推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] ♠♠♠人妻熟婦篇♠♠♠

Ching, thanks sharings!

本帖最近評分記錄
  • 筆突 金錢 -10 灌水 2011-8-2 09:51
  • 筆突 威望 -10 灌水 2011-8-2 09:51
  • 筆突 體力 -10 灌水 2011-8-2 09:51

師兄果然利害..

ching 好勁

人妻F
約30+
約155高

家庭煮婦師奶一名

呢個又係另一經典個案, 佢跟老公由另一個省黎深圳做野, 偶然機會下由其他人妻識到佢, 老實講以佢樣貌,身材,家庭背境基本上係唔會有非份之想, 點之响QQ上聊過幾個月之後, 唔可能發生嘅事竟然發生左, 仲要係有手尾跟添。佢老公係開鋪頭每日都好忙, 但又係果類藉口好悶老公忽略佢之類, 咁同佢見下面飲餐茶食下飯本來好平常, 點知幾次之後佢話鐘意左我, 又話唔係想做小三咁講..........頂佢咩, 我未有心理準備喎, 佢竟然可以一直唔放棄, 仲厚面皮過我呢啲港男, 我又無牛華咁靚仔都要沉我, 但條J最後都叫我同佢去左爆房, 第一次佢好怕醜, 唔識主動但可以任我搞, 下面好緊完全唔似生左兩個, 之後一直有keep住出去爆房, 佢一次比一次狂野, 一次比一次主動, 自摸加口爆已經係指定動作, 但最後終於出事, 玩咗年零, 佢老公發現佢偷食, 仲唔畀佢出街, 但呢個淫娃成日西痕想回味再玩, 小弟亦怕畀人劏開九十幾碌而拒絕再插佢, 連見面亦唔敢去, 但而家一直仲同佢响QQ保持聯絡, 佢成日趁老公夜晚做野未就返就除哂衫引我, 玩波又摸西, 連個仔响度瞓緊都要擘大對腳扮狗仔式畀我睇, 再唔方便激玩就除底褲收埋隻cam入裙底自慰畀我睇, 真係淫得很.......... 如果唔係畀佢老公發現, 今日應該仲做緊我長期SP,  貪佢夠淫夠賤夠放又從來未問過我攞錢攞禮物, 仲可能玩埋假狗顏射都有機會。

相關搜索目錄:

请问

可不可以告诉我们怎可以認識那么多熟婦

A好我想要  太羡慕你了

人妻熟婦就是放得比較開,而且需求也比較大。

楼主艳福不浅啊 鼓励鼓励 加油啊

支持支持

本帖最近評分記錄
  • 筆突 金錢 -10 灌水 2011-8-15 10:33
  • 筆突 威望 -10 灌水 2011-8-15 10:33
  • 筆突 體力 -10 灌水 2011-8-15 10:33

恩恩 继续分享哈哈哈哈哈

WOO........

感谢 分享。。

本帖最近評分記錄
  • 筆突 威望 -10 灌水 2011-8-31 11:10
  • 筆突 體力 -10 灌水 2011-8-31 11:10
  • 筆突 金錢 -10 灌水 2011-8-31 11:10

可不可以給她QQ號....

c//
本帖最近評分記錄
  • 筆突 金錢 -10 灌水 2011-8-31 11:10
  • 筆突 威望 -10 灌水 2011-8-31 11:10
  • 筆突 體力 -10 灌水 2011-8-31 11:10

Gooooooooooooood

本帖最近評分記錄

真係要讚下....太正了.

感谢分享,楼主辛苦了啊。

thanks for sharing

ching 你好犀利呀 仲影到咁多相

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。