推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

26 12
發新話題

三川指壓

回復 #76 Oskar 的帖子

多謝Oskar兄既報告, 睇黎又有多一個場要試啦!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 Oskar 於 2007-6-19 21:26 發表

唔好咁講~ 我都係睇完呢度 d 報告先決定要試哂春秋新旺三川三個場~
客氣!!  

我到而家都只係試左春秋一次咁多咋!!

唔得, 要去哂呢幾個場先!!

有冇其他囡囡既好介紹呀?? 哈哈,,,,,,,,
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #87 Oskar 的帖子

Thank you very much!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #100 Oskar 的帖子

多謝報告!!
海琪真係幾好架!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #111 Zenden 的帖子

咁就一定要試試啦!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #114 Zenden 的帖子

尋日打去問, 好多Zenden所提既囡囡都冇返, e.g.  Ivy, Liza, Rain,  琳琳.......唉!!

都唔知仲有乜好介紹??
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-19 19:16 發表

rain works at night wor
try her at night
咁真係幾難先得囉!!

我好系夜晚出動, 不過如果佢六點前開工都得既!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 platinumae 於 2007-7-20 11:50 發表

Liza 返十二點至二點幾既.
中午十二點幾至零凌晨二點幾??
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 Oskar 於 2007-7-20 15:15 發表
AY 兄,我搵 Lisa 個次都係 5 點幾上去的~
Thanks!!

咁佢其實服務同埋樣得唔得架??

謝謝
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 Oskar 於 2007-7-21 10:59 發表

唔係靚女 but 順眼,身形稍矮 but 大波,服務幾好,幾熱情,有真水添...

169 有打格相睇的~
Thanks a lot!!

try her next time!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 極愛尖頭鞋分子 於 2007-7-21 22:51 發表
想問巴打問題
如果單拖上三川

第一次上去馬檻係咪直接同keeper講我既需要就okay?
我次次都係一條友去!!

係呀!! 同佢講你既需要就得啦!! 不過未必就到你
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-22 13:29 發表

what girls u have tried AK bro
呢個星期都仲未得閒有空去一趟呀!!

黎緊呢一個星期應該有一至兩日得
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #135 ken1101 的帖子

ken兄, 有冇報告睇睇呀????
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #137 ilike709394 的帖子

Really thanks your report!

有時玩得太放既囡囡都唔係太岩我!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-8-3 17:25 發表

So u should try Happy but please be reminded that she is on night shift
how about 5pm?
did she on duty yet??
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #154 ilike709394 的帖子

Thanks your report!!

希望你下次兩個都試到啦!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-8-7 17:03 發表

Double fly?
我都好想試下!! 
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #168 luk9 的帖子

我都唔係次次都俾小費!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 PenisButter 於 2007-8-19 15:19 發表

it's still peak hour , esp at Friday.....
而家好多人五天工作麻!! 星期六唔駛返工, 梗係多人啦1!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 PenisButter 於 2007-8-20 00:44 發表
how about Sat and Sunday, is it also busy after 5pm?
咁就唔知啦!!

好少星期六同埋星期日上去!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 biebie001 於 2007-8-24 19:04 發表
both 三川 & 春秋 need to wait for long time at night
need to discover more new places
你打個電話上去問一問先咪唔駛等咁耐囉!! 
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #215 pony24 的帖子

thanks your report!!

i do like inter-active  with those girls!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #288 littleoldman 的帖子

點解唔向keeper 投訴呢??
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 littleoldman 於 2008-4-13 09:16 發表

Hi, AY, are you too busy to eat girl ? you blog has not be updated for quite a long time ! from your last blog, what is KPS ?
多謝你既支持!!

呢半年真係好鬼忙!!

所以都好少時間去 update 我既blog!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 littleoldman 於 2008-4-13 09:16 發表

Hi, AY, are you too busy to eat girl ? you blog has not be updated for quite a long time ! from your last blog, what is KPS ?
另, kps 即係金寶城!!

個度唔錯架!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

26 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。