推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

唔易做聊天室之【我扮BB】

引用:
原帖由 唔易做 於 2013-1-31 00:12 發表
年又過年,共慶歡樂年年
又一年了!

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

回復 78226# 的帖子

對,所以又係唱下過年歌既時候了。

引用:
原帖由 唔易做 於 2013-2-1 00:47 發表
對,所以又係唱下過年歌既時候了。
咁早唱!

回復 78228# 的帖子

要準備一下咖

引用:
原帖由 唔易做 於 2013-2-4 00:43 發表
要準備一下咖
你要開show定準備登台?

any thing want to talk and share?

有冇食左好多糕呢?

纯广告帖子吧- -。,。

2月28日到此一遊

a薯很久沒來報到了

312到此一遊

默默向上游

白色情人節,係咪面送白蘭花

早     上       好         

引用:
原帖由 唔易做 於 2013-3-17 09:40 發表
早     上       好         
晚 上 好  

好似好耐都冇聚會既消息,有時間出黎飲茶。

相關搜索目錄:

或黎我屋企玩
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-3-18 19:05 發表
好似好耐都冇聚會既消息,有時間出黎飲茶。
好似係你貴人善忙

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-3-18 19:10 發表
或黎我屋企玩
幫你踩旺間屋

你去踩埸             。

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2013-3-18 22:37 發表
好似係你貴人善忙
I am shy

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2013-3-18 22:39 發表
幫你踩旺間屋

你約埋寶寶和那兩公婆我車你地上黎,不過你要踩好耐,有三層

你一層  我一層  大家一齊上多層

有殺气   

引用:
原帖由 唔易做 於 2013-3-22 19:10 發表
有殺气   
邊度?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。