推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 小甜是我至喜愛的SM女王

真是靜了下來;沒有小甜女王的消息啊!

what about Irene? any new reports from Irene lately? thanks!

有無小甜新report?
我依個星期放假, 諗住去, 有咩新野玩?

the tatoo at 小甜back is vy sexy, but her rope skill is vy normal!

very good 真係未試過玩

小甜女皇要同我玩母子相姦

小甜享受完悠長假期之後,終於回復狀態,昨日母親節收到召喚,立刻飛的上去朝拜小甜女皇。令我喜出望外,小甜女皇要同我玩母子相姦,好玩到爆。果真是一個難忘的母親節!

回復 132# 的帖子

Anymore details?

thx for sharing

回復 132# 的帖子

師兄請問是怎樣玩法呢

引用:
原帖由 ck363 於 2009-5-12 11:35 發表
師兄請問是怎樣玩法呢

咁咪係小甜女王做媽媽,小弟做BB仔啦,Part 1係媽咪同BB仔洗白白,全身上下用沐浴露卒暈,由其系卒到何B仔扯到行哂,差D走火。Part2 玩揍仔,抹乾身,放我上床用毛巾同我包好屎片,跟著就食奶奶,小甜的奶奶係真正大波,好軟熟,又白滑,我梗係又含又啜咁食奶奶,食得好好味,小甜媽咪唱歌仔暗瞓覺。小甜同我帶上眼罩,一邊同我掃背背,都好舒服,好 relax,咁有D瞓著咗既感覺咁。睡夢感覺小甜輕油的蘭花手在背腰及pat pat 一帶遊走,尢其抓到春袋邊C眼附近時,真係舒服到打哂冷震。最鬼馬係小甜的手指在我C眼上狂震,跟著插入去狂溝,我high 到成身弓起,阿B仔扯到好硬,小甜舌住套一下套上,啜到好緊,頂到入喉,又一次舒服到差D射白泡,死死忍著,Part3女上男下,小甜騎上在我身上慢慢套弄,我一邊享受吸啜奶奶一邊享受套弄,舒服到大叫阿媽。如是者,咪在一片媽媽聲中渡過一個難忘的母親節囉。

引用:
原帖由 女王之奴 於 2009-5-12 23:07 發表

她主動找你唷?﹗
我鍾意佢主動多D,係我叫佢得閒就揾我,就到我又得閒咪上去玩下囉。
如果係香港,我通常一個星期去2次謘C

回復 135# 的帖子

"小甜騎上在我身上慢慢套弄"

是騎在你上面 handjob 嗎?

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2009-5-14 15:29 發表
"小甜騎上在我身上慢慢套弄"

是騎在你上面 handjob 嗎?
乘騎位,咪條小甜做女騎士,用佢妹妹套弄(强姦)我囉,不過,我鍾意俾佢handjob多D,佢hj好舒服,尤其係佢一邊掃鎯,插patpat,一面handjob,直頭舒服到忍唔住大聲叫床,而佢最貼心就係,會慢慢同我玩,令我不斷在高潮狀態中迴旋,所以我經常迷醉在佢魔掌之下!

回復 137# 的帖子

C-Hing 很利害,一個星期給她二千四元家用

引用:
原帖由 女王之奴 於 2009-5-15 00:09 發表

hj好舒服,尤其係佢一邊掃鎯,插patpat,一面handjob

想起都興奮... 她的"手法"算是溫柔還是凶狠風格?手滑溜嗎呵呵
小甜既風格一向既可凶狠又可温柔啦,佢一發狠我就會即刻投降交貨,所以好鍾意佢好温柔咁慢慢同我撚至過癮。佢對手又白滑軟熟,油浸咁滑溜,初著JJ套弄,重舒服過打真軍!加埋佢既吹潮指,篤著個G點呢震,隨時會high到賴`。

引用:
原帖由 女王之奴 於 2009-5-15 00:17 發表
女王XM 過夜,有沒有ching試過?怎麼玩的?

另CWB coco亦有女王玩,有沒有ching也有report? 謝
coco好似個甘草明星羅蘭咁款。好唔好玩就見人見智。

引用:
原帖由 ck363 於 2009-5-15 00:55 發表
C-Hing 很利害,一個星期給她二千四元家用
小甜甜出手成20幾億添啦,人生在世為求2餐1篤,錢係揾呢駛啦,最緊要用得開心啦。而家番大陸玩D有小小質素都千千聲,重未計上落交通食宿添啦!

早輪,條衰女梗係俾人包起左卦,失踪左幾個月,有錢都無得食添啦。咁餓左佢咁耐,咪去勤D囉,咁都咋型?

引用:
原帖由 女王之奴 於 2009-5-15 00:17 發表
女王XM 過夜,有沒有ching試過?怎麼玩的?

另CWB coco亦有女王玩,有沒有ching也有report? 謝
COCO搬左去上環喎, 都OK, 不過而家唔知有沒有進步.

我沒找過小甜, 只找過Irene, 她真的很專業

引用:
原帖由 sm3000 於 2009-5-15 20:48 發表

小甜甜出手成20幾億添啦,人生在世為求2餐1篤,錢係揾呢駛啦,最緊要用得開心啦。而家番大陸玩D有小小質素都千千聲,重未計上落交通食宿添啦!

早輪,條衰女梗係俾人包起左卦,失踪左幾個月,有 ...
聽聞小甜過大海迷何生,輸好多。家陣要撲水。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。