推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

尋........情!探........性!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 16:47 發表

5呎5吋高.........而家已經食少d宵夜,希望唔好再肥
哈哈
我肥過你, 不過諗住六月去埋個旅行開始減肥LU~
但係自己又食緊避孕藥, 有啲難減

相關搜索目錄: 減肥

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 16:48 發表
鐘意排骨無身材先另類喎
但視覺效果好吖麻

引用:
原帖由 小熊肥妹 於 2012-5-27 16:46 發表
\

有啲人會覺得得排骨咁先叫正咖麻, 呢D叫骨感~哈哈
我老公話佢自己中意食肥........仲要啖啖肉

肥妹都係已婚人士?
男, 26歲, 高175cm, 重65kg,

引用:
原帖由 小熊肥妹 於 2012-5-27 16:49 發表

哈哈
食避孕藥,食yasmin佢唔會肥但貴小小
去旅行通常會肥除非你去非洲旅行

引用:
原帖由 小熊肥妹 於 2012-5-27 16:49 發表

哈哈
慢慢減啦.........

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-5-27 16:52 發表

食避孕藥,食yasmin佢唔會肥但貴小小
去旅行通常會肥除非你去非洲旅行
旅行肯定食好多野..........點唔會肥

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 16:47 發表

5呎5吋高.........而家已經食少d宵夜,希望唔好再肥
食返啲fiber supplement多飲水,每晚做50下以上sit up
應該減到肥

引用:
原帖由 you323 於 2012-5-27 16:43 發表
唔會!我地都不一定會見
嗯...........

翠,如果你條腰減返2寸  個波嘜好大

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 16:51 發表
肥妹都係已婚人士?
未婚吖~

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-5-27 16:56 發表

食返啲fiber supplement多飲水,每晚做50下以上sit up
應該減到肥
做50吓sit up........好辛苦啫

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 16:54 發表

慢慢減啦.........
係呀, 我男朋友叫我唔好減添呀.. 比佢激死

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-5-27 16:59 發表
翠,如果你條腰減返2寸  個波嘜好大
其實我著親貼身衫出街已經成日比人眼望望

引用:
原帖由 小熊肥妹 於 2012-5-27 17:01 發表

你依家幾重?

引用:
原帖由 小熊肥妹 於 2012-5-27 17:01 發表

男友中意就得啦.........

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 17:01 發表

做50吓sit up........好辛苦啫
做運動減肥係最自然方法,一係每日做3個鐘頭愛好唔好

相關搜索目錄: 減肥 運動

但我都like女人小肥有肉地,但太肥對身體唔好嘛

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 17:05 發表

男友中意就得啦.........
減到好索反而男友仲驚

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-5-27 17:06 發表

做運動減肥係最自然方法,一係每日做3個鐘頭愛好唔好
男人有能力做3個鍾先講啦.........

相關搜索目錄: 減肥 運動

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 17:08 發表
減到好索反而男友仲驚
會架.........好多人溝

引用:
原帖由 remyred1 於 2012-5-27 17:08 發表
但我都like女人小肥有肉地,但太肥對身體唔好嘛
咁又係.............

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 17:11 發表

會架.........好多人溝
不過你身材咁勁...都唔少人猴住啦...

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-27 17:13 發表
不過你身材咁勁...都唔少人猴住啦...
個胸太大好似奶媽咁............有d衫又著唔到

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-27 17:16 發表

個胸太大........有d衫著唔到
著到果D都迫爆啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。