推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[檔案] 柴灣成屋村

引用:
原帖由 mtpen 於 21-1-2012 09:14 發表

壹哥你有所不知矣!  

B哥佢話禁足夜出啫,冇話到唔日出噃!

佢老哥乃老雀玩家,呢30日係自設休魚期,以保持新鮮感!

其實B哥佢轉移陣地,呢排鍾意Happy Hour多啲, ...
Mr Pen 咁知行情,同B哥又係自己人啦

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2012-1-22 00:49 發表

冇,試過拍住上咁喇,我係細嘅跟尾啫!  
筆懵懂  字敦厚  不以人廢言  不為世俗而避諱  當非董狐  惟學董筆  時扮小丑以娛人娛己  偶亦撰嘻笑怒駡怪論以玩世

恭喜發財, 祝大家身體健康,
eric

引用:
原帖由 tiutiu111 於 2012-1-20 22:58 發表

B哥講緊上次係20年前 ,  有無被左手扭耳仔 ?  定係自扭 ?   現在咩簿守行為係為乜事 ?  

壹哥你有所不知矣!  

B哥佢話禁足夜出啫,冇話到唔日出噃!

佢老哥乃老雀玩家,呢30日係自設休魚期,以保持新鮮感!

其實B哥佢轉移陣地,呢排鍾意Happy Hour多啲,事關嗰度多咗好多妹妹仔,呢班新血出嚟撈,皆因聖誕新年洗大咗,出嚟Part Time兼吓職咋,佢哋入夜要交人扮乖乖女,費事俾阿媽通緝!

B哥真識埞!

一哥pan哥恭喜發財。我實情是一名電車男,沒有不良娛樂活動,上月一位好友榮任
娛業務經理,小弟到場支持一番,因月結單寄來引至事發東窗又無從解釋

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2012-1-22 00:49 發表
LAW哥恭喜發財!你已經成為傳奇人物了

你印第安早先的東西,這不是下載的,我還有很多!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 大隻西 於 2012-1-24 03:40 發表

嘩,咁多古物,莫非B哥祖先乃紅….?
筆懵懂  字敦厚  不以人廢言  不為世俗而避諱  當非董狐  惟學董筆  時扮小丑以娛人娛己  偶亦撰嘻笑怒駡怪論以玩世

引用:
原帖由 大隻西 於 24-1-2012 03:40 發表

LAW哥恭喜發財!你已經成為傳奇人物了

印第安的国寶你竟然也有??下次我過來收歸国有

恭喜發狂,你狂人亞Pen,過年升左呢!!!!幅相似狂人豐乳多的

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2012-1-25 02:32 發表

恭喜發狂,你狂人亞Pen,過年升左呢!!!!幅相似狂人豐乳多的
冇,我只想跟蘿記兄你拉近距離,故加入生番一族咁啫!

[quote]原帖由 mtpen 於 25-1-2012 07:34 發表

冇,我只想跟蘿記兄你拉近距離,故加入生番一族咁啫!  [/quote歡迎狂人丰乳亞Pen加入做生番靚

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2012-1-25 20:45 發表

歡迎狂人丰乳亞Pen加入做生番靚
喂杜酋長,我胸口脹咗嗰嚿係十字勳章嚟㗎,你冇有做得搞錯吖!

引用:
原帖由 mtpen 於 25-1-2012 22:17 發表

喂杜酋長,我胸口脹咗嗰嚿係十字勳章嚟㗎,你冇有做得搞錯吖!  
屈得就屈,豐乳唔同瘋語,人見人愛架

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2012-1-25 22:50 發表

屈得就屈,豐乳唔同瘋語,人見人愛架

嘩,乜杜酋長對Herr Hitler嘅豐乳都咁有興趣呀?莫非老兄跟佢係同志?  

唉!若果當年唔係俾伊娃佢晚晚纏住,搞到「篤」軍不力,我會佂服到英倫三島,再過海跟兄會合,滅咗花旗國我俾個皇帝你做,唔使家陣老兄咁,仲要除大赤肋隨山走咁慘!  

引用:
原帖由 mtpen 於 2012-1-24 07:45 發表

嘩,咁多古物,莫非B哥祖先乃紅….?  
我絕不是流的,您亞杜夫哥的架撐我都有

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 mtpen 於 2012-1-26 11:54 發表

嘩,乜杜酋長對Herr Hitler嘅豐乳都咁有興趣呀?莫非老兄跟佢係同志?  

唉!若果當年唔係俾伊娃佢晚晚纏住,搞到「篤」軍不力,我會佂服到英倫三島,再過海跟兄會合,滅咗花旗國我俾 ...
你倆豐乳同露見真心

引用:
原帖由 大隻西 於 2012-1-28 16:52 發表

Wow! B哥果然嚟堅料!  

老兄仲收埋我狂人啲乜嘢,不妨show多少少,曬吓冷喱!

引用:
原帖由 大隻西 於 2012-1-28 16:56 發表

你倆豐乳同露見真心
其實我跟杜酋長人熟禮唔熟咋!

佢好鬼熱情㗎!最興佢鄉吓嗰套「飛揸豐胸鑽」,伊娃見親佢都極度亢奮,每次實俾佢鑽一嘢個胸,最尷尬杜酋長成日揸住碌嘢,搞到伊娃we哇鬼叫,事後又將之跟我對比,冇鬼瘾!憎死佢!

相關搜索目錄: 豐胸

引用:
原帖由 大隻西 於 28-1-2012 16:52 發表

wa,保存得很好的古物,好好同我地介紹一下

引用:
原帖由 大隻西 於 2012-1-28 16:52 發表

B哥揸住Herr Hitler咁多架生,對呢位狂人咁有興趣,等小弟响度預先透露些少我行將埋尾,震驚全球嘅醫學及歴史學術研究報告俾老兄作參考,又或將我錯處作出指正if any

當我此一驚世發現嘅學術報告發表後,諾貝爾嘅醫學及歴史两獎俱我囊中物矣!到時大陸嗰個好鍾意坐監trouble maker曉唔曉波張空櫈都會俾我坐埋。

大家可否知道阿杜夫隻左手因乜解究成日㩒住個小𦞴呢?佢又點解坐坐吓或企企吓會失驚無神紮起身,企直,两眼睜大,撜一撜脚,然後將右手凌空向前一伸呢?

嗱!經阿筆我仔細翻查各有關文獻,與及佢娘親、伊娃、戈培爾等人筆錄口供,原來佢自少患有疝氣,即俗稱小腸氣!

佢之所以突然間彈起,皆因佢時不時病發,隱隱作痛,故要將升咗上腹腔嘅夏子蹬番落原位,右手要配合作出平衡所致。

啲馬仔及人民唔知發生咩事,見佢無喇喇咁搞作,亦不敢怠慢,於是立即有樣學樣,伸手凌空向前,然後大叫Heil Hitler!

引用:
原帖由 mtpen 於 29-1-2012 14:16 發表

B哥揸住Herr Hitler咁多架生,對呢位狂人咁有興趣,等小弟响度預先透露些少我行將埋尾,震驚全球嘅醫學及歴史學術研究報告俾老兄作參考,又或將我錯處作出指正,if any!

當我此 ...
係米真架,講到似層層,似假時亦似真,假假真真

引用:
原帖由 mtpen 於 2012-1-29 14:16 發表

B哥揸住Herr Hitler咁多架生,對呢位狂人咁有興趣,等小弟响度預先透露些少我行將埋尾,震驚全球嘅醫學及歴史學術研究報告俾老兄作參考,又或將我錯處作出指正,if any!

當我此 ...
這項重大的努力成果,對人類作出長遠貢獻這點是肯定的,還有我們最高興的是,羅輪士先生榮譽獲得優先試藥權

引用:
原帖由 大隻西 於 2012-1-30 03:26 發表

..這項重大的努力成果,對人類作出長遠貢獻這點是肯定的,
多謝B哥能賞識小弟嘔心瀝血嘅傑作,並對我之為全人類無私貢獻作出肯定,我日後會加倍努力,循此方向去發掘/研究更多其他更驚世之事物,以回饋社會!  

事實,我呢個努力成果,並不會白費的,起碼香港嘅平機會要將我此學術報告引為依據,會將任何有類似怪異行為嘅人士,定性為病人。

既然係病人,就可歸類為弱勢社群,要受法例保護及濟助。更有甚者,病人亦係人,就算有病,都要活得有尊嚴,不得被無理歧視。相反,更要受到幫助及愛護,當然,亦應尊重佢選擇short short哋嘅決定,if any

記住,今夕吾身生怪病、他朝君體也相同!

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2012-1-29 23:49 發表
係米真架,講到似層層,似假時亦似真,假假真真
杜兄嘅懷疑精神,極具專業性,與維京海盗國嘅諾貝爾歷史及醫學獎項評審專家吻合,令小弟甚為佩服!惟真的假不了,假的真不了,你瞧着看!

其實我傑作初稿早於37年前已呈上有關單位作初審,惟受到嚴厲批判,指缺乏足夠後期調查數據!

我隨即以反納粹為名,與以色列駐維也納大使進行親切及友好磋商,要求以色列特工交出阿杜夫在德國及奧地利依挹過之情婦名單,看看佢有否留後。

冇,一個孼種也沒有。可惜從佢娘親、伊娃、戈培爾…等人筆錄口供指出,佢冇記載嘅情婦比有記載嘅還要多很多!

更可惜係因巴勒斯坦個死鬼阿拉法當時剛啱响中東又再搞搞震,以色列一方以事忙為由,與我中斷合作。

慶幸現今基因科技先進,我遲啲會親身前往德、奧两國,會同以色列特工再作實地抽查餘孼一事,若再無發現,其數據一經呈上諾貝爾獎評審委員會,我攞硬两獎!

萬望波斯唔好再玩嘢,否則以色列特工又再無暇與我合作做有益人類嘅學術研究矣!

引用:
原帖由 mtpen 於 30-1-2012 18:14 發表

杜兄嘅懷疑精神,極具專業性,與維京海盗國嘅諾貝爾歷史及醫學獎項評審專家吻合,令小弟甚為佩服!惟真的假不了,假的真不了,你瞧着看!

其實我傑作初稿早於37年前已呈上有關單位 ...
波C佬玩又死,唔玩又死,你話点好??

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2012-1-31 23:25 發表
波C佬玩又死,唔玩又死,你話点好??
杜兄問得好!

波斯呢個邪惡教主蝦毛內衣,見死鬼傻金玩到花旗佬殘,以為有樣學樣,殊不知自己衰在象以齒焚身!

傻金窮山惡水窮過鬼,滅佢國會一身蟻,但波斯有波斯貓、波斯地毯,當然仲係有石油。  

傻金揸住嗰套爛鬼過氣兼破產A貨共產主義,冇市場,故冇人懔佢,但波斯佬個套包頭包腦阿拉教响中東好煞食,好有傳染性,故殺傷力大,不可不防!

就算花旗佬冇錢打兼人民厭戰,宿敵以色列及花旗國內之有財有勢嘅猶太佬都想篡佢朝,只要揾到佢乜嘢把抦就用UN支旗出兵,以花旗及以色列為首,歐盟為助。

惟波斯佬亦非蠢貨,不會自取滅亡。家陣搞咁多花𠱸,為的是轉移國內人民視線,制造大敵當前,令民族主義先行,可拑制反對勢力,方便執政而已!  

但走鋼線遊戲好危險,一個唔該擦槍走火就會莫命,玩火自焚時會發生,唯望阿拉真神保佑好了!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。