推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

33 12
發新話題

[原創] 痕得滯...又再搵ada....

痕得滯...又再搵ada....

近排忙d..而家先打返..而家接緊夏天...成街d女都係到著埋d人字拖....搞到慾火焚身....
終於星期一忍唔住又去尖咀發利搵ada......由於去得多...去熟左...一見面就攬攬鍚鍚...
搞完一輪佢就除衫....我坐係到佢企係到...跟住又攬多一輪....我雙手不斷地在佢pat pat同大腿
上游走......摸完一輪佢就去洗洗腳....爬上床....跟住我就不停瀨啜佢d腳趾同腳板底....
夠皮之後...我就反撲去啜下佢粒lin...仲係咁好啜....ok有口感....雙手一路渣佢對波...一路啜....
跟住我就想話學下d西片咁...叫佢用狗仔式姿勢咁趴係到...一路瀨佢腳板底一路摸佢個又白又大又滑
既pat pat....之後我先發現...原來ada既屎忽窿都幾正同幾靚....又白又乾淨..見到已經硬硬地.....跟住就
衝埋去伸條利去瀨下佢屎忽窿....果陣係..一路瀨一路雙手渣佢對波....佢就用腳板夾住我條野黎磨....
呢一個方式可能我未試過既關係....比佢搞兩搞我將d精華射哂係佢腳板底到.....
臨走影左幾張相.....原來佢換甲油既次數都好密.....不過呢次佢既甲油顏色..我都好中意...

十仆hhhhhhhhhkkkkk

正.....................

great ~

睇完我都想去會一會佢呀

引用:
原帖由 vanet 於 2009-5-18 13:04 發表
睇完我都想去會一會佢呀
係呢??我去搵過佢1次之後...就上癮啦....

引用:
原帖由 歡~ 於 2009-5-18 20:39 發表

+

ching...係咪都係$380呀???

引用:
原帖由 kentracy 於 2009-5-19 11:01 發表
+

ching...係咪都係$380呀???
齋腳交就係$380囉
如果做埋咪$500囉

引用:
原帖由 歡~ 於 2009-5-18 20:39 發表

想問下ching,剩"r"腳板底可以嗎?

ada怕唔怕"唧"GA?

thx

引用:
原帖由 搔腳板底 於 2009-5-19 23:58 發表

想問下ching,剩"r"腳板底可以嗎?

ada怕唔怕"唧"GA?

thx
咁你要同佢針下啦~ 兄台..你都無理由一場去到
R完就走呱???幾大都射一射嘛~

引用:
原帖由 歡~ 於 2009-5-20 20:15 發表

咁你要同佢針下啦~ 兄台..你都無理由一場去到
R完就走呱???幾大都射一射嘛~
好多女女一聽咁玩法,已經以為遇上變態佬

我估除非熟客,否則好難玩到

(我真係好鐘意玩R腳板底GA)

引用:
原帖由 搔腳板底 於 2009-5-20 22:23 發表

好多女女一聽咁玩法,已經以為遇上變態佬

我估除非熟客,否則好難玩到

(我真係好鐘意玩R腳板底GA)
我諗ADA可以呱...佢咁玩得....
你唔認為一場上去淨玩呢樣好浪費咩??但係你打唔打算射一射先??

interesting

引用:
原帖由 歡~ 於 2009-5-20 22:35 發表

我諗ADA可以呱...佢咁玩得....
你唔認為一場上去淨玩呢樣好浪費咩??但係你打唔打算射一射先??
睇到我鳩硬呀,呢個姿勢腳交射精我都未玩過,一定好爽.
咁多隻雞,ADA真係算好玩得,又姣又鐘意吹水.
歡兄都洗咗唔小錢喺佢腳板上喎

thanks for sharing

引用:
原帖由 ht29b 於 2009-5-22 17:06 發表

睇到我鳩硬呀,呢個姿勢腳交射精我都未玩過,一定好爽.
咁多隻雞,ADA真係算好玩得,又姣又鐘意吹水.
歡兄都洗咗唔小錢喺佢腳板上喎
係呀!我睇睇埋埋d西片同日本4仔~將佢裡面d內容mix埋再加以改良!!
ht29b兄~你下次搵女玩都可以試下...包你話爽死!!
都係架~有錢又係街見到d索女果陣我就想拿拿聲去搵佢!
因為次次去親佢都搞到我好爽~

引用:
原帖由 歡~ 於 2009-5-22 21:19 發表

係呀!我睇睇埋埋d西片同日本4仔~將佢裡面d內容mix埋再加以改良!!
ht29b兄~你下次搵女玩都可以試下...包你話爽死!!
都係架~有錢又係街見到d索女果陣我就想拿拿聲去搵佢!
因為次次去親佢都搞到我好爽 ...
下次一定要咁玩啦,我都會瀨佢地屎眼或西窿,當然要隻雞吸引我啦,
邊瀨邊揸波,喺佢對腳板度直接射精,諗起都興奮,

引用:
原帖由 ht29b 於 2009-5-23 15:47 發表

下次一定要咁玩啦,我都會瀨佢地屎眼或西窿,當然要隻雞吸引我啦,
邊瀨邊揸波,喺佢對腳板度直接射精,諗起都興奮,
包你玩過番尋味呀! 要吸引你呀???
ada咁樣既女吸唔吸引到你呀???
我都期待緊你個報告~師兄你d報告出親都有味道!!

Same

Fictitious , interesting........
shorthair

甘好服務 你要收翻距錢先得喔~~~~

玩唔玩肛交

wah.............勁.........

引用:
原帖由 熟女Hunter 於 2009-5-31 00:25 發表
玩唔玩肛交
我都真係想同佢玩下!

引用:
原帖由 聊的 於 2009-5-30 18:43 發表
甘好服務 你要收翻距錢先得喔~~~~
好好服務咩???但係最低限度佢比我咁樣黎享受喎....
而家睇返個post都硬硬地呀

more video? pleaseeee?

相關搜索目錄: Video

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。