我的多嘛。。
唔係卦....唔好水我地喎...一般都冧你咋啩....

咁難都比你撞到件好既, 仲要唔係自己揀, 梗係有d聲音大海兄你要受下既

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-9-1 10:30 發表

我而家喜歡找d 害羞d, 笑都吳敢笑的,通常是新到步。。。
唔笑玩得唔開心架喎....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。