推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

祝賀 Victory999 榮升餅主!

引用:
原帖由 victory999 於 2007-4-21 21:02 發表
多謝 小潔、花之慶次、大田英明、櫻子姑娘 及各位網友支持!
呀哥仔, 你好好地做啦
希望你呢版會係好衛生的一個版啦!!!

引用:
原帖由 victory999 於 2007-4-22 09:54 發表

隨時!
係唔係真呀

引用:
原帖由 victory999 於 2007-4-25 20:36 發表
謝謝char 支持!
Heman又如何??

引用:
原帖由 victory999 於 2007-4-25 21:50 發表

個個都多謝......

個個都多謝......

個個都多謝......
真係好欣賞你呢個人
好野!!!

引用:
原帖由 victory999 於 2007-4-25 22:45 發表

我都好欣賞嗰啲識得欣賞我嘅人,尤其是噏埋出口嗰啲!

.
言下之意
即係

引用:
原帖由 victory999 於 2007-4-26 21:06 發表
小潔要讀書考試唔得閒.

有乜搞作?睇你地囉!
會考??還是大學入學考試??
小潔真係使人羨慕!!!

引用:
原帖由 jacky. 於 2007-4-27 11:16 發表

【究竟你想點】先生,究竟你有乜企圖
【究竟你有乜企圖】先生,究竟你想點???

引用:
原帖由 港台一家親 於 2007-4-27 13:22 發表
victory999對基督教有偏見。恐怕基督徒對victory999做版主感到不服。
朋友, 請問一下你本人有沒有具體的證據可以明確地指出Victory999是有非常之明顯地對基督教有偏見, 也就是說你有沒有具體證據指出基督徒對Victory999做此版主感到不服, 麻煩你逐一指出!!!

我是認真的!!!

引用:
原帖由 港台一家親 於 2007-4-27 13:22 發表
victory999對基督教有偏見。恐怕基督徒對victory999做版主感到不服。
朋友, 我有一個問題我想請教一下你, 在你心目中如何為之稱職的哲學宗教版主, 如果此版版主是基督徒如何, 如果不是基督徒又如何?? 麻煩你遂一指出來!!!

引用:
朋友, 如果你認為Victory999對基督教有偏見, 我又有一個問題想請教一下, 那就是如果下一任版主真的是基督徒的話, 而他本身又對是對佛教, 回教, 道教, 民間信仰有偏見的話, 不知道這些信徒又有何感想呢??
如果這些假設真的是, 那這Xocat.com的哲學宗教版豈不是會成為一言堂?? 你本人會不會覺得這是一件非常恐怖的事??你究竟知不知道版主究竟是做什麼的呢??請你指出來!!!
所以, 台灣來的朋友, 你是不是對victory999有偏見??

引用:
原帖由 港台一家親 於 2007-4-29 17:22 發表
據小弟記憶所及,victory999對基督教有偏見,但不算很嚴重。反之,許多基督徒就對佛教很有偏見,甚至不惜歪曲及竄改佛教的教義,以便欺蒙世人。所以花之慶次問得對。如果版主是基督徒,而他又對佛教、道教、回教及 ...
首先講一聲唔好意思, 誤會你係來台灣人

總之呢, 討論就還討論, 要以平常心來看問題, 那就最好啦!!

P.S.回練肉的話, Heman已經變身成為另外一個人, 而且佢應該好鬼死繁忙!!

引用:
原帖由 練 肉 於 2007-4-30 23:42 發表

係喎!果次你、狗、墮n、&好多人都有份去喎,,,,

最大堆係果次,係哲版+交友版既一次聚會,,,,,,

萬人迷JJS係乜水呀,,,,,,

講開天命網,李大教主曾點名讚揚我地呀9哥哥.....
...
係唔係真架??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。