推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

98 1234
發新話題

[原創] 京华、 春秋、 三川和新旺

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-7-4 09:57 發表

吊, 咁你條粉餅又喺另一邊"阿之阿咗"!!
凡事都是相對的............... 你嘅思維唔夠縝密啫!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-4 10:16 發表
凡事都是相對的............... 你嘅思維唔夠縝密啫!
學番你講, "講咗比你聽, 你唔聽就算!"
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-7-4 14:57 發表

學番你講, "講咗比你聽, 你唔聽就算!"
今日心情好, 咁就聽你一次啦!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-4 08:49 發表
When will you join the JM actions again?
Seems zero chance.

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-3 15:11 發表
噚日去咗春秋, cheuk 咗 SUKI..............

年紀 : 25 -28
身裁: 有胸、 有腰、 靚躉
面貌 : +足靚 C9
皮膚 : 白而滑
服务: 做足全套, 有反應

近期春秋佳品也!
可惜fake Balls !!!
gg

引用:
原帖由 hk_xyz 於 2008-9-22 12:06 發表
我覺得春秋晚閒keeper 亞姐
比新旺日間amy姐更吋,
Keeper 不過是打工,點解可以咁吋.
我已沒去春秋,但真的有點可惜,
因春秋囡囡的確幾好!
我都覺春秋夜晚條鐘房好吋
有時吊那聲我試過上到去,冇咩囡囡岩,想走人又被佢吋,
大佬,唔岩o米下次再來過囉,長期客仔都唔俾面
個晚仆街走左去三川, 我彈左幾條囡囡,人地都冇詐形啦
仲話:唔岩下次來過, 都唔知幾有禮貌!

三川Money 係咪身體健康??

好想知仲有冇邊度有肯吞精+環保女女?Thanks!

環保, 吞精或顏射的話...

起碼兩個 - 金鑽69號和新旺33號....

有空再寫她們的報告...

引用:
原帖由 5238496 於 2008-9-23 23:58 發表
好想知仲有冇邊度有肯吞精+環保女女?Thanks!
三川money絕對係你既不二之選

新旺28一流,高妹,樣夠姣,正呀!

試下去金田呀!

引用:
原帖由 heicheng118@hot 於 2008-10-3 00:49 發表
試下去金田呀!
which no.?....

我衹去過三川~~結果都唔差~~~所以選佢~~~

sun wong
i tired 18 and 28
also vy gd

三川

春秋

三川 - I Like it - good

98 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。