推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 小甜是我至喜愛的SM女王

引用:
原帖由 lucatonipalermo 於 2008-12-9 01:09 發表
Is she good in ballbusting??
小弟唔好玩ballbusting,意外踢爆咗點算?

回復 74# 的帖子

SM3000兄,我都經常食我主人d口水,仲飲聖水,真係好hi.不過我唔敢試黃金,主人亦唔肯做黃金調教.ching經驗豐富,可以介紹吓黃金調教有咩要留意?小甜會做嗎?

引用:
原帖由 tallestman 於 2008-12-13 01:11 發表
SM3000兄,我都經常食我主人d口水,仲飲聖水,真係好hi.不過我唔敢試黃金,主人亦唔肯做黃金調教.ching經驗豐富,可以介紹吓黃金調教有咩要留意?小甜會做嗎?
tallestman兄,黃金調教呢味我唔多好,據我所知,小甜有個熟客就好鍾意食黃金三文字。另外,小甜果度有好多sm-AV,可以睇AV學sm!

[quote]原帖由 sm3000 於 2008-12-14 00:58 發表
tallestman兄,黃金調教呢味我唔多好,據我所知,小甜有個熟客就好鍾意食黃金三文字。另外,小甜果度有好多sm-AV,可以睇AV學sm! [/quote
師兄 , 我都去過小甜處 , 但唔知佢處有AV SM片看 , 請問有否黃金調教啲片種 ?
chan chi ming

回復 78# 的帖子

ching, 其實黃金調教係咪真係她危險?有無聽過人出事?我鐘意俾人打同埋強迫做馬桶,如果跟住av咁做一定好過癮

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-12-5 18:20 發表

CHING你都有哂RUNDOWN重使問,盡慶,玩完寫番個報告益下D BROTHER
本來都唔係幾敢出報告,所以遲遲唔敢寫,但近來見小甜比人狂屈。小弟才厚顏獻醜,用行動支持 小甜女王 及 sm3000 Ching。

話說上星期六,約了小甜女王玩女王遊戲,
說好了玩--凌辱,狗奴,口水,吮腳,腳交。
小甜幫我侍浴後,回到大廳,套上狗帶,在大廳爬了幾圈。之後
小甜女王繼續命令我︰「狗奴材爬過來。」

我就一步一步的爬過去,一直爬到小甜女王腳邊,然後才停下來,等下一個指令。
她用手指在我的臉上輕掃,放在我咀里讓我吮。
𢭃了一會,小甜女王說︰「狗狗乖吖,躺下來,成一個「大」字型,伸開兩隻手,兩隻腳,把你可愛小弟弟拿出來」
我服從地躺在地上的小弟要對正女王,等女王發落。
小甜女王走到我身旁,然後舉高雙腳。
我想,小甜女王一定是想用小甜女王的腳來踩我下陰,在AV看過不少。
我望住小甜女王的腳趾,突然覺好很美,好性感。
我看住她的腳,快要踩落我小弟弟之際,小甜女王突然改變吐方向,踩落我胸口。
然後,小甜女王的腳趾直滑上乳頭,用她柔軟的腳掌,輕磨著我的乳頭,
小甜女王吐了一大口口水,剛好吐滿我乳頭上。
小甜女王用腳趾在我的乳頭上輕輕的磨,輕輕的擦,擦到我又痕又癢,小弟弟不期然興奮起來。
之後,小甜女王將腳板踏著我的臉,當脚板貼著我的咀,我的舌頭很自然的伸出舔小甜的腳板,小甜將腳指指伸到我嘴邊,命令我說︰「吮腳趾,好好味的!」
我愈來愈衝動,於是雙手抓住小甜女王的腳,將小甜女王的腳趾逐只逐只的吮。
小甜女王好滿意,話要獎勵我,叫我張開口,然後,小甜俯下身,我以為她要親吻我,突然間,小甜將一大口好甜,好美味的口水吐到我口里,我感到受竉若驚。我一手抱著女王想親吻她,小甜大力的打了兩下耳光我大怒說 : 「大胆的狗奴材,你犯賤吓!,要好好的教訓你呀。」然後一腳踏在我的面上。
小甜拿出一條散尾鞭大力打在地上,嚇得我很心驚。
小甜命令我﹕「跪下,蹺高屁股。」我抱著頭蹺高屁股跪在地上等侯著小甜女皇的刑罰,我偷偷的用求情的目光偷看著小甜,小甜狠狠的鞭在我的屁股上,我痛的叫了出來。小甜對我說﹕「罰你還敢叫!」
她拿了一個口球塞到我口里綁好,令我發不出聲。
小甜問;「鞭得你好舒服,係唔係?」這麽痛,我當然唔舒服,所以我不停搖頭。
小甜用皮鞭在我的背脊及屁股上遊掃,然後又用她的長指甲在我的屁股及大脾內側遊掃,「這樣舒服嗎?」小甜再問。我依依唔唔的不斷點頭。其實不用我回答,小弟弟巳經代我回答。
小甜說;「咁就梗,你係唔係好淫賤?」我點著頭。
「你咁賤,自巳打手槍。」我聽話地自巳套弄著小弟弟,小甜又一鞭打在我屁股上。「打快點!」當小弟弟梗起來的時侯,鞭打在屁股上的感覺,竟然不是痛,傳過來的竟然是熱辣辣的快感。
「好舒服,是嗎?」我點著頭。
「喜歡我鞭打你嗎?」我握著小弟弟套弄,點著頭。
還真奇怪,竟然真的愈打愈興奮!
「你係唔係犯賤?」我低頭默默地認命。
小甜女王見我套弄小弟弟很久仍未出,著我躺在沙發边上。
小甜女王坐在沙發,塗上了一腳潤滑油,踏著我的小弟弟輕磨,這時侯小弟弟已經變成怒目金剛。我禁不住舒服得輕輕的呻吟!
小甜合著兩只腳掌,我配合著上下旋轉小弟弟,在小甜女王的腳掌蓬之中出出入入。香滑的脚掌,原來是這麽滋味,真係舒服得好像飛了上天!我愈挺愈快,終於眼前一黑,濃杰的白漿終於噴射,有許多留在我的胸口。射精之後我舒服得好像猪一樣地躺著。
小甜用手指撓起,拿開口球,將滿是精液的手指放進我的口里。
「舔,不要浪費。」我吮著小甜的手指,還有腳板,將所有精液都舔乾淨。味道還真不錯,清理乾淨後,小甜和我侍浴,穿衣服,好有女友feel,同其他SM女王好不一樣。
後記:今次我終於嘗到真正的「吃自己」。

回復 81# 的帖子

Gino007 brother, very good report!!!
What clothes did she wear?
You can eat back your own cum, you have great tolerance!

回復 81# 的帖子

很好很精彩的報告,玩了咁多量玩意,請問用了多少時間

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2008-12-21 19:11 發表
Gino007 brother, very good report!!!
You can eat back your own cum, you have great tolerance!
就是這一套,都好sex,係咪?

我覺得小甜有一樣最好,就是 what you see what you get !!!

引用:
原帖由 ck363 於 2008-12-22 00:48 發表
很好很精彩的報告,玩了咁多量玩意,請問用了多少時間
其實我係想玩2個鐘,但是,那天小甜好忙,有幾個客等,咁咪衹係玩得1點鐘,不過質量好,少吃多滋味!

引用:
原帖由 gino007 於 2008-12-21 18:23 發表

本來都唔係幾敢出報告,所以遲遲唔敢寫,但近來見小甜比人狂屈。小弟才厚顏獻醜,用行動支持 小甜女王 及 sm3000 Ching。

話說上星期六,約了小甜女王玩女王遊戲,
說好了玩--凌辱,狗奴,口水,吮腳,腳 ...
   好正的食自巳Report,多謝支持,You light up my life!

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-12-22 15:52 發表

好正的食自巳Report,多謝支持,You light up my life!
本來昨日想再約佢,但到而家佢電話都未開番,有無師兄聯絡到佢?

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2008-12-21 19:11 發表
係呢,都唔知點解會食既,總之佢俾我損我咪損。總之當時就好興奮,真唔怪得有師兄黃金都食。

引用:
原帖由 gino007 於 2008-12-22 19:58 發表

本來昨日想再約佢,但到而家佢電話都未開番,有無師兄聯絡到佢?
唉,可能係近排好多煩人咁咪休息囉,如果開番電話咪開工囉,祝福佢早日平復啦!

引用:
原帖由 gino007 於 2008-12-22 19:58 發表

今日電話開番,睇下約唔約到啦!

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-12-23 14:57 發表

今日電話開番,睇下約唔約到啦!
約了小甜玩Aunti,師兄有乜野提議?

引用:
原帖由 gino007 於 2008-12-24 20:22 發表

約了小甜玩Aunti,師兄有乜野提議?
師兄既意思玩角色扮演,要小甜扮aunti?咁你想點玩先?
之前睇師兄既報告都幾著重情節,咁今次你有無特別既fantansy 先?

相關搜索目錄: 角色扮演

我想玩易服,插pat,扮M,又想同小甜ml,得唔得?

師兄可以玩扮學生,去同學屋企,偷佢阿媽D衫著扮CD,咁同學媽咪返尼,話你偷佢衫,要拉你,咁咪罰你通柜。咁通到anti都慶埋,咪要你姦埋佢咪ml埋啦!

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-12-24 21:22 發表
師兄可以玩扮學生,去同學屋企,偷佢阿媽D衫著扮CD,咁同學媽咪返尼,話你偷佢衫,要拉你,咁咪罰你通柜。咁通到anti都慶埋,咪要你姦埋佢咪ml埋啦!
正啊!就係咁!ok 个丨

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-12-24 13:22 發表
Very very traditional SM movie story.

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2008-12-25 13:49 發表

Very very traditional SM movie story.
Most important o f any  movie  is "move " you or not

同立信sm小甜玩角式扮演--扮auntie
終於約到小甜,今次想玩角色扮演,我扮演一個清澀的學生,小甜扮作我同學的靚靚媽咪,上到去,傾定點玩,小甜先服侍更衣,侍浴,(之前去其他的女王都沒有侍浴,敢問各位師兄女王是否不侍浴),淋浴時幫卒皂液,卒得好仔細,連腳趾罅都卒理,因為卒得大狠,卒到小弟弟舉槍抗議。

洗乾淨便出去揀衫,小甜同我揀了一條低胸的連紅色連身裙,換上一條好性感的紅色TBacK內褲,戴上一個D級胸圍,最抵死係裡面底放埋一個大既殖膠胸,著好之後,乳溝都見埋,穿起長裙絲襪,高根鞋,戴上長假髮,以前未試過CD,原來我著起女裝都幾索既,忍唔住玩起自拍。

正當我顧影自憐之際,小甜己經穿起一套OL行政人員套裝,一手扭住我耳仔,問我:「你個賊仔,做乜偷我D衫著扮女仔,叫警察尼拉你la」我答:「auntie,auntie,你放過我一次啦,我下次唔敢啦。」小甜auntie話:「你變態呀你,做乜偷著我既衫?你而家著住尼裙係新貴買架,好貴架,我自己都未著過,而家比你著到污漕哂,我要報警拉你呀」

我嚇得跪在地下捉著auntie的小腿求情道:「auntie,我賠返俾妳啦,我好鍾意扮女仔架,你唔好拉我啦!我求下妳啦auntie」「捉著我雙腳做乜呀,想同我舔腳趾呀?」我打蛇隨棍上說:「係呀,auntie既腳甲好靚呀,好性感呀,求妳俾我鍚下。」隨即托起小甜auntie的靚腳一寸一寸的舔起來,然後,將每一隻腳趾遂隻啜,遂隻啃。舔得小甜auntie好享受地輕輕啍著。

小甜auntie見我搖尾乞憐,又肯同佢啜腳趾,面色稍為好轉說:「如果真係鍾意扮女仔,咁你敢跟我行街街,去見下我個friend我就信你啦。」咁auntie小甜拖著我去Irene auntie果度,好彩auntie Irene出了街,如果唔係就淤死,咁兜左個圈又返番去。番到去,小甜將我綁在千鞦架,小甜auntie話:「你咁鍾意扮女仔,咁而家要我拮下你,睇你係咪真係咁鍾意扮女仔。」我默默地伏在吊架之上,靜靜等侍行刑。

小甜auntie帶起医生手套,拿出幾款假鳩。後庭珠等,其中一支有成個大銀咁粗,嚇到我腳仔軟埋,我合埋眼唔敢睇,小甜auntie會意,拿出一雙眼罩給我套上。當睇唔到時,身體的感覺會更加靈敏,我感到小甜將滑滑的後庭珠一粒一粒塞入我的菊花,當塞到最大顆時,把我撐得叫痛不巳。但我的手腳都綁實,不能動彈,衹好求饒,小甜很温柔的逐粒拉番出去。

跟著用手指插入我菊花裡震,令我覺得好受用,另一隻手用套弄我的小弟弟, 令我小弟弟漲漲的很舒服,我舒服的呻吟起來,小甜在我的耳邊吹著我的耳朶說:「係唔係好舒服呀?要唔要阿姨干了你?」把我的心都吹酥。

我依依唔唔的點頭,「好啊,干了我這個騷貨吧!」一會之後,我驚然發現東西插入我的c-眼,把我插得滿滿,係auntie後進式干著我,小甜auntie一邊干我,一邊撫弄著我的小弟弟,間唔中用指甲夾兩下我的春袋,夾得兩下痛地鳩都硬埋。

鳩硬硬好想同小甜auntie ML,咁我話:「小甜auntie,妳都干了我很久,你累不累呀,不如妳放開我上床玩啦。咁小甜話好,幫我解開綑綁。打開眼罩,見小甜auntie穿上strap-on,面露紅暈,好性感的樣子。除清女裝,回復雄斗斗男兒身,小甜auntie也急不及侍霸王卸甲,回復女兒身。

二話不說,小甜auntie用熟的手法替我套上雨衣。一下坐蓮,「啊∼∼」小弟弟立刻被小甜溫暖濕潤而狹窄的陰道所包裹。我愕然小甜auntie為何會如些動情。原來係因為戴著strap-on,假鳩既震盪器,就好似震旦咁,震到佢都好興奮。

女上男下頂得好深,係我是favour既姿勢。我感覺小甜auntie緊夾的陰道不斷磨擦著我的小弟弟。我雙手抱著小甜auntie的纖腰上下大力地挺著,「啪啪」的巨大肉搏聲及「滋滋」作響的抽插聲,充斥著房間。

我左右不顧地在下面不斷的扭動,看著小甜auntie動情的臉孔有些扭曲,嘴巴大口不斷的呼氣。我知道衹要我支持多句鐘,小甜auntie就會高潮。所以我咬牙拼命地忍著唔出,奈何小甜auntie急速的套弄,令我舒服到不能自己。

我大力抱緊小甜「啊~要出了。」小甜auntie並沒有停下來,衹是減慢速度,「一起來吧。」得到小甜auntie的允許。我放開一切的發射。「好舒服啊。」我說著「唔!」小甜auntie卻沒多說話。我就是覺得佢還是差那一點點,我是有些內疚,為何不可以堅持多一會呢?

望著我的眼神,小甜會意,幽幽的說:「你舒服就得啦。」

總結:
小甜給我感覺好女友feel,非常温柔大方。如果現實中,有一個這樣善解人意的女友還真不錯。個人覺得, role play 是值得推廣,尤其婚姻生活如果感到乏味,又想令對方有新鮮感不妨多考慮玩玩「角式扮演」。

相關搜索目錄: 假髮 角色扮演

回復 97# 的帖子

Good. Originally she wanted to bring you to Irene to do what?

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2008-12-27 20:47 發表
Good. Originally she wanted to bring you to Irene to do what?
It might be some kind of humilation , a kind of outdoor training just to make one feel very very  embarrassed  (好瘀), I guess.

回復 99# 的帖子

So you and her did not book Irene?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。