推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

55 123
發新話題

[疑難] 我係綠帽奴

我係綠帽奴

大家師有咩提議可以點侮辱我同玩我女朋友
我30歲,女友26歲
麻煩各位幫幫手

PM左 你啦

係你面前渣係女友波,叫你女友同我含九

引用:
原帖由 MiniDick 於 2016-6-15 19:12 發表
大家師有咩提議可以點侮辱我同玩我女朋友
我30歲,女友26歲
麻煩各位幫幫手
搵成班CHING 綁住你,跟住係你面前輪你女友,前後口三棍齊發

引用:
原帖由 jimmychai 於 2016-6-15 21:41 發表

搵成班CHING 綁住你,跟住係你面前輪你女友,前後口三棍齊發
太激,可唔可以由淺入深

引用:
原帖由 studio4e 於 2016-6-15 19:56 發表
係你面前渣係女友波,叫你女友同我含九
女友問:你會點對我男朋友?

當住你面前同佢做拍拖做既野
齋up無用,有無得見你地先?

回復 6# 的帖子

你要事前戴男用貞操帶
硬都唔俾你硬

引用:
原帖由 jimmychai 於 2016-6-15 21:41 發表

I like this~~
hi, 我是Tommy, AAA成人小說春色文學的站長, 請指教.

梗係同你女友一齊笑你啦, 笑你無用

梗係同你女友一齊笑你啦, 笑你無用

引用:
原帖由 MiniDick 於 2016-6-15 23:58 發表

太激,可唔可以由淺入深
降level,我扮色魔,入屋綁住你,跟住強你條女。初初你條女都反抗,但後來越攪越high,一路做一路笑你死廢柴,餵佢唔飽,跟手仲主動扑多兩Q........

引用:
原帖由 MiniDick 於 2016-6-16 00:02 發表

女友問:你會點對我男朋友?
用繩綁住你條九,唔𨶙凖佢硬,睇住我用震蛋震你女友個淫西

你係後邊攬住條淫西, 再用你手擘到佢對脾大一大, 我奶西俾你睇

回復 6# 的帖子

我會用手指插你男友c眼....呵呵

圖呢!!!!!!!!!!!!!

帶你條女去爆房, 拍返條片俾你睇

引用:
原帖由 jasonJ 於 2016-6-16 01:32 發表
你要事前戴男用貞操帶
硬都唔俾你硬
我哋諗過用,但怕開唔返

回復 1# 的帖子

一入屋,先要你幫你自己條女洗白白,跟手赤條條行出來,你條女就跪在地度同我含撚,你就在條女後面幫佢濕潤塊西,跟手按住你條女雙手,等我在你面前屌佢,一路屌一路用言語羞辱你,最後要你一路睇住條女俾我屌,一路打J直到射出。咁夠不夠入門級。

會唔會係要你條女蒙眼跟住要佢一左一右含J
然後要佢揀邊條係你既。揀完就可以插佢。等佢高潮就解放對眼。睇佢發現插佢嗰個係唔個。如果係你。當然你繼續。你條女幫我含得喇。調番轉揀咗我。你只可以睇住我玩。J都唔可以打。而你條女一定要望住你

在澳洲學調教,現在正調教一對老公是Cuckold夫妻,已PM了你,我們傾傾?

引用:
原帖由 Stafhhh 於 2016-6-16 17:49 發表
會唔會係要你條女蒙眼跟住要佢一左一右含J
然後要佢揀邊條係你既。揀完就可以插佢。等佢高潮就解放對眼。睇佢發現插佢嗰個係唔個。如果係你。當然你繼續。你條女幫我含得喇。調番轉揀咗我。你只可以睇住 ...
佢好易分到,因為我條丁特別細

俾三舊水你條女俾我執一劑

引用:
原帖由 jacklee1980 於 2016-6-16 21:26 發表
俾三舊水你條女俾我執一劑
我都想佢做雞,不過佢只接受到 ons

55 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。