推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

37 12
發新話題

[原創] 上「戀足女皇」Foot Ada 上到上隱(向陳冠希致敬!)

上「戀足女皇」Foot Ada 上到上隱(向陳冠希致敬!)

上次上完「戀足女皇」Foot Ada 後,真係玩影相玩到上隱!我早幾日再搵佢,俾佢用對腳磨碌鳩磨到射精後,跟住即刻要玩埋影相!我發覺自己越黎越似陳冠希呀! 我要向阿希哥致敬呀!!!!!!!!!!!!!

有冇射落佢對腳/腳趾度呀?? 

Well Done !!! 我用DC仔拍埋Video tim!
ABC

引用:
原帖由 9west 於 2009-3-20 14:52 發表
Well Done !!! 我用DC仔拍埋Video tim!
敢你有冇 d video 同大家分享呀?

相關搜索目錄: Video

遲D出動DV上去同佢玩 !!
正正正正正

GOODDDDDDDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 一樓一雞神 於 2009-3-20 17:56 發表

敢你有冇 d video 同大家分享呀?
PM 左你啦雞神兄!

請其他brother們吾好再PM話要Video,
要就去Ada道影啦, Thank You
今鋪真係衰口多

相關搜索目錄: Video
ABC

really having a sexy leg

引用:
原帖由 一樓一雞神 於 2009-3-20 00:25 發表
上次上完「戀足女皇」Foot Ada 後,真係玩影相玩到上隱!我早幾日再搵佢,俾佢用對腳磨碌鳩磨到射精後,跟住即刻要玩埋影相!我發覺自己越黎越似陳冠希呀! 我要向阿希哥致敬呀!!!!!!!!!!!!!
So good!

之前睇完樓主你個post第2日我即殺上去~
諗住玩佢黑色甲油腳趾~點知變左藍紅~不過算啦~都上到去!
老實講...我都上到上癮!加埋上左3次....
遲d夏天,,,,我諗我搵得仲頻密.....
因為夏天太多女著人字拖...係街睇到我眼都唔斬.....
佢果到又有人字拖玩.....正.....第2,3次去我都已經狂影.....

Great ! i like it , more pls , thanks
寧要核子,不要褲子
只要航母,不要老母

引用:
原帖由 歡~ 於 2009-3-24 02:42 發表
之前睇完樓主你個post第2日我即殺上去~
諗住玩佢黑色甲油腳趾~點知變左藍紅~不過算啦~都上到去!
老實講...我都上到上癮!加埋上左3次....
遲d夏天,,,,我諗我搵得仲頻密.....
因為夏天太多女著人字拖...係街睇到我 ...
我同歡兄9west兄都係同道中人,都鐘意影雞腳,
我果次用手機影低腳交到射精過程,事後ada仲同我一齊睇片,
佢話男人D精射出嚟果吓好性感,真係隻好好玩嘅雞.

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 ht29b 於 2009-3-24 13:02 發表

真係次次去都唔同款架佢!
我同你一樣,影完d相同片~仲要同我一齊睇~
真係去到上癮.....又夠姣又夠淫~

引用:
原帖由 ht29b 於 2009-3-24 13:02 發表

真係次次唔同款架佢!所以去親都狂影!
我又係拍完d相同片之後~射完之後又係一齊睇!
真係去到上癮!又夠姣又夠淫~~對奶奶又大....我次次去都渣到唔肯放手呀!!

好想啜腳趾

引用:

都係要感謝ht29b兄我才有幾會試Ada隻淫腳

ABC

引用:
原帖由 9west 於 2009-3-24 21:30 發表

都係要感謝ht29b兄我才有幾會試Ada隻淫腳
同意~我都係HT29B兄既報告睇到先去試~
搞到試上癮~GOODJOB!

引用:
原帖由 歡~ 於 2009-3-24 22:59 發表
同意~我都係HT29B兄既報告睇到先去試~
搞到試上癮~GOODJOB!
Her FJ skills must be very good!

Good-Foot-Job
ABC

美足...

great brother

係邊個ada呀? 有冇link?

Please PM me the address.

Thanks.

super great!! fj!!

37 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。