推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Hi 我第一次

Raymond 真係幸福
女神又試到德國肉腸
無論中西人都忍唔住架啦
因為 IRIS 你真係太正喇
我都想將熱辣辣既精液送入你口呀  

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-15 11:14 發表
Iris今日好多野做???
間中啦...............

係喎~~美人~~幾時有機會俾我地約下妳先~~~~~好想見下妳呀

iris~~我都要出多部手提電腦.同妳對話........驚留取相機會iris~~~

相關搜索目錄: 電腦 手提電腦

引用:
原帖由 akirakong 於 2011-2-15 11:19 發表
Raymond 真係幸福
女神又試到德國肉腸
無論中西人都忍唔住架啦
因為 IRIS 你真係太正喇
我都想將熱辣辣既精液送入你口呀  
主要是他太耐沒有掂過女人......

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 11:18 發表 希望係啦..............
又可能因為最近太多呢d post...
d人花心....所以....
不過,我只係會留番係呢度....

引用:
原帖由 chunchun01hk 於 2011-2-15 11:19 發表
係喎~~美人~~幾時有機會俾我地約下妳先~~~~~好想見下妳呀
這裡都有三個網友見過我啦........

引用:
原帖由 武將 於 2011-2-15 11:19 發表
iris~~我都要出多部手提電腦.同妳對話........驚留取相機會iris~~~
多謝你............這樣支持

相關搜索目錄: 電腦 手提電腦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 11:20 發表

主要是他太耐沒有掂過女人......
佢係太耐未掂過咁"正"既女人呀

引用:
原帖由 kingloo888 於 2011-2-15 11:20 發表
又可能因為最近太多呢d post...
d人花心....所以....
不過,我只係會留番係呢度....
多謝你.......

回復 10198# 的帖子

我系佢食o左先講啦~食唔到咪唔做生意........囉!老闆帶妳去容意都系咁啦!!!!

街外有風有雨Iris出出入入記得著番件衫呀

如果失左身..iris會點丫?

Iris,今日收幾點?

Good morning, Iris.  紅頭仔 is here la.  Your report is really good, I want to cum in your mouth too Let's go to tea

呢度個個都想做第四個見妳既人MA~~~~~個個都想好似鬼佬咁~~~俾妳啜~~~又想抽妳水

我都好想好似位德國人咁請Iris食腸,可以親身品嘗Iris隻出水鮮飽,
將棷漿噴洒Iris粉臉朱唇上,再要女人慢慢舔乾淨肉腸.....
可以嗎.....Iris

剛從老細房出來.....他說我這次在上海做得好出色........給了張十萬元支票給我.....今次可以買好多靚衫啦.....................好正

引用:
原帖由 philips331 於 2011-2-15 11:36 發表
我都好想好似位德國人咁請Iris食腸,可以親身品嘗Iris隻出水鮮飽,
將棷漿噴洒Iris粉臉朱唇上,再要女人慢慢舔乾淨肉腸.....
可以嗎.....Iris
我要你射在我的口裡.............

大利是~~~~~~~~

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 11:39 發表 剛從老細房出來.....他說我這次在上海做得好出色........給了張十萬元支票給我.....今次可以買好多靚衫啦.....................好正
今次真係又食又拎呀.......

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 11:39 發表
剛從老細房出來.....他說我這次在上海做得好出色........給了張十萬元支票給我.....今次可以買好多靚衫啦.....................好正
財色X收啵

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。