推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 毛巾佬系列:中環高級spa

毛巾佬系列:中環高級spa

小弟做毛巾佬已十年有多,近年撈埋送油呀、紙巾等物料。
其實都知邊幾間或邊幾檔訂貨密,訂貨密即係去貨快,即係生意好。
近來有幾間入貨突然好密,我送貨時都會八下D女咩質素順便問埋名備用。

今日去試左中環某間高級spa埸,預先同主持人約好女主角,我亦準時到達。

主角:Ivy 眼大大,眉清目繡,樣子算全場頭三名,中等身材,百分百無加工,長腿加上遍豐滿的下圍可以説是完美。整體來說像個古典美人。

項目:spa

過程:先磨沙,力度溫柔,掂到同掂唔到我皮膚之技巧真的好難練成。之後浸spa⋯⋯下刪一百字。
推油:力度中等,但非常有心機,每推某部份都會同我講,非常細心。其間有客call我落柯打,我只好坐起來聽,但Ivy竟然⋯⋯好百厭!

最後一部份,我也不詳談。大家可以想像AV中風俗娘前半的情節吧,不用我多講。總之比一般spa場有多冇少,收費自然也是有多冇少,但我覺得非常值得,難怪客人愈來愈多,連帶我毛巾紙巾生意也好了。

第一次出報告唔識乜野要講多D,希望大家指教。

相關搜索目錄: SPA

師兄周圍送毛巾
我就周圍去送信
應該踫過面吧

你所說的場的Ivy
應該是我去過也見過
是愈看愈靚的美媚
上次另一主持介紹我識
我表示已認識
她便說出首次見她時的幾個key words
以表示記得我,很乖巧的女孩∼

回復 1# 的帖子

Thanks for report !!!

引用:
原帖由 bigdog173 於 2016-7-25 11:30 發表
Thanks for report !!!
bro bigdog173: When will you post out your report?

謝謝毛巾佬師兄首次報告,比我們平常的報告多了個向度。
God's mill grinds slow but sure.

樓主可否PM SPA名,讓小弟去試下

相關搜索目錄: SPA

係未7-11上面果間? 有時我真係想比多少少舒服D

回復 1# 的帖子

超喜歡你的風格。每當我想到我在此場用過的毛巾都是老兄你親手洗,對你有一種莫名其妙的親切感。

引用:
原帖由 Stripped 於 2016-7-25 20:47 發表
超喜歡你的風格。每當我想到我在此場用過的毛巾都是老兄你親手洗,對你有一種莫名其妙的親切感。
香港好少你呢種人,懂得欣賞別人,不會一味埋恕。多謝你!

謝謝師兄及其他師兄
也統一口徑沒有公開場名
雖則或許不是我告訴你的
其實太多師兄pm問我
根本未能一一回覆到呢∼

引用:
原帖由 毛巾佬 於 2016-7-25 22:08 發表

香港好少你呢種人,懂得欣賞別人,不會一味埋恕。多謝你!
所以我向來報喜不報憂

引用:
原帖由 messenger 於 2016-7-25 22:49 發表

所以我向來報喜不報憂
老實說,我真的沒遇到過不愉快經歷。只要知道自己去了什麼場,就要配合該場
及尊重技師。有時唔係你係消費者就大哂。咁樣玩得開心,技師服務更貼心。

引用:
原帖由 Keoyuk 於 2016-7-27 18:23 發表

想請問師兄邊度有得玩nuru massage / 泡泡浴呢? 謝謝
我公司沒有賣nuru oil,所以不知道那裡有玩。

另ㄧ角度的真實佈告,thanks

Where? Can pm? Thanks.

Where?  Can PM?  many Thanks.

Nice report. Can u pm me the address? Many thanks

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。