推介:| 影音器材 | 音響配件 | 揚聲器 | MP3 Player | 喇叭線 | 投影機 |

發新話題

恭喜利記成為av版版主

No idea, I will ask some higher hand to help.
You can do one more thing to test the hardware as following
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #52 fighterplane 的帖子

噢!黎遲一步...Skype setup guide 講既係無錯架,我估計標兄係未入去 Properties 選項啫

我都賀下 利記 先 .... Congratualation 早就應該了!當之無愧 ......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

謝謝各位大哥賜教,令阿標充滿信心可攪掂,但而家趕住出街吃飯,回來後再砌過,再謝謝!  到時唔得再討教!

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

....阿標吃了頓好的回家,興高采烈地依指示去set好 skype 和 pc 的 audio properties 部份,希望用到隻 mic ! 唉!攪左兩個鐘,仍然一頭煙,始終得個桔! Set完又Set,試完又試,skype 內都係出「Microphne muted」!個 mic 的 icon 仔由始至終都有條對角線劃死! 唔知點攪!    而家唯有信住是 hardware 既事啦.....換 mic 還簡單,sound 咭或底板有事就麻煩了! 還有機會祇是 set up 的問題嗎?

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-24 19:21 發表
我都賀下 利記 先 .... Congratualation 早就應該了!當之無愧 ......
多謝屈兄
五大有其二

二手買賣
CD推介

回復 #56 billchan 的帖子

標兄又不用杞人憂天,或者可唔可以用點時間說說你 setup 的程序,好等大家參詳...

btw...可否開 thread 再討論?只是想對利記一種尊重...

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-25 16:29 發表
標兄又不用杞人憂天,或者可唔可以用點時間說說你 setup 的程序,好等大家參詳...

btw...可否開 thread 再討論?只是想對利記一種尊重...
我厘到無乜所謂
好自由,只要唔係廣告就得啦
唔駛開黎開去

相關搜索目錄: 廣告
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-25 17:16 發表

我厘到無乜所謂
唔駛開黎開去
真係無改錯名 (多輪事) ...既然師兄你首肯,我地又繼續啦...

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-25 16:29 發表

...先謝謝 ! 你說得對,我是十分尊重利記的!...

我先找適合位置開 thread 再討論!

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-25 17:16 發表

我厘到無乜所謂
唔駛開黎開去
......開左番係你呢度,再謝謝先,嘻嘻,阿標一定唔會賣廣告,又一定會忍口唔講埋 d 飲食男女、波波馬馬!

相關搜索目錄: 飲食 廣告

弓起弓起

引用:
原帖由 浦你阿毛 於 2007-3-1 00:08 發表
弓起弓起
你條粉貓改個咁既名
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-3-1 00:16 發表

你條粉貓改個咁既名

引用:
原帖由 浦你阿毛 於 2007-3-1 00:30 發表

咁你即係小豬頭啦
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 浦你阿毛 於 2007-3-1 00:30 發表

小豬頭,係真唔係呀

引用:
原帖由 Taihung633 於 2007-3-2 05:08 發表

小豬頭,係真唔係呀
佢係嗰便唔係話淫貓喎,
所以
五大有其二

二手買賣
CD推介

回復 #68 利記 的帖子

題外話..........聽晚利曼大戰......................同你一齊撐利記!!!

引用:
原帖由 bbbear 於 2007-3-2 15:03 發表
題外話..........聽晚利曼大戰......................同你一齊撐利記!!!
Yeah!!!!!!
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-3-2 22:34 發表

Yeah!!!!!!
禾朋友又係利記die hard fans,年年刀話利記羸,年年刀......

引用:
原帖由 1993 於 2007-3-3 01:06 發表

禾朋友又係利記die hard fans,年年刀話利記羸,年年刀......
咩呀
贏過歐聯啦
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-3-3 10:29 發表

咩呀
贏過歐聯啦
最近幾年, 乜盃都贏過啦!!!!

引用:
原帖由 bbbear 於 2007-3-3 12:02 發表

最近幾年, 乜盃都贏過啦!!!!
剩係爭聯賽
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-3-3 12:08 發表

剩係爭聯賽
next year~~~~

今晚打殘曼聯先~~~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。