推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

回復 3899# 的帖子

JR FANS 兄
連HO都玩埋

新製品
2013年3月予定発売

價格大幅上升 到   各1,029円 (税込)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +10 精品文章 2012-12-7 20:52
  • 冰河 威望 +10 精品文章 2012-12-7 20:52
  • 冰河 體力 +10 精品文章 2012-12-7 20:52

想問呢set香港有無啊?邊度平?

http://www.tomytec.co.jp/diocolle/lineup/truck/2set_i.html

回復 3902# 的帖子

1,029円一架裝散買?
新玩法?!

引用:
原帖由 93aS3 於 2012-12-7 19:12 發表
1,029円一架裝散買?
新玩法?!
送巴士站同貼紙,由09年個張神圖等到13年終於有Aerostar
tomytec繼續一貫最出色既行為: 架架都有minor difference

另外既行走巴士大家應該對翻炒既車無興趣?

http://www.tomytec.co.jp/diocolle/items/1212/06_bus02.html

引用:
原帖由 huicmmat 於 2012-12-7 12:19 發表
JR FANS 兄
連HO都玩埋
架HO車買黎擺啫.....

引用:
原帖由 huicmmat 於 2012-12-7 12:24 發表
新製品
2013年3月予定発売

價格大幅上升 到   各1,029円 (税込)
1029日圓1部?!
唔係掛....

引用:
原帖由 kimsin 於 2012-12-7 22:45 發表
送巴士站同貼紙,由09年個張神圖等到13年終於有Aerostar
tomytec繼續一貫最出色既行為: 架架都有minor difference
睇黎都似係新玩法  
新系列係“收集全國性的巴士”總線讓玩家真藏。
Tomytec 將依次排隊日本47個都,道,府,縣的巴士營辦商模型化。第一步是運營商代表九州,關西,關東,中京。

相關搜索目錄: 模型

引用:
原帖由 JRFANS 於 2012-12-7 23:27 發表

1029日圓1部?!
唔係掛....
如果按Kim兄所言,連巴士站. 睇黎都真係要過千円

引用:
原帖由 huicmmat 於 2012-12-8 11:46 發表

如果按Kim兄所言,連巴士站. 睇黎都真係要過千円
如果係aerostar我諗都有人會追既,問題係短尺車好難改

引用:
原帖由 kimsin 於 2012-12-5 14:38 發表

邊度入手嫁?
玩具店陳立品, 之前做Display唔肯賣, 突然放售.......兩位價入手

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 babuwa 於 2012-12-10 16:02 發表

玩具店陳立品, 之前做Display唔肯賣, 突然放售.......兩位價入手
係邊度嫁?

仲有6日呢度就3週年啦

到此一遊, 原來又人玩火車的.........我有很多歐洲火車

引用:
原帖由 babuwa 於 2012-12-10 16:02 發表

在那裡買說給我知

引用:
原帖由 kimsin 於 2012-12-11 23:15 發表

係邊度嫁?
Fanling.
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +5 熱心幫助其他會員解決問題! 2012-12-30 00:58
  • 冰河 威望 +5 熱心幫助其他會員解決問題! 2012-12-30 00:58
  • 冰河 金錢 +5 熱心幫助其他會員解決問題! 2012-12-30 00:58

22X系新快速系列
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +10 多謝分享 2012-12-30 00:57
  • 冰河 威望 +10 多謝分享 2012-12-30 00:57
  • 冰河 體力 +10 多謝分享 2012-12-30 00:57

回復 3919# 的帖子

好耐冇去太空漫遊

祝大家新年快樂! 日元越來越低, 大家越來越買得多野玩

有沒便宜的n路軌介紹啊??,因我沒有電動車輛,只是用來展示而已

引用:
原帖由 reeves 於 2013-1-1 17:26 發表
好耐冇去太空漫遊
最近改左時間早左開,
耐無去就要去喇
架223系就係太空買返黎,原本去買路軌,但見到架223系就唔洗講野即刻買佢
同埋買左架郵件車卡

大家
新年快樂

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +10 多謝分享 2013-1-3 22:53
  • 冰河 威望 +10 多謝分享 2013-1-3 22:53
  • 冰河 體力 +10 多謝分享 2013-1-3 22:53

回復 3923# 的帖子

JR 兄 新年快樂
223 系好正喔 , 請問係唔係 8 car set ?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。