推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 最愛被女皇虐待的項目

引用:
原帖由 hk_mboy 於 2007-12-29 16:26 發表
比佢帶住假狗插同一邊打飛機,最正
之後就係footjob同啜腳
Great! I like these too!
Have you tried it?

腳踏小弟弟到出野及坐面真系唔錯

引用:
原帖由 blackfox9 於 2008-3-9 20:17 發表
腳踏小弟弟到出野及坐面真系唔錯
Where can I find?

最正是
女王穿戴一條假狗,而自己赤裸著兩手被綁。
女王走向你自己面前,用條假狗和你格棍。
女王再用條假狗塞入自己的菊穴。
讓你享受到女人被屌被姦的感覺及肉體被塞滿的快感。

啜女王腳指     言語侮辱

玩SM,衹求精神及肉體上之滿足。
何必玩屎、玩尿、玩口水,甚至飲自己的精液、尿和淫水等等這樣邋遢呢!
但求讓女王綁住穿上易服的自己,然後給女王戴上假鳩從後插入。
這樣既乾淨及滿足自己的精神及肉體上的滿足。
更可以減少女王事後工作。
一家便宜兩家著。
幾好。

play me la .......................

引用:
原帖由 hk_mboy 於 2008-9-8 20:50 發表
好想比女王戴上假鳩從後插入
邊到有得玩???
立信小甜,正到臂,佢張床成3呎幾高,佢吊起我手腳大字mark 開,佢剛好站在床边戴假鳩插入我,真係插到我好適服,要好大聲叫床先得,想起都鳩硬。我一星期最少揾佢一次至2次,因為普通ml己经滿足唔到。

插patpat既高潮係點?未試过係唔会知既,係好脹,好孫,好艻,好high,好持續,想要出野,又未出野那種緊張,可以持續成半小時,普通ml咪最多2-3分鍾,边有得比。

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-9-14 00:02 發表

立信小甜,正到臂,佢張床成3呎幾高,佢吊起我手腳大字mark 開,佢剛好站在床边戴假鳩插入我,真係插到我好適服,要好大聲叫床先得,想起都鳩硬。我一星期最少揾佢一次至2次,因為普通ml己经 ...
其實,從網址看到小甜的設施衹屬迷你。
如她可以將設施升級就'正',如加設快樂椅、將男生變得更女性化的假乳房/假陰X等。
相信會提升小甜的生意額。

引用:
原帖由 kwokching 於 2008-9-22 13:34 發表

其實,從網址看到小甜的設施衹屬迷你。
如她可以將設施升級就'正',如加設快樂椅、將男生變得更女性化的假乳房/假陰X等。
相信會提升小甜的生意額。
C-hing 想玩快樂椅可到旺角即燒,如何你可以接受到性女的美貌。
小甜的設施衹屬迷你,是見仁見智,本人去暈哂全港在141及161有廣告的SM女女考察過,最大型的都在立信的果幾間,小甜公司有x架, 吊架,千秋架,鋼管,百幾種製服,你說的女性假乳當然有,而且是輭植膠的近成千蚊,假陰x,假陽x各種size都有,至于為甚麼不裝快樂椅因為死板,而千秋加吊架已經可以做到快樂椅全部姿勢,加上是大部分位置是見光,可以全方位刺激,坐上快樂椅有一半面成為死位,掂唔到,而千秋架加吊架可以靈活調較高低,前後上下位置都抽插到。你想用乜姿勢掂都得。

相關搜索目錄: 廣告

沒有搔癢嗎?
喜歡搔癢啊~

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-9-27 17:40 發表

C-hing 想玩快樂椅可到旺角即燒,如何你可以接受到性女的美貌。
小甜的設施衹屬迷你,是見仁見智,本人去暈哂全港在141及161有廣告的SM女女考察過,最大型的都在立信的果幾間,小甜公司有x架, 吊架,千秋架, ...
如C兄說得這麼好。就抽空將自己的 pat pat 送給小甜女王。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 kwokching 於 2008-9-29 19:09 發表

如C兄說得這麼好。就抽空將自己的 pat pat 送給小甜女王。
C兄試完出個包交,分享下心得啦。

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-9-27 18:35 發表
沒有搔癢嗎?
喜歡搔癢啊~
師兄係咪的 R PatPat,及全身R呢?爽到臂哂啦,頂!

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-9-30 21:08 發表

師兄係咪的 R PatPat,及全身R呢?爽到臂哂啦,頂!
係呀~
不過e到好似無乜同好~

feeling so goooooooooooooooood

Little sweet 's face looks old. no good!

引用:
原帖由 hkleg 於 2008-11-7 22:08 發表
Little sweet 's face looks old. no good!
How can you say Little sweet look old, she is young and pretty la, if you say so, please give suggestion who is young look face otherwise no one will believe what you say!

師兄,今時今日,小甜可以話係你靚絕sm界啦,你都話look old,做人要厚度,講野要公度呀,師兄!咁唔該你介紹位女皇出來啦,又要靚,又要有身裁,又要識玩既,你話啦,又有邊個有佢咁索先!
盛係O小甜既身裁,你話正唔正先?

引用:
原帖由 kwokching 於 2008-8-22 13:10 發表
玩SM,衹求精神及肉體上之滿足。
何必玩屎、玩尿、玩口水,甚至飲自己的精液、尿和淫水等等這樣邋遢呢!
但求讓女王綁住穿上易服的自己,然後給女王戴上假鳩從後插入。
這樣既乾淨及滿足自己的精神及肉體上的滿足 ...
我非常同意........

我prefer口水吐面,鞭打,帶狗帶, 飲尿/淫水, 不過唔係條條女都有尿啊, 試過要同條女booking時講定要尿尿, 要拒飲多d水

我都好喜歡
引用:
原帖由 kwokching 於 2008-8-6 18:45 發表
最正是
女王穿戴一條假狗,而自己赤裸著兩手被綁。
女王走向你自己面前,用條假狗和你格棍。
女王再用條假狗塞入自己的菊穴。
讓你享受到女人被屌被姦的感覺及肉體被塞滿的快感。

就正如我的網名咁話:愛被高跟鞋踩踏

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。