推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[疑難] 四仟 黄冠

四仟 黄冠

係咪用大零機器,4WD OR 尾驅,是否頂版?
http://www.28car.com/sell_dsp.php?h_vw=y&h_id=194401

呢部係尾期 Crown Majesta UZS141, 尾驅﹐引擎係1UZ-FE。係咪同大凌一樣就唔係好清楚喇。算係頂級版Crown
部野十幾年都算保養幾好﹐算係咁。係怕維修麻煩﹐我估呢架野香港唔過五架。

相關搜索目錄: 引擎

唔知邊度有得賣二路LED角燈﹖因為打指揮燈果時個角燈會再光D。網上有見過但果D太粗入唔到個燈罩。

害人不淺!

唔睇由自可...........ㅡ睇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

你相中果部係UZS151﹐ 比28car過部新一款。

香港都有  D相係人地影既﹐比較差

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 小哈 於 2008-1-16 22:38 發表

車身好完美,心機同時間無得計

2001, august JZS177, UZS175, UZS171, UZS173
2000, august JZS177, UZS175, UZS171
1999, september JZS177, UZS175, UZS171, UZS173
1998, august JZS155, UZS157, UZS151, UZS155
1996, september JZS155, UZS157, UZS151, UZS155
1996, may JZS155
1995, august JZS155, UZS157, UZS151, UZS155
1994, august JZS147, UZS147, JZS149, UZS141, UZS143, UZS145
1992, october JZS147, JZS149, UZS141, UZS143, UZS145
1991, october JZS149, UZS141

引用:
原帖由 小哈 於 2008-1-16 22:38 發表

嘩~
low得好低喎, 咁咪好易long底..?
True power always take my breath away, just like true beauty~~!!

引用:
原帖由 jkjkelvin 於 2008-1-18 11:58 發表

嘩~
low得好低喎, 咁咪好易long底..?
唔會浪底~因為跟本行唔到
行車就要升返高先行到架

引用:
原帖由 小哈 於 2008-1-20 20:39 發表

唔會浪底~因為跟本行唔到
行車就要升返高先行到架
電子避震?
True power always take my breath away, just like true beauty~~!!

引用:
原帖由 jkjkelvin 於 2008-1-21 22:30 發表
電子避震?
勁 過 電 子 避 震

引用:
原帖由 柳飄飄 於 2008-1-17 17:44 發表
2001, august JZS177, UZS175, UZS171, UZS173
2000, august JZS177, UZS175, UZS171
1999, september JZS177, UZS175, UZS171, UZS173
1998, august JZS155, UZS157, UZS151, UZS155
1996, september J ...
twins 幾 時 出 來?

凖備中

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2008-1-24 14:50 發表

twins 幾 時 出 來?
crown twins / 4000 twins ?
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

引用:
原帖由 柳飄飄 於 2008-1-29 01:43 發表
凖備中
好快你會俾我攪死跟住返入廠架啦
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2008-2-2 20:45 發表

好快你會俾我攪死跟住返入廠架啦
你叫唔好叫百鬼,叫嚇鬼啦!

大家四仟施施,大crown係唔會掉架,同廠冇面俾

引用:
原帖由 柳飄飄 於 2008-2-4 20:06 發表

你叫唔好叫百鬼,叫嚇鬼啦!

大家四仟施施,大crown係唔會掉架,同廠冇面俾
佢叫嚇鬼.... 你叫軟pair pair... hahaha...

引用:
原帖由 allure 於 2008-2-4 23:47 發表

佢叫嚇鬼.... 你叫軟pair pair... hahaha...  
典解我叫軟pair pair...

引用:
原帖由 柳飄飄 於 2008-2-4 23:57 發表

典解我叫軟pair pair...
果晚咪話左你知囉...

引用:
原帖由 allure 於 2008-2-5 23:38 發表

果晚咪話左你知囉...
你 地 咁 講 野 法 我 會 好 多 幻 想 架

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。