推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

39 12
發新話題

秋之樂Spa

引用:
原帖由 messenger 於 2014-10-7 17:20 發表

我都覺得找michelle單飛才有理想效果 雙飛都不啱我,我也認下老先
差兄, 唔好認老了.見你精神奕奕, 周圍都留低你的腳毛老人家的旗都係等我來揸我老係事實, 所以也不怕人講

回復 1606# 的帖子

唔怪得差兄驚我初見Michelle會血少頭暈

引用:
原帖由 messenger 於 2014-10-19 13:12 發表

會不會....仲有呢?
咁多靚女, 差兄仲想多啲嘢揀?

引用:
原帖由 messenger 於 2014-10-27 11:23 發表

沒有梅開三度,哈哈!在7號房眾目睽睽之下,只可能按按頸膊而已
短時間內梅開二度都好勁, 佩服

回復 1692# 的帖子

原來william兄同差兄一樣, 都是金槍不倒, 視梅開二度為閑事!敬佩敬佩

引用:
原帖由 messenger 於 2014-11-3 11:36 發表
有90%都不知,柴兄知的一定比我多呢~
差兄真係神通廣大, 乜事都知道

回復 1750# 的帖子

差兄首選唔係michelle咩?

回復 1755# 的帖子

william兄手腳真係快

引用:
原帖由 斯坦利 於 2014-11-11 16:11 發表

真羡慕,那麽秋兒你呢?
秋姐可能去遊晒啦, 現在搏杀期, 搏完再享受

回復 1806# 的帖子

恭喜差兄周年之喜

回復 1876# 的帖子

漏左咁多個

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-12-6 15:50 發表
天氣轉凍,已經為大家鋪好電熱毯,準備好了暖爐
多謝秋姐的細心

引用:
原帖由 messenger 於 2014-12-31 11:57 發表
與佳麗這位女孩也頗投契,那天她反而細心著我要放鬆點,不要緊張,這張幾乎白紙真可人,哈哈!至於她的朋友就完全是白紙了....
差兄一只笔沒有畫完二張白紙, 可惜!

引用:
原帖由 messenger 於 2015-1-10 23:22 發表
三度與佳麗相聚,再看真些這位美少女,又令我想起楊怡(但佳麗並不是木偶鼻),百般溫柔,慢慢傾,慢慢推,手法已比前熟練,她的手手很滑溜,推油相當舒服,尤其是那招左右翼旋渦拳,然後傳中神探手....震震觸電感.. ...
差兄有冇A介紹?

相關搜索目錄: 美少女

39 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。