推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 小甜是我至喜愛的SM女王

引用:
原帖由 nano 於 2008-11-25 01:16 發表

見小甜咁好口碑,同埋睇咗佢既肉照,覺得好有眼緣,想話放工後約小甜玩下,點知第一次約佢,佢剛巧有客玩雙鐘,要九點後才有時間.但我要返屋企交人,所以要第日再約過.
第二次我預早約定晚6點半上去,上到去小 ...
下集呢師兄,急死人啦。

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-11-26 23:36 發表

下集呢師兄,急死人啦。
重未出嘢!

sm3000 ching, 呢排有無搵小甜玩呢?我仲未有時間去呢。有無咩新野玩啊? 如果星期六下午搵小甜會唔會易約d 呢?

引用:
原帖由 eddief 於 2008-11-28 14:30 發表
sm3000 ching, 呢排有無搵小甜玩呢?我仲未有時間去呢。有無咩新野玩啊? 如果星期六下午搵小甜會唔會易約d 呢?
早日nano師兄話同小甜玩空姐,講故仔講咗上集又唔講埋下集,勾起D心癮,咁上到小甜果度,睇下索下D料啦。上到去啱啱放緊套AV好激,叫"倒吊十八鞭",嘩咁過癮,咁咪跟著AV做,呢款野以前從未玩過,玩落直頭high到頭都暈x哂,點玩法,係挷著腳凌空倒吊囉,跟著女王遂款皮鞭勁抽,平日小甜都幾柔情架,今日佢突然間入晒戲,幾咁有女王feel,打得特別有威嚴,打到成拍拍聲,痛到我叫救命,係咁上下左右咁典,倒吊噃,腦沖血架,唔 fit 真係唔好試,不過未試過倒吊都唔知係咁high,成身比佢打到火辣辣咁慶。真係痛得好過癮!係最尾,打到成地鞭,女王命令我爬在地上用口遂條鞭擔返,排番哂齊整,果種屈辱感同解放感簡直係舒暢無比!呢一期真係小弟玩sm以來最激最過足癮。至於點解女王今日打得特別落力,唉,咪係因為....。我又買下關子,等nano師兄出咗下集我至講。

回復 54# 的帖子

莫非小甜親戚到 ,下集要等

親戚到
有無CHING鍾意玩M血

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-11-29 00:43 發表

早日nano師兄話同小甜玩空姐,講故仔講咗上集又唔講埋下集,勾起D心癮,咁上到小甜果度,睇下索下D料啦。上到去啱啱放緊套AV好激,叫"倒吊十八鞭",嘩咁過癮,咁咪跟著AV做,呢款野以前從未 ...
要各信師兄久等1唔好竟思,小弟平日好忙,要週末才有空出下集,
sm3000 師兄,多謝係介紹,小甜確實是好好玩,小弟初玩,唔多識,所以將主動權交了給小甜.下集就由上床開始,小甜將我的手腳大字咁綁在床上,原來要玩空姐女姦男,我鍾意啊,小甜同我帶上眼罩,立時漆黑一片,雖然看不見,但身体的感賣更靈敏,同時增加了每一下撫摸的期侍感.突然靜靜的,小甜行開一會再回來,我突然感到胸口有一些灼熱的感覺,它剌激著我的胸膛,乳頭,媽呀,好辣啊,難道這就是傳聞中的「滴臘」.好似火燒的痛啊.尤其落在乳頭上真不是非一般的痛,但好奇怪,這時侯小弟弟卻脹脹的,(小甜的另一只手在撥弄),真是爽得要命.過了一會,我感覺小甜給我帶起套套吹奏起來,當時我是一片空白,祗記得一個字就是爽,我的小弟弟當時又硬又熱.玩完一輪吹奏過後,我怕再吹就爆,所以求小甜好好奸了我,小甜乘騎在我的身上,上下左右,係咁搖,套弄得我不知天南地北,我求小甜除下眼罩,好讓可以清楚睇著她如何强姦自己,女上男下入得好深,小甜套弄得我好舒服,尤其是欣賞她長髮飄飄,勾魂的眼神,美艷中帶淫的面孔,看著一個如此美女操自己,確實是人生幾何?配合著小甜的衝刺,我再也忍不住掉了.小甜的反應亦很強烈,緊抱著我不斷地搖,話我令佢好舒服,掉完之後,我累得唔想郁,小甜給我善後,用熱毛巾同我敷面,抹身(除臘)才一同到浴室玩鴛鴦浴,雖然是第一次同小甜玩,我覺得她好認真,好有心機和我做,所以,我想我有空都會翻啅,看看下一次有沒有驚喜.

回復 57# 的帖子

十分多謝C-Hing的報告,請問是否用了千二元玩了二個鐘

引用:
原帖由 nano 於 2008-11-29 06:30 發表

要各信師兄久等1唔好竟思,小弟平日好忙,要週末才有空出下集,
sm3000 師兄,多謝係介紹,小甜確實是好好玩,小弟初玩,唔多識,所以將主動權交了給小甜.下集就由上床開始,小甜將我的手腳大字咁綁在床上,原來要玩空姐女 ...
好典形的痴女+輕度 SM 的玩法. 你事前要求她咁玩定係佢 by default 已經咁搞?

營造氣氛方面,小甜似乎好過 Irene

好緊張呀, 我約咗下星期第一次同小甜玩呀...
有少少驚, 唔知會點呢???
希望小甜俾到美好既回憶俾我啦.

到時記緊出report

引用:
原帖由 nano 於 2008-11-29 14:30 發表

sm3000 師兄,多謝係介紹,小甜確實是好好玩,小弟初玩,唔多識,所以將主動權交了給小甜.下集就由上床開始,小甜將我的手腳大字咁綁在床上,原來要玩空姐女 ...
唔使客氣啦,有好嘢當然要大家分享啦。師兄既下集果然正,不過小弟一早索到點玩法。為咗索料,果日俾小甜打餐死,而家的愛痕重未過添。

引用:
原帖由 dafeigay 於 2008-11-30 12:46 發表
好緊張呀, 我約咗下星期第一次同小甜玩呀...
有少少驚, 唔知會點呢???
希望小甜俾到美好既回憶俾我啦.
師兄想玩邊一料呢?
小甜的餐單如下 :
1.戀足項目:戀足類:舔腳,舔鞋,舔絲襪,鞋崇拜,腳崇拜,腳指崇拜,美甲崇拜,啜腳指,高跟鞋,踩踏,腳虐,各種絲襪,腳交。
2.羞虐項目:辱駡,打耳光,罰跪,騎馬,騎牛牛,扮狗,手叩,鑽跨,痰盂(食口水),踢踏,鞭打,夾夾,虐陽,虐乳,塞嘴,坐面,聞腋下,聖水調教等。
3.暴虐項目:各種捆綁,懸吊,鞭打,滴蠟,灌腸,抓痒,虐肛,虐陽 貞操帶,假陽具(肛交),,強廹自瀆等。
4.角色調教項目:狗奴調教,馬奴調教 ,廁奴調教, 家務奴調教 ,角色扮演,易裝調教,化妝扮女人,室外調教,手淫,撒尿,放蕩,風騷,淫賤,發姣。
5.誘惑項目 : 各種制服,扮女同事,OL,扮女Boss,空姐,女警,醫生,護士,病人,教師,學生,女傭,旗袍,侍應,電車痴女,鋼管舞。
師兄想玩邊一料呢?記得出報告,唔該!

相關搜索目錄: 美甲 化妝 女傭 角色扮演

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-12-1 23:53 發表

師兄想玩邊一料呢?
小甜的餐單如下 :
1.戀足項目:戀足類:舔腳,舔鞋,舔絲襪,鞋崇拜,腳崇拜,腳指崇拜,美甲崇拜,啜腳指,高跟鞋,踩踏,腳虐,各種絲襪,腳交。
2.羞虐項目:辱駡,打耳光,罰跪, ...
其實我好多野都想玩嫁... 唔知玩唔玩得晒呢...
一定要玩: 易裝調教,高跟鞋,各種絲襪,假陽具(肛交)。
想試玩: 灌腸,化妝扮女人,室外調教,狗奴調教,坐面,聖水調教,滴蠟,懸吊。
誘惑項目 : OL,護士,教師,學生,侍應,鋼管舞。

通常係小甜安排定係佢會問你想玩咩嫁?

仲有想問下小甜俾唔俾影相嫁? 會唔會收貴D嫁?

相關搜索目錄: 美甲 化妝

顧客sm佢可以嗎?

引用:
原帖由 dafeigay 於 2008-12-3 00:29 發表

其實我好多野都想玩嫁... 唔知玩唔玩得晒呢...
一定要玩: 易裝調教,高跟鞋,各種絲襪,假陽具(肛交)。
想試玩: 灌腸,化妝扮女人,室外調教,狗奴調教,坐面,聖水調教,滴蠟,懸吊。
誘惑項目 : OL,護士, ...
C-hing我同小甜玩咗成年都未玩哂,由其玩Av,日日新款,邊會玩得哂。
去小甜度玩有度好,你點菜,佢自然識炒,好似之前位師兄想玩空姐,佢自然加埋,制服,鋼管舞誘惑,女姦男,所以師兄咪驚喜重重。

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-12-1 23:53 發表

師兄想玩邊一料呢?
小甜的餐單如下 :
2.羞虐項目:辱駡,打耳光,罰跪, ...
真過癮,重有埋餐牌,最正有腳指崇拜同埋啜腳指,囡囡最緊要的腳靚,可以玩絲襪,腳交,唔知有無brother試過同埋,介紹一下?

相關搜索目錄: 美甲

引用:
原帖由 footlove2008 於 2008-12-3 18:58 發表

真過癮,重有埋餐牌,最正有腳指崇拜同埋啜腳指,囡囡最緊要的腳靚,可以玩絲襪,腳交,唔知有無brother試過同埋,介紹一下?
小弟玩過之前post過
http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=207609&page=2&fromuid=352002#pid5520572

轉貼 :

我試過同小甜玩美甲崇拜,佢坐係沙化上,我跪在地上扮狗狗,用脷甜小甜的腳甲,由腳指公鍚到腳指尾,佢用腳板底伸去我塊面度,佢一把一把星我,問我佢D腳甲係咪好性感,我話係,佢問我鍚佢腳指點解重唔扯旗,叫我一邊啜佢腳指一邊打硬隻機,跟住佢又俾D長長指甲我啜,我好似含鳩咁啜佢D手指,啜到我鬼咁興奮,佢成隻手都係我D口水,佢醒我一巴,將佢濕濕的手抹在我既面上,佢話;咁鍾意玩口水,吐!就吐咗一大篤口水在我面上,跟住又吐多一篤在小老二上,整到老二又濕又滑,我老二扯到行哂,龜頭出哂水,差D要出精,小甜竟然用佢熟練既手勢,用手指公頂住龜頭唔旭,咁老二又退返。佢跟住用佢長長的指甲在我身上的敏感區(乳頭,腋窩)四圍又R又搣,又痛又爽,又係我個春袋及菊花附近四掃帚,帚得幾下老二又硬番,佢又同我打jj,佢話如果jj想出嘢要話俾佢知,打咗一陣,jj想出,佢話晤俾出,又用手指頂住,停咗一停jj又軟返,跟住佢又整番硬我,跟住又唔俾我出,令我谷得好辛苦,跟著我索性消極對抗,但係jj唔爭氣,俾佢搣幾下咬幾下,條jj又硬番,俾佢玩咗成半粒鍾,我跪在地上,猛求小甜放過我,俾我出嘢,佢一脚伸我,我含著佢美麗的腳指公,好似吞鳩咁,而自己打飛機,龜頭梗係向住小甜另一隻腳,當我出精時,將所有精液都流在小甜的腳甲上。好爽吖,多謝妳呀小甜,妳賜給我無上的肉體上的滿足!

相關搜索目錄: 美甲

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-12-3 01:53 發表

C-hing我同小甜玩咗成年都未玩哂,由其玩Av,日日新款,邊會玩得哂。
去小甜度玩有度好,你點菜,佢自然識炒,好似之前位師兄想玩空姐,佢自然加埋,制服,鋼管舞誘惑,女姦男,所以師兄咪驚喜重重。
明白! 咁第一次, 師兄你有咩好介紹覺得第一次一定要試?

各位放心, 我試完一定出返報告...

師兄, 你仲未答我, 咁小甜即係俾唔俾影相嫁? 會唔會收貴D嫁?

引用:
原帖由 dafeigay 於 2008-12-4 00:43 發表

明白! 咁第一次, 師兄你有咩好介紹覺得第一次一定要試?

各位放心, 我試完一定出返報告...

師兄, 你仲未答我, 咁小甜即係俾唔俾影相嫁? 會唔會收貴D嫁?
一般141,如果唔熟就一定唔俾影啦,就算熟D私隱都唔想俾人傳出街,所以應該晤係收貴D既問題。你盛係䏲B嫂D私人相俾人上哂網就知,更加無人想做"阿嬌"架。

初初玩睇你有幾放,都係玩下狗仔,上架輕輕打鞭,R全身。興興地一係玩痴女奸戇男,又或者玩激D俾小甜迷奸你個pat pat。包你爽到震,唔講得笑架,D人未試過玩插patpat初初覺得好噁心,但係上左癮,一排唔玩真係會屎弗痕架,等於食煙飲酒初初係好難食,食上癮,唔食唔得。所次,兄弟要有心理準備,呢家野試試下,玩上癮唔好賴人。

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-12-4 03:09 發表

一般141,如果唔熟就一定唔俾影啦,就算熟D私隱都唔想俾人傳出街,所以應該晤係收貴D既問題。你盛係䏲B嫂D私人相俾人上哂網就知,更加無人想做"阿嬌"架。

初初玩睇你有幾放,都係玩下狗仔,上架輕輕打鞭,R ...
CHING小弟星期六BOOK左小甜2粒鐘,打算盡玩扮狗狗,辱駡,綑綁,鞭打,插PATPAT,食口水同HJ,應該點样安排好?

引用:
原帖由 gino007 於 2008-12-5 01:02 發表

CHING小弟星期六BOOK左小甜2粒鐘,打算盡玩扮狗狗,辱駡,綑綁,鞭打,插PATPAT,食口水同HJ,應該點样安排好?
CHING你都有哂RUNDOWN重使問,盡慶,玩完寫番個報告益下D BROTHER

有無試過比小甜用隻腳踩住d食物跟住餵比你食呀??

引用:
原帖由 pault600 於 2008-12-5 22:53 發表
有無試過比小甜用隻腳踩住d食物跟住餵比你食呀??
小甜用隻腳踩住d食物跟住餵食就未試過,小甜既口水就食得多,如果你食佢D口水食得冧,小甜會獎勵餵食2手香口膠,high 到臂,我會直頭吞埋。另外,重試俾小甜餵飲可樂,而且重要浪一輪口至吐番出果隻,真係high爆。

Is she good in ballbusting??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。