推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

44 12
發新話題

[原創] 立信sm女皇小甜玩3鑊衹收$600抵唔抵?

立信sm女皇小甜玩3鑊衹收$600抵唔抵?

近日D股仔都幾生性,咁咪身痕,想約小甜出下火,點知約佢兩晚都約唔到,真係谷到爆哂,約唔到咪求女皇電話調教下,食自機頂吓癮先。係咁就免費玩咗兩鑊,輪到今日先約到佢,重話只係玩一個鐘,一去到就梗係發吓勞蘇啦。點之我剛剛想發圍就俾佢襟住星幾巴,佢就話﹕「你係我奴隸黎,我要你點你就點。」跟著又星我兩巴,又攞條狗鍊套著我條頸,拖我在地上爬,又叫我蹺起C佛,用馬鞭大力咁拍,痛到我叫救命!爬咗幾個圈之後,佢坐在沙發要我同佢啜腳趾,一邊重要鬧我犯賤,唉,都無辦法,我真係犯賤架,我跪在小甜女皇腳下,無哂尊嚴架,但我係好咁心架,我做佢奴隸都上哂癮,因為衹有小甜至滿足到我!

咁跟著玩X架,佢又爪又鍚nin咬nin,有時又打幾鞭,真係又痛又刺激,最抵死佢塞咗隻震旦入我後門,震到我 high 到暈暈地,佢將我jj又啜又咬,加埋咬春袋,真係high到我叫床!

最後我爬在千秋架,蹺起patpat俾佢strapon插一邊hj。當出野果刻,連前兩日果D谷精,乜都舒暢哂。

我唔知小甜係咪真係咁忙,又或者佢專登吊我癮,總之咁玩法,我幫襯佢一次足可以頂癮10日8日,咁咪閒番好多!

女皇小甜的確係好正.
唔知師兄們知唔知小甜同TST香檳大廈Ceci(前名為Angel, http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=10822&region=11&building=99&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1&stype=-1&keyword=) 好熟好 friend 呢?

早前同佢o地兩個玩o左個 role play. 小甜同 Ceci 係醫生, 佢o地會診我呢個有嚴重早洩o既病人, 玩o左 6 hours!

題外話, 佢實呢個 role play 唔係純屬虛構的 story.

小弟從 "七大魔女" 時代開始玩, 到挑戰日本 SM 女王, 香港 $3000 SM 女王, 以及 Irene, 小甜 呢 d 141 SM....至今已患有嚴重早洩. 俾任何一個囡囡用手劣十下以內必定出o野, footjob 更加不需五下.....

玩 SM 玩得多係咪會導致早洩呢?

相關搜索目錄: 香檳

想請教o下(死於女人腳下)兄同兩個女王玩6個鍾你會點玩法 ? 可否分享下.

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2009-6-13 14:12 發表
女皇小甜的確係好正.
唔知師兄們知唔知小甜同TST香檳大廈Ceci(前名為Angel, http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=10822®ion=11&building=99&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&national ...
大師兄,有D咁好料,強烈跪求出個 REPORT 俾我地一眾小弟學下野啦,如有支持請回貼。

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2009-6-13 14:12 發表
女皇小甜的確係好正.
唔知師兄們知唔知小甜同TST香檳大廈Ceci(前名為Angel, http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=10822®ion=11&building=99&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&national ...
師兄,照我所知小甜最好既姊妹係 Irene,好少同Angle合作,既然師兄有幸3p大戰6小時,相信有許多兄弟好有興趣睇你點玩法。

此外,關於早洩,絕大部份是心理作用,尤其合適的性伴侶與否,差異很大。若然是生理上出問題,需要睇醫生,同玩SM應該沒有直接關係。其實玩SM是將性情趣擴展至更高的層次,追求更高的性滿足為目的,應該不會使人早洩。

坊間有許多誤解,以訛傳訛,以為插pat pat 後會做 "賴斯",但事實卻沒有這回事!

引用:
原帖由 gino007 於 2009-6-13 01:57 發表
近日D股仔都幾生性,咁咪身痕,想約小甜出下火,點知約佢兩晚都約唔到,真係谷到爆哂,約唔到咪求女皇電話調教下,食自機頂吓癮先。係咁就免費玩咗兩鑊,輪到今日先約到佢,重話只係玩一個鐘,一去到就 ...
師兄,小甜都唔係咁難約,你如果係人約黃昏後既黃金時間梗係難約,佢下午易約好多,好多時即約即上,快靚正。

多謝提示,我都試過晚上十點都約不到.

引用:
原帖由 ck363 於 2009-6-16 21:55 發表
多謝提示,我都試過晚上十點都約不到.
ck363 C兄,你同小甜點樣玩呢?

引用:
女皇小甜的確係好正.
等唔切死於女人腳下的report,咁急急去幫襯下Ceci,睇下Ceci有無驚喜,去到現場,房間超細,衹有按摩床,又無SM道具,點玩SM呀,唉,失望呀!又係D所謂「雞毛掃」女皇,都唔明D囡囡,做樓上骨又或者做一樓一咪算啦,做乜要充女皇呀?

玩SM,環境同道具真係好緊,套房肯定唔掂!扮狗起碼要有狗帶和狗籠,另外X架,吊架,千秋,都係好基本既道具,又話玩SM又無具,點玩呢?
.
其實做女皇,話都無咁易,要改進技術,大把AV有得學,重可以同客人學啦。全套設備服裝最簡單既咪萬零蚊,如果捨得叁幾萬就好豐富啦。

如果連最基本既女皇FEEL又無,又唔識玩SM,個場又無SM 道具,點樣做女皇先,做番141或者樓上骨咪算,唔該唔好亂吹,無謂浪費客人時間,令客人失望而歸!

完全應同, 工欲是其善,必先利其器. 做得女王除左要有形格外重要有器具至得. 重有,如果佢地覺得做女王好D,咁應該睇多D 女王av片學多D野.

引用:
原帖由 gino007 於 2009-6-19 00:37 發表

等唔切死於女人腳下的report,咁急急去幫襯下Ceci,睇下Ceci有無驚喜,去到現場,房間超細,衹有按摩床,又無SM道具,點玩SM呀,唉,失望呀!又係D所謂「雞毛掃」女皇,都唔明D囡囡,做樓上骨又或者做一樓一咪 ...
C兄,久唔久就有D「雞毛掃」女王出呢博大霧,舊年咪有位師兄 狂推D 「雞毛掃」女王啦。
http://xocat.com/f/viewthread.php?tid=207828&page=3&fromuid=320192#pid5625257

跟著個師兄潛咗水,囡囡後來改咗名!

very beauty, thanks brother

C兄, how do u rate the outlook of 小甜? is she young and pretty? (no offense) every man want to have their private with a good looking lady.

it will be super if there is a unmask pic of 小甜

引用:
原帖由 gino007 於 2009-6-18 16:37 發表

等唔切死於女人腳下的report,咁急急去幫襯下Ceci,睇下Ceci有無驚喜,去到現場,房間超細,衹有按摩床,又無SM道具,點玩SM呀,唉,失望呀!又係D所謂「雞毛掃」女皇,都唔明D囡囡,做樓上骨又或者做一樓一咪 ...
Gino007兄, 首先我對我的 comment 令你失望講聲道歉.
其實o係我 comment 度講o左我同小甜, Ceci 3P 6 個鐘係玩醫生/病人的角色扮演, 並非硬橋硬馬式o既 SM. Ceci 強項係角色扮演, 所以我o個次玩得好 enjoy. 加上我o地係在小甜的"診所"玩, 所以環境方面好 ok.

至於 Ceci 玩 SM 方面, 佢係偏向好姣的痴女類型, 並非好有莊嚴氣勢o既女王. 佢間房係冇乜 SM 道具. 最多係唔同款式o既制服. 想玩純正女王 style SM o既朋友 Ceci 唔係首選.

如果我之前的 comment 有令到任何 brothers 浪費金錢或大失所望的話, 我在此再次道歉, 懇請原諒.

相關搜索目錄: 角色扮演

引用:
原帖由 lm1682 於 2009-6-19 07:26 發表
完全應同, 工欲是其善,必先利其器. 做得女王除左要有形格外重要有器具至得. 重有,如果佢地覺得做女王好D,咁應該睇多D 女王av片學多D野.
日本有好多專業女王片, 睇o個 d 會學到好多o野. 但如果睇"女王 AV" 的話恐怕會不倫不類. 有好多正統 AV 女優都在片中扮過 SM 女王. 例如立花里子、吉ぅ步、麻美フネ甚至ノチボ(Mihiro). 冇錯佢o地係著住整套女王服, 最初會手執皮鞭鞭打男優, 亦有言語侮辱等等. 但轉頭佢o地就啋藃C blowjob, 俾男人抽插, 最後甚至被顏射. 呢 d 絕非正統女王所為. 當於咁樣亦有好玩之處, 不少 brothers 亦鍾意呢種 style. 不過一個對 SM 冇乜認識o既 141 來說, 睇"女王 AV" 會學唔到正統 SM, 培養唔出女王氣質, 好難有進步.

引用:
原帖由 sea03 於 2009-6-21 00:49 發表
C兄, how do u rate the outlook of 小甜? is she young and pretty? (no offense) every man want to have their private with a good looking lady.

it will be super if there is a unmask pic of 小甜
C兄,先講小甜既Body,魔鬼身裁,應瘦的地方瘦,但係真波卻大大,腳又夠長,著起sexy既女王裝,若隱若現,你話引唔引死人,

你O佢對波,佢同你做 Body又白又滑,佢對腿長,睇得見,佢腳趾又靚又長,好似手咁靈活,腳板軟滑有彈力,用黎Foot Job,想起都high,至於佢真人,絕對係靚女,絕對唔係剎眼嬌,而係愈O愈順眼,眼大大,咀唇厚厚,牙齒又齊又白,所以我好鐘意食佢口水,佢有D似鍾麗堤,又有D似徐子珊,係好有活力,好有女王FEEL的類型。

C兄,我之前有揾其他囡囡,酒店女都玩唔少,D囡囡多數係剎眼嬌,玩完就過眼雲煙,而小甜女王的聲色藝是頂級,我係迷上小甜,我犯賤,我係小甜的賤奴,亦衹有小甜女王才可以給我生理及心理上的滿足。

相關搜索目錄: 酒店

ERIC

比矩X後門!!!!

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2009-6-21 11:28 發表

日本有好多專業女王片, 睇o個 d 會學到好多o野. 但如果睇"女王 AV" 的話恐怕會不倫不類. 有好多正統 AV 女優都在片中扮過 SM 女王. 例如立花里子、吉ぅ步、麻美フネ甚至ノチボ(Mihiro). 冇錯佢o地係著住整套女 ...
而家D資訊發達, 女王AV,幾專業既都有,

BT  :  BT下載區(SM女王影片無碼區)
          BT下載區 (SM女王影片有碼區)

專業女王AV :  http://www.smqr.com/

另外重可以在成人短片區online睇:  http://www.xhamster.com/

再唔係廟街有老番DVD都有專業女王片。

另外;囡囡想學做女皇,大把專業客人可以教佢地。

有心要學習,無話唔得既!

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2009-6-21 11:15 發表

Gino007兄, 首先我對我的 comment 令你失望講聲道歉.
其實o係我 comment 度講o左我同小甜, Ceci 3P 6 個鐘係玩醫生/病人的角色扮演, 並非硬橋硬馬式o既 SM. Ceci 強項係角色扮演, 所以我o個次玩得好 enjoy. 加上 ...
兩位C兄,一場誤會啦。

有許多囡囡鐘意走捷徑,用女皇作招來,係當客人係傻仔!之前巳經有好多C兄話佢地係「雞毛掃女皇」!

女皇無得充架,係好專業架同埋好投入至得架。舉個例,玩strapon,插你patpat半個鐘,插到男人出野,你可以想象女皇既運動量,吊到腰骨痛架,做女王好辛苦架!

玩角式扮演同制服,衹係SM入門版!不能稱為SM女王。衹係Ceci自巳既廣告里講佢自巳XM女皇,明顯有誤導,因為有期望,所以才有失望。估計應與死於女人腳下的comment 無關。

相關搜索目錄: 廣告 運動 角色扮演

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2009-6-21 11:15 發表

其實o係我 comment 度講o左我同小甜, Ceci 3P 6 個鐘係玩醫生/病人的角色扮演, 並非硬橋硬馬式o既 SM. Ceci 強項係角色扮演, 所以我o個次玩得好 enjoy. 加上 ...
死於女人腳下師兄,理解萬歲,只是我以為佢係女皇,與師兄無關,坦白講,人是貪新鮮,話有新女皇咪去試新野,幾百蚊咪當跌咗。市面上一樓一有能有幾千個,而女皇衹得10個8個,最大原因做女皇需耍很大投入,要有過人的心理及生理素質,不是一般囡囡接受到。單講運動量,女皇就要比141付出10倍,但是最大的付出是真心,做女皇要有heart,主奴之間才會建立情誼。例如打鞭,每一鞭的位置力度掌握,安如何恰到好處,係需要大量實習。出色的女皇就是構造一台夢幻的戲劇,女皇是藝員,固然必須包含「聲色藝」,舞台上,服裝,化裝,道具,怖景,缺一不可。這都衹是硬件,但是仍有更重要的軟件,是如何即時跟據客人的需要,靈活導演故事,這需耍有經驗的累積及急才,才能夠讓一出又一出好戲,在舞台上演出!

之前有許多一樓一囡囡,鐘意用女王做廣告,拿起「雞毛掃」就話自巳係的「雞毛掃女王」,一輪炒作之後咪失哂踪(改名搬場)。今時今日資訊發達,如果唔得既,愈炒作咪愈卑人知佢唔得啦。

其實,香港的女皇市場仍有發展空間,但囡囡想成為女皇就先要投資場地,設備及個人素質,絕對沒有捷徑。

相關搜索目錄: 投資 廣告 運動 角色扮演

引用:
原帖由 gino007 於 2009-6-22 16:06 發表

死於女人腳下師兄,理解萬歲,只是我以為佢係女皇,與師兄無關,坦白講,人是貪新鮮,話有新女皇咪去試新野,幾百蚊咪當跌咗。市面上一樓一有能有幾千個,而女皇衹得10個8個,最大原因做女皇需耍很大投入, ...
絕對同意,久p久又會有D「雞毛掃女王」出黎博帽啦。p過又難怪,141場競爭大,樓上骨全鐘Dup加hj收300大把,重送制服。吹下話係女王收$450係平定貴?你冧你!

引用:
原帖由 gino007 於 2009-6-22 16:06 發表

死於女人腳下師兄,理解萬歲,只是我以為佢係女皇,與師兄無關,坦白講,人是貪新鮮,話有新女皇咪去試新野,幾百蚊咪當跌咗。市面上一樓一有能有幾千個,而女皇衹得10個8個,最大原因做女皇需耍很大投入, ...
C兄果然高人,佩服!

引用:
原帖由 sm3000 於 2009-6-25 12:31 發表

C兄果然高人,佩服!
, qino007兄, sm3000 兄, 我亦好希望同大家做朋友.

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2009-6-25 23:07 發表

, qino007兄, sm3000 兄, 我亦好希望同大家做朋友.
百年修得同船渡,千年修來共枕眠。
相聚就是緣分,這里匯聚眾多SM同好值得大家珍惜。

引用:
原帖由 footlover2008 於 2009-6-27 00:14 發表

百年修得同船渡,千年修來共枕眠。
相聚就是緣分,這里匯聚眾多SM同好值得大家珍惜。
但是朋友之間真誠卻是最重要!

44 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。